Maaşallah, tombiş bir bebiş olacakBugün benim kontrolum vardı, 32.hafta çalışamaz raporu da aldım. Bebeğim ortalama 1 hafta ileride, başı 1 hafta 5 gün ileride, doktorum sorun yok dedi. Yine bir sürü tahlil verdim, nst ye bağlandım. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim. Bebişin boyu 47 cm, kilosu 2400 civarıydı sanırım. Bu, abisinden kilolu gelecek gibi.
Kızlar günaydın yakınınızda sok varsa bebek ürünleri gelmiş ben bakmaya gideceğim
A101 e bı dahaki hafta gelecek cuma bime geliyo evet. Sokta pek fazla ürün gelmemiş yürüyüş oldu benim için elim boş döndüm
Evet canım kendimiz yaptık çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş canım kendi el emeğin sanırım gülerek kullanmak nasip olsun inşallah
Ay Maşallah!!! Benim de haftaya NST var. Çok uzun sürüyor mu acaba?Bugün benim kontrolum vardı, 32.hafta çalışamaz raporu da aldım. Bebeğim ortalama 1 hafta ileride, başı 1 hafta 5 gün ileride, doktorum sorun yok dedi. Yine bir sürü tahlil verdim, nst ye bağlandım. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim. Bebişin boyu 47 cm, kilosu 2400 civarıydı sanırım. Bu, abisinden kilolu gelecek gibi.
Canım çok fazla kalabalık oluyo bölgeden degisiyo benim yakinimda olmasına rağmen erken gitmeyi düşünüyorumTeşekkür ederim bilgi için. Ben de gidiyim bakayım. Gerçek her şey alındı artık, eksik bir şey kalmamış bende, ama bu cicileri görünce insan dayanamıyor :)
Dün BİMde de reklam gördüm, 9 Ekimde bebek ürünleri geliyor. Satıcı bayana sordum kaç gibi kalabalık olmuyor diye, o da dedi ki sabah 07:00 dan dışarda kuyruk oluşuyor. Çooook şaşırdım. Bayan da bana şaşırdı bilmiyorum diye :)
20 dk sürdü, ama bana çok uzun geldi, ilk gebeligimde de nst yi sevmezdim.Ay Maşallah!!! Benim de haftaya NST var. Çok uzun sürüyor mu acaba?
Ben 20 dk filan sürüyor diye biliyorum 34. Haftadan sonra benimki başlayacak her hastanede farklı demek ki yada kisini durumuna göre decdegisiyoAy Maşallah!!! Benim de haftaya NST var. Çok uzun sürüyor mu acaba?
Maşallah canım çok güzel beslenmişBugün benim kontrolum vardı, 32.hafta çalışamaz raporu da aldım. Bebeğim ortalama 1 hafta ileride, başı 1 hafta 5 gün ileride, doktorum sorun yok dedi. Yine bir sürü tahlil verdim, nst ye bağlandım. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim. Bebişin boyu 47 cm, kilosu 2400 civarıydı sanırım. Bu, abisinden kilolu gelecek gibi.
Benim hiçbir hazırlığım yok. Sadece internetten bakıyorum. Hiçbirşey almadım henüz
Kızlar nasıl olmuş sizce
Ben 20 dk filan sürüyor diye biliyorum 34. Haftadan sonra benimki başlayacak her hastanede farklı demek ki yada kisini durumuna göre decdegisiyo
Canım ilk çocuğum okula başladığından beri bebek kilo aldı, oğlumla evde biraz stresli geçiyorduMaşallah canım çok güzel beslenmişdaha şimdiden iki buçuk sancı filan çıkmadı dimi ilk girincede heyecanlanır insan ama senin ilk değilmiş
Evet canım kendimiz yaptık çok teşekkür ederim
Canım ben medicale gidiyorum orda ilk başta nst cekiliyo sonra da ultrasona giriyorsun nst sonucunda doktor bakiyo gözlemlediğim kadarıyla böyle oluyo çünkü ben beklerken sırada olanlarinda ellerinde kağıt oluyo bı çoğunun her hastane farklı bilemiyorumİyi o zaman, çok uzun sürmüyor... Canım ultrason da yapılıyor mu NST olunca bilgin var mı?
Evet, bir sıkıntın yoksa 34 haftada başlatıyorlar.
Kızımla 28 haftadan başlatmışlardı bana, sancılarım vardı. Şimdi yaştan dolayı galiba 32 den başlıyorlar.
Geçen de okudum ki, doktora bağlı 32-34 haftadan başlata bilir, yani 34 geç değildir, normal sayılır.
Ben de dün kontroldeydim. 32+0 iki hafta sonra gel ozaman bakıcaz dedi nst ye.Ben 20 dk filan sürüyor diye biliyorum 34. Haftadan sonra benimki başlayacak her hastanede farklı demek ki yada kisini durumuna göre decdegisiyo
Canım çok fazla kalabalık oluyo bölgeden degisiyo benim yakinimda olmasına rağmen erken gitmeyi düşünüyorumyuzbirde calismisligim var biz persembeleri 8 de magaza oluyoduk bizden önce dikilenler bile oluyodu düşün bı saat bekliyorlardı ve her seferinde yinede kavga çıkıyordu paylasilamayip bime çok güzel ürünler gelecek inşallah kalır bizede biseyler
Önce nst ya gönderiyo doktor sonra ultrason muayenesi yapıyor canımİyi o zaman, çok uzun sürmüyor... Canım ultrason da yapılıyor mu NST olunca bilgin var mı?
Evet, bir sıkıntın yoksa 34 haftada başlatıyorlar.
Kızımla 28 haftadan başlatmışlardı bana, sancılarım vardı. Şimdi yaştan dolayı galiba 32 den başlıyorlar.
Geçen de okudum ki, doktora bağlı 32-34 haftadan başlata bilir, yani 34 geç değildir, normal sayılır.
Anladım canim önlem amaçlı yine sokuyorlar haliyle ben de babamı kaybettiğinden beri hastaneye zor adım atıyorum tansiyonum yukseliyo açıkçası bı an evvel işimi halletip çıkmak istiyorum panik atak sanırım holterim filan temiz çıktı evrede bı sıkıntı yaşamıyorum nst de inşallah bişey çıkmaz o yüzden biraz tedirginim daha var zaten benim 34 te baslayacakmisCanım ilk çocuğum okula başladığından beri bebek kilo aldı, oğlumla evde biraz stresli geçiyorduGeçen gittiğimde de ağrılarım olduğu için nst ye bağlanmıştım, çok şükür birşey çıkmadı şimdi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?