2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
20 dk sürdü, ama bana çok uzun geldi, ilk gebeligimde de nst yi sevmezdim.

anladım, teşekkür ederim. evet, sıkıcı oluyor, bende sevmiyordum. hep kitapla gittim zaman hızlı geçsin diye.
bir şey daha sorabilir miyim? ultrason da yapılıyor mı o gün?

Öyle oluyo fazla ürün de gelmiyo haliyle erken gitmeyince bitiyo

anladım canım, teşekkür ederim. geçen kontrolümde oğlum kendini göstermedi ondan sordum, bakalım bu sefer yüzünü gösterir mı :)
Doktora bağlı bu. Doktoruna güven canım.

benim kız nazlı cikmadi her gitmem de gosteriyo çok şükür

Maşallah! Benim kızım da hep yüzünü gösteriyordu, o kada güzel ultrason fotoğrafları var ki. Oğlan da şimdi hiç göstermiyor yüzünü, fotoğraf çekemiyor doktor. Bir kere sadece gördük minik burnu ve yanaklı, bana çekmiş, onun fotoğrafını alamadı amniosular geldi öne, anlık bir gördük ve gitti. Geçen kontrolde de sadece kafatasını ve poposunu gösterdi yaramaz oğluşum

Allah sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin İn şa Allah.

Kizlar 2 gündür gun icinde bir anda biseyim yokken bi sıkışma hissi geliyor. Kalbim hızlı çarpıyor midem bulanıyor halsizlesiyorum aniden. Neden olabilir bilginiz var mi

İyiymiş fiyatı bende öyle bu çoçukta hiç dışarda gezerek birsey alamadım hepinternetten bakıcam bundan sağol

Kızlar bebek çantam geldi fikir olsun size de. Kullanışlı bişey içinden islak mendil kutusu, kese ve alt değiştirme örtüsü çıktı. İç kısmı bölmeli cepli ve hafif bir çanta. Ön arka yanlarda da cepleri var. Puset askısı da var aynı zamanda. Desenine de ayrı vuruldum

Eksiklerimi de hemen hemen tamamladım ve kıyafetleri yıkadım ütüleyip çantaya yerleştirmesi kaldı artık.

Ay kizlar markete yuruyerek gidiyimde yuruyus olsun dedim giderken oturdum dinlendim gelirken oturdum dinlendim ona ragmen eve nasil geldigimi bilemedim. 15 dkda gider gelirim diyodum 45 dk da geldim nasil olacak boyle daha 3 ay var

Oy maşallah kocaman olmuşlar bende haftaya gidicem

Ay kizlar markete yuruyerek gidiyimde yuruyus olsun dedim giderken oturdum dinlendim gelirken oturdum dinlendim ona ragmen eve nasil geldigimi bilemedim. 15 dkda gider gelirim diyodum 45 dk da geldim nasil olacak boyle daha 3 ay var
Ben de dün ebebek ve lcw gezdim alışveriş için. Çok uzun da kalmadık ama mahvoldum sanki karnım aşağı düşecekmiş gibi acıdı. Az vakit kaldı artık ağırlaşıyoruz canım normal

Benim ayak bileklerim catladi odemden cok kilo almadim ama gun icinde hep ayakta oluyorum ister istemez uzandığım zamanlarda oluyor ama yeterli gelmiyor demekki

Kizlar uzun sure ayakta durdugunuzda sizinde su gibi akintiniz oluyor mu tuvalete gittigimde baktim camasirim islanmisti hep ciddi bir sey midir acaba

Hanımlar karnı düşen var mı benim aşağı dogru indi genel de doğuma yakın düşer derler

İster istemez insan çok merak ediyo ben pek fazla benzetemedim sıvıdan doalyi burnu filan sis duruyo bakış açısından aman sağlıklı olsunlar da zamanında kavusalim başka ne istenir ki çok çabuk degisiyolarmis zaten bolca fotoğraf çekmek lazım anlayabilmek için benim ilk olcak

Ah canım malesef 1.53 boyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…