2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bu bilgiler için Sana çok teşekkür ederim.
Eşimle hemen paylaşacağım.
Çok sevindim Sağol

Kizlar uzun sure ayakta durdugunuzda sizinde su gibi akintiniz oluyor mu tuvalete gittigimde baktim camasirim islanmisti hep ciddi bir sey midir acaba
Benim de iç çamaşırım ıslak hep ter mi akıntı mı anlamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Akıntıysa iyi bişey değil galiba ama ter gibime geliyor.

Oğlumun cicileri geldi en baştaki pembe olanı da ablasına t shirt yapıcam inşallah

Eklentiler

• 360CF898-2209-49DC-9035-6EAC8B3F01E3.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 97F9A56E-147E-49DF-A0F3-05D8F4D94452.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 86
Bayanlar uçuk çıkaran var mı dudakta bayadır vitaminleri içmiyordum bağışıklığım düştü herhalde hafif boğaz ağrısı ve halsizlik de yaptı

Bayanlar uçuk çıkaran var mı dudakta bayadır vitaminleri içmiyordum bağışıklığım düştü herhalde hafif boğaz ağrısı ve halsizlik de yaptı
Ben çıkarmıştım ama 20. Hafta da falandı krem falan sakın kullanma kendiliğinden geçiyo 1 haftada geçmişti benim bol bol meyve vitaminli şeyler yemeye çalış geçer inşallah kısa zamanda

Benim de iç çamaşırım ıslak hep ter mi akıntı mı anlamıyorum. Sürekli değiştiriyorum. Akıntıysa iyi bişey değil galiba ama ter gibime geliyor.
Bende terlemistim bugun cok sicak bide mutfaktaydim tum gun ocak basina ondan tere yorayim bari insallah terdir

Canım bizde durum biraz farklı. Aile geleneğidir. Doğmamış bebeğe hiçbirşey alınmaz. Uğursuzluk getirir diyorlar. Bu hep böyle olmuştur. O yüzden henüz hiçbişeyi yok bebeğimin. Bizde zaten adettir biliyorsun ilk bebeğin herşeyini kızın ailesi alır diye. Ben hastanedeyken alacaklar hepsini. Doğuma gitmeden bi doğum çantamı hazırlıycam inşallah. O kadar. Saçma ama öyle. Hep böyle olmuştur diye bende sesimi çıkarmıyorum.
İlk gebeliğimde daha 2 aylıkken heveslenip patik ördüm yavruma. Gelişimini durdurdu kürtaj oldum. Onun da psikolojisiyle bişey yapmamaya karar verdim

Canım bu bilgiler için Sana çok teşekkür ederim.
Eşimle hemen paylaşacağım.
Çok sevindim Sağol

Sorun olursa sorabilirsin herzaman

Ben cok cikiyordu bi ara. Bana hormonlardan demisti ebem beyadirda cikmadi

Kızlar selam nasılsınız :) bayadır giremedim bir şey sorucam 31. Haftadayım aşırı terleme sorunum var sizlerde yaşayan var mı normal mi acaba

Bunlar da benim kızımın hastane cicişleri Allah içinde görmeyi nasip etsin inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20201007-175049_Instagram.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20201007-175054_Instagram.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20201007-175059_Instagram.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20201007-175106_Instagram.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20201007-175111_Instagram.webp
    27 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20201007-175120_Instagram.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bebek odası perdesi nasıl olmalı sizce, fonlu güneşlikli tüllü bir şey mi almalıyım yoksa stor mu? odamın konseptine uygun zebra stor düşünüyorum ama kararsızım hangisi daha kullanışlı olur

Ya canim bende perde alsam mi diye dusunuyordum storlara bakiyordum ama dun bi haber okudum stor perdenin ipi bi cocugun boynuna dolanmis vefat etmis hemen vazgectim. Korkutmak istemem ama tehlikeli demekki onlar

Ya canim bende perde alsam mi diye dusunuyordum storlara bakiyordum ama dun bi haber okudum stor perdenin ipi bi cocugun boynuna dolanmis vefat etmis hemen vazgectim. Korkutmak istemem ama tehlikeli demekki onlar
Aa ip kısalabilir sanırım bana nedense perde tül fon falan zulüm olurmuş gibi geliyor. Bir de büyüdükçe fonları çizer ederler ne bileyim

Aa ip kısalabilir sanırım bana nedense perde tül fon falan zulüm olurmuş gibi geliyor. Bir de büyüdükçe fonları çizer ederler ne bileyim
stor alirsan mutlaka kisalt ipini canim allah korusun bi terslik olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…