2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugün benim kontrolum vardı, 32.hafta çalışamaz raporu da aldım. Bebeğim ortalama 1 hafta ileride, başı 1 hafta 5 gün ileride, doktorum sorun yok dedi. Yine bir sürü tahlil verdim, nst ye bağlandım. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim. Bebişin boyu 47 cm, kilosu 2400 civarıydı sanırım. Bu, abisinden kilolu gelecek gibi.

Maaşallah, tombiş bir bebiş olacak kontrolünün güzel gecmesine sevindim.

Kızlar günaydın yakınınızda sok varsa bebek ürünleri gelmiş ben bakmaya gideceğim

Teşekkür ederim bilgi için. Ben de gidiyim bakayım. Gerçek her şey alındı artık, eksik bir şey kalmamış bende, ama bu cicileri görünce insan dayanamıyor :)
Dün BİMde de reklam gördüm, 9 Ekimde bebek ürünleri geliyor. Satıcı bayana sordum kaç gibi kalabalık olmuyor diye, o da dedi ki sabah 07:00 dan dışarda kuyruk oluşuyor. Çooook şaşırdım. Bayan da bana şaşırdı bilmiyorum diye :)

Ay Maşallah!!! Benim de haftaya NST var. Çok uzun sürüyor mu acaba?

Canım çok fazla kalabalık oluyo bölgeden degisiyo benim yakinimda olmasına rağmen erken gitmeyi düşünüyorum yuzbirde calismisligim var biz persembeleri 8 de magaza oluyoduk bizden önce dikilenler bile oluyodu düşün bı saat bekliyorlardı ve her seferinde yinede kavga çıkıyordu paylasilamayip bime çok güzel ürünler gelecek inşallah kalır bizede biseyler

Maşallah canım çok güzel beslenmiş daha şimdiden iki buçuk sancı filan çıkmadı dimi ilk girincede heyecanlanır insan ama senin ilk değilmiş

Benim hiçbir hazırlığım yok. Sadece internetten bakıyorum. Hiçbirşey almadım henüz

Canım uzatma fazla. İlerleyen haftalarda çok zor olucak... Gerçek yardım edebileceğin biri varsa beraber yaparsınız. Ama çok uzatma yine de. Birde mobilyaların getirilmesi, kurulması, temizlenmesi 2-3 afta sürüyor nerdeyse. Yeni mobilyalar kokuyor genelde.

Ben 20 dk filan sürüyor diye biliyorum 34. Haftadan sonra benimki başlayacak her hastanede farklı demek ki yada kisini durumuna göre decdegisiyo

İyi o zaman, çok uzun sürmüyor... Canım ultrason da yapılıyor mu NST olunca bilgin var mı?
Evet, bir sıkıntın yoksa 34 haftada başlatıyorlar.
Kızımla 28 haftadan başlatmışlardı bana, sancılarım vardı. Şimdi yaştan dolayı galiba 32 den başlıyorlar.
Geçen de okudum ki, doktora bağlı 32-34 haftadan başlata bilir, yani 34 geç değildir, normal sayılır.

Maşallah canım çok güzel beslenmiş daha şimdiden iki buçuk sancı filan çıkmadı dimi ilk girincede heyecanlanır insan ama senin ilk değilmiş
Canım ilk çocuğum okula başladığından beri bebek kilo aldı, oğlumla evde biraz stresli geçiyordu Geçen gittiğimde de ağrılarım olduğu için nst ye bağlanmıştım, çok şükür birşey çıkmadı şimdi de.

Canım ben medicale gidiyorum orda ilk başta nst cekiliyo sonra da ultrasona giriyorsun nst sonucunda doktor bakiyo gözlemlediğim kadarıyla böyle oluyo çünkü ben beklerken sırada olanlarinda ellerinde kağıt oluyo bı çoğunun her hastane farklı bilemiyorum erken başlandığını bende duydum ama en azından 32 haftada doğru bilgi aliniyomus diye biliyorum . Şuan ben aylık gidiyorum pazartesi gitmem de doktor yine aylık gelirsin bı aksilik olmazsa sonrasında on günde yapacak sanırım ücretsiz oluyo on günu doldurmayinca ama nst bin ayrı ücreti oluyomus sanırım.

Ben gerçekten şaşırmıştım, bu kadarını beklemiyordum. Bizim buralarda 3 tane A101 var, 3 BİM var, Şok ve KİM var. Sabah 7:00 dan sırada durmak ne demek. Ama hepsinde öyle kalabalık bayan dedi
Bakalım, ben uğrarım gün içinde ayın 9 da bakalım ne kaldı :)
İn şa Allah kalır güzel şeyler dediğin gibi

Önce nst ya gönderiyo doktor sonra ultrason muayenesi yapıyor canım

Anladım canim önlem amaçlı yine sokuyorlar haliyle ben de babamı kaybettiğinden beri hastaneye zor adım atıyorum tansiyonum yukseliyo açıkçası bı an evvel işimi halletip çıkmak istiyorum panik atak sanırım holterim filan temiz çıktı evrede bı sıkıntı yaşamıyorum nst de inşallah bişey çıkmaz o yüzden biraz tedirginim daha var zaten benim 34 te baslayacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…