2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın bayanlar nasılsınız
Birsey soracaktım inşallah çık ihtiyacımız olmaz ama ben zorunlu sezeryan alacağım için mama almam şart kızımda aptamil kullandım ama gece yorumlara baktım çok gaz yapıyormuş şimdiki oğlan benim oğlanlar zaten çok gazlı okur sizler hangi mamayı kullanacaksınız

Senle aynıyız. Bende 56 la hamile kaldım 69 kiloyum şu an. Gerçi 32.haftam benim.. ama dediğin gibi kilolu gözükmüyorum sadece karnım var. Belki de senin de boyun benim gibi uzundur o yüzden belli olmuyordur kilo aldığın.

Bide ben youtubeda bi doktor izliyorum o söyledi yurtdışında bir kadın hamileliği boyunda 3-4 kere ultrasona giriyorken türkiyede bu rakam 10-11e kadar varabiliyor diye. Ultrasonun herhangi bir zararı olduğu kanıtlanmamış ama olmadığı da kanıtlanmamış. Yurtdışı doktorları bu yaklaşımla sık sık ultrason yaptırmıyorlar diyo. Ama çok haklısın ben de olsam bende merak ederdim. Ayda bir ultrasona giriyorum ama o bile uzun geliyor bana.

Ayyy kızlar yardım edin. Hemoroid vardı bende. İki gündür çıktı yine lanet şey. Çok canım acıyor. Yok mu bir çaresi. Canım orada atıyor valla zıp zıp ediyor of çok kötüyüm. Ne yapsam?
Canım seninki ne kadar büyük bilmiyorum bende küçücük bişey çıktıydı canımı acıtıyordu evet. Doktorum krem önerdi orasını hep kremliycekmişsin kuru kalmayacakmış. Hatta kremlerken afedersin o çıkıntıyı da parmağınla içeri ittireceksin her defasında. Benim küçük olduğu için doktorum fitil önermedi krem iyileştirmez ama canının yanmasını durdurur ve ilerlemesini önler dedi. Öyle de oldu sahiden. Rahatladım. Sende doktoruna sor canım. Bide kabız olmamaya bak

Ay 12 sayfa okuyup da geldim çok yoruldum
Neyseki herkes iyi çok şükür. Bi kaç gün yoktum yine olaylar olmuş. Doğumu korku filmi gibi anlatan kimdi acaba
Kızlar şaka maka az haldı hee. Şurda kese kalp atışı konuşuyorduk. Uygulamada doğuma 55 gün kaldı yazıyordu dün. Gördüm şok oldum. Ya ne ara doğuma geldik
İnşallah 2ay sonra kucağımızda sağlıklı bebişimizi emzirirken konuşuruz burda

Günaydın kızlar
Günaydın canım
Mama konusunda benim tecrübem yok canım ama Sma da iyi diyorlar.

Gerçekten az kaldı kavuşmaya inşaallah neler paylaştık aylardır, dediğin gibi inşaallah bebislerimizin gelişimlerini de konuşuruz burada. Besiğimizi yatak odasına kurduk, ay hergun gördükçe çok heyecanlaniyorum

Bende sizlerin aldıklarınızın fotolarını görünce heyecanlanıyorum Valla. Kontrole bi gidip geleyim de inşallah, doğum çantasını hazırlamaya başlayayım ufaktan kitap sipariş vermiştim o gelmiş eşim getircek inşallah bugün. Onunla biraz oyalanırım annenin günlüğü gibi bişey koyarım inşallah buraya fotolarını

Canım sma hiç gaz yapmiyomus herkes memnun ben ondan alacağım şuan doğum olayı belli olmasa bile bide ayrıca antikolik biberon aldım oda çok işe yariyo bilgin olsun.

olabilir birsey diyemem ama sadece sunu söylemek istiyorum. Asik suratli calisan heryerde var. Ve iyi bir kadin dogumcu bulmak cok zor. Benim daha önceki kadin dogumcum berbat bir doktordu. Onun yüzünden ameliyat olmak zorunda kalmistim.

Sana önerim streptokokken abstrich yaptirmam kendin ödemelisin ama yaptir mutlaka önemli. 36. haftada falan yapiliyor. Simdiden hastaneye karar ver derim. Esinde doktora sorsun "Geburtsplanung" icin kagit (Überweisung) almalisin onunla hastaneye gidip görüsmeye yapilacak.

Amin canım az kaldı
Senin hazırlıklar nasıl gidiyor.

Canım sma hiç gaz yapmiyomus herkes memnun ben ondan alacağım şuan doğum olayı belli olmasa bile bide ayrıca antikolik biberon aldım oda çok işe yariyo bilgin olsun.
Hangi marka model aldın canım ben avent düşünüyordum ama çok karasızım

Hangi marka model aldın canım ben avent düşünüyordum ama çok karasızım
Ben bundan aldım canım büyük daha sonrasında kullanışlı olur diye aparatı zaten çıkan cinsten bir küçük boyunda var ama o pek kullanışlı olmuyomus . Sadece biberon ucu bir aylığı gosteriyo ilk doğunca sanırım denerim de fazla akacağını düşünmüyorum çünkü zaten gaz oluşumu engelleme aparatı bir taraftan açık o biraz kafamı karıştırdı fazla gitmez diye dusunuyorum. Ama bak şu markaninda kullanıcı yorumları güzeldi fiyat aralığı aynı zaten .

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-07-12-51-42-86.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2020-10-07-12-55-19-95.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 52
Tommee yi bende duydum ama sonrasında biberon ucu heryerden bulunmuyormuş diye okumuştum bu avent modelini e bebek yada çivilde görememiştim internetten alırım artık sağol canım tavsiyelerin için

Tommee yi bende duydum ama sonrasında biberon ucu heryerden bulunmuyormuş diye okumuştum bu avent modelini e bebek yada çivilde görememiştim internetten alırım artık sağol canım tavsiyelerin için
Önemli değil canim eğer istersen bunların set Halide var daha sonrası için trednyolda filan indirimli içeriğini yaz cimriden en uygun fiyatini bulabilirsin ben çok araştırdım ve bı çok şeyi netten aldım malum dışarı çıkamadım ama daha uygun oldu çok şükür . Ben alalı bir ay oldu sanırım burda da paylaşmıştım 60 liraya geldi kargoyla beraber

Mesela cam olani da var biberonun onların emme başlığı farkli içinde bu aparttan yok emzik bölümünde etkilimis gaz oluşmaması için ama ben ona guvenemedim birde cam olduğundan bi kırılsa yazık olur bu yeşil aparat ayrı da satılıyor 40 TL civarı yine uyum sağlar cam da düşünürsen. Sonuçta tam plastik olmadığından sıkıntı yok kaynatiliyo haliyle onaylı oldugundan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…