2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Adı ne kremin canım? Proctoglyvenol vardı eskiden bende. Kantoron ve zeytinyağ sürdüm şimdilik
evet o kremden suruyorum canim kremi surdukten sonrada ittiriyorum cok iyi geliyor bana

Yürüyüş çok önemli, özellikle normal doğum istiyorsun eğer ve son 2 ayda. Ben kızımla günde 10 km yürüyüş yapıyordum. Doğumum çok kolay geçti ve vücudum doğumdan sonra hızlı toparlandı. Sabah 9 hastaneye gelmiştik 12 gibi doğumumu gerçekleştim. Tabi sancılarım olmuştu ama hepsi dayanabilecek kadar.
Şimdi de yürüyorum ama İzmir çok sıcak, bunaltıcı sıcak. Biraz istekli olmuyor bazen

Sağlıklı ve güzel günlerde kullansın İn şa Allah! Minik minik hepsi yaa

Kızlar bu aralar kızım makat duruşlu olduğundan ne yesem mideme oturuyor gibi geliyor, ben de 2 3 gündür günde 1 bardak rezene çayı içiyorum. Hem uyumama da yardımcı oluyor hatta eşime de yapıyorum, gönüllü karantinamız hala devam ediyor artık geceleri uyumamız bile zorlaştızararlı olmadığını okumuştum yine de araştırayım dedim. Faydalarını paylaştım

Eklentiler

• Screenshot_20201007-013938_Chrome.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20201007-013947_Chrome.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 34
Benimde boyum 1.53 canım.
Çok üzgünüm kilom fazla demek öyle mi.
Aslında karnım olmasa kilom görünmüyor.
Hamile olduğumu pek kimse anlayamaz bile.
Ama Yaa bu aldığım kilolar nerede ki.
Karnım galiba ağırlaştı.

Ayyy kızlar yardım edin. Hemoroid vardı bende. İki gündür çıktı yine lanet şey. Çok canım acıyor. Yok mu bir çaresi. Canım orada atıyor valla zıp zıp ediyor of çok kötüyüm. Ne yapsam?

çok geçmiş olsun öncelikle.
Deniz topalak yağı var aktarlarda ve eczanelerde. onun çok faydasını görmüştüm, sor doktoruna istersin.

Eklentiler

• 32964786_maslo_oblepihovoe.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar iyi geceler benimde adetim gecikti tam 6 gün oldu ne bir belirti var ne başka bişey adet gelmeden bir gün önce başım agrir kasıklarım ağrır bu sefer öyle biseyde yok sadece çok halsizim birde nefes darlığı test yaptım idrar ama sonuç negatif bir kaç gün daha bekleyip eğer gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum birde damagimda pütürlü bir şey var değişik bir şey anlam veremedim bir türlü kafam çok karışık

eczaneden test yapınız. İn şa Allah istediğiniz gibi olur

Ay çok haklısın evet öyle de olabilir ya. Bende hep kafası diye biliyorum inşallah cumartesi kontrolüm var bakalım hangi pozisyonda maymunum

Kaca aldın ben netten siparis vermiştim daha uygunsa ordanda alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…