anladım, teşekkür ederim. evet, sıkıcı oluyor, bende sevmiyordum. hep kitapla gittim zaman hızlı geçsin diye.
bir şey daha sorabilir miyim? ultrason da yapılıyor mı o gün?
Ben gerçekten şaşırmıştım, bu kadarını beklemiyordum. Bizim buralarda 3 tane A101 var, 3 BİM var, Şok ve KİM var. Sabah 7:00 dan sırada durmak ne demek. Ama hepsinde öyle kalabalık bayan dedi
Bakalım, ben uğrarım gün içinde ayın 9 da bakalım ne kaldı :)
İn şa Allah kalır güzel şeyler dediğin gibi
Canım ben medicale gidiyorum orda ilk başta nst cekiliyo sonra da ultrasona giriyorsun nst sonucunda doktor bakiyo gözlemlediğim kadarıyla böyle oluyo çünkü ben beklerken sırada olanlarinda ellerinde kağıt oluyo bı çoğunun her hastane farklı bilemiyorum erken başlandığını bende duydum ama en azından 32 haftada doğru bilgi aliniyomus diye biliyorum . Şuan ben aylık gidiyorum pazartesi gitmem de doktor yine aylık gelirsin bı aksilik olmazsa sonrasında on günde yapacak sanırım ücretsiz oluyo on günu doldurmayinca ama nst bin ayrı ücreti oluyomus sanırım.
anladım canım, teşekkür ederim. geçen kontrolümde oğlum kendini göstermedi ondan sordum, bakalım bu sefer yüzünü gösterir mı :)
Doktora bağlı bu. Doktoruna güven canım.
anladım canım, teşekkür ederim. geçen kontrolümde oğlum kendini göstermedi ondan sordum, bakalım bu sefer yüzünü gösterir mı :)
Doktora bağlı bu. Doktoruna güven canım.
Maşallah! Benim kızım da hep yüzünü gösteriyordu, o kada güzel ultrason fotoğrafları var ki. Oğlan da şimdi hiç göstermiyor yüzünü, fotoğraf çekemiyor doktor. Bir kere sadece gördük minik burnu ve yanaklı, bana çekmiş, onun fotoğrafını alamadı amniosular geldi öne, anlık bir gördük ve gitti. Geçen kontrolde de sadece kafatasını ve poposunu gösterdi yaramaz oğluşum
Allah sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin İn şa Allah.
Kizlar 2 gündür gun icinde bir anda biseyim yokken bi sıkışma hissi geliyor. Kalbim hızlı çarpıyor midem bulanıyor halsizlesiyorum aniden. Neden olabilir bilginiz var mi
Önemli değil canim eğer istersen bunların set Halide var daha sonrası için trednyolda filan indirimli içeriğini yaz cimriden en uygun fiyatini bulabilirsin ben çok araştırdım ve bı çok şeyi netten aldım malum dışarı çıkamadım ama daha uygun oldu çok şükür . Ben alalı bir ay oldu sanırım burda da paylaşmıştım 60 liraya geldi kargoyla beraber
Kızlar bebek çantam geldi fikir olsun size de. Kullanışlı bişey içinden islak mendil kutusu, kese ve alt değiştirme örtüsü çıktı. İç kısmı bölmeli cepli ve hafif bir çanta. Ön arka yanlarda da cepleri var. Puset askısı da var aynı zamanda. Desenine de ayrı vuruldum
Eksiklerimi de hemen hemen tamamladım ve kıyafetleri yıkadım ütüleyip çantaya yerleştirmesi kaldı artık.
Ay kizlar markete yuruyerek gidiyimde yuruyus olsun dedim giderken oturdum dinlendim gelirken oturdum dinlendim ona ragmen eve nasil geldigimi bilemedim. 15 dkda gider gelirim diyodum 45 dk da geldim nasil olacak boyle daha 3 ay var
Bugün benim kontrolum vardı, 32.hafta çalışamaz raporu da aldım. Bebeğim ortalama 1 hafta ileride, başı 1 hafta 5 gün ileride, doktorum sorun yok dedi. Yine bir sürü tahlil verdim, nst ye bağlandım. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim. Bebişin boyu 47 cm, kilosu 2400 civarıydı sanırım. Bu, abisinden kilolu gelecek gibi.
Ay kizlar markete yuruyerek gidiyimde yuruyus olsun dedim giderken oturdum dinlendim gelirken oturdum dinlendim ona ragmen eve nasil geldigimi bilemedim. 15 dkda gider gelirim diyodum 45 dk da geldim nasil olacak boyle daha 3 ay var
Ben de dün ebebek ve lcw gezdim alışveriş için. Çok uzun da kalmadık ama mahvoldum sanki karnım aşağı düşecekmiş gibi acıdı. Az vakit kaldı artık ağırlaşıyoruz canım normal
Benim ayak bileklerim catladi odemden cok kilo almadim ama gun icinde hep ayakta oluyorum ister istemez uzandığım zamanlarda oluyor ama yeterli gelmiyor demekki
Maşallah! Benim kızım da hep yüzünü gösteriyordu, o kada güzel ultrason fotoğrafları var ki. Oğlan da şimdi hiç göstermiyor yüzünü, fotoğraf çekemiyor doktor. Bir kere sadece gördük minik burnu ve yanaklı, bana çekmiş, onun fotoğrafını alamadı amniosular geldi öne, anlık bir gördük ve gitti. Geçen kontrolde de sadece kafatasını ve poposunu gösterdi yaramaz oğluşum
Allah sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin İn şa Allah.
İster istemez insan çok merak ediyo ben pek fazla benzetemedim sıvıdan doalyi burnu filan sis duruyo bakış açısından aman sağlıklı olsunlar da zamanında kavusalim başka ne istenir ki çok çabuk degisiyolarmis zaten bolca fotoğraf çekmek lazım anlayabilmek için benim ilk olcak
Senle aynıyız. Bende 56 la hamile kaldım 69 kiloyum şu an. Gerçi 32.haftam benim.. ama dediğin gibi kilolu gözükmüyorum sadece karnım var. Belki de senin de boyun benim gibi uzundur o yüzden belli olmuyordur kilo aldığın.
Bide ben youtubeda bi doktor izliyorum o söyledi yurtdışında bir kadın hamileliği boyunda 3-4 kere ultrasona giriyorken türkiyede bu rakam 10-11e kadar varabiliyor diye. Ultrasonun herhangi bir zararı olduğu kanıtlanmamış ama olmadığı da kanıtlanmamış. Yurtdışı doktorları bu yaklaşımla sık sık ultrason yaptırmıyorlar diyo. Ama çok haklısın ben de olsam bende merak ederdim. Ayda bir ultrasona giriyorum ama o bile uzun geliyor bana.