Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ikinci çocuk inan hiçbirşey alasım yok zaten de birşey almadım çocuğumun şuan giyecek doğru düzgün hiçbirşeyi yok
Gayet iyiydi canım kalabalıktan tam bakamadım ama normal boydu renkleri hoşuma gitmedi işte yoksa uygundu fiyatı a101 e gelecekmiş bide oraya bakarım olmadı netten siparis ederim tercih meselesi mesela benim ablalarim bundan daha küçük çanta kullandılar bu boy ideal
Oo çok iyiymiş ölçüler. Ben internetten bakıyorum da tek büyüyen beşiklerin çoğu 60×120 e oda küçük diyorum. Sen internetten mi aldın canım. Tek beşiğin fiyatını bilmiyorsun değil mi?
Oo çok iyiymiş ölçüler. Ben internetten bakıyorum da tek büyüyen beşiklerin çoğu 60×120 e oda küçük diyorum. Sen internetten mi aldın canım. Tek beşiğin fiyatını bilmiyorsun değil mi?
ben burda bi bebek magazasi var ordan aldim takim halinde aldik tek besik satiyorlar mi satiyorlarsa fiyati ne bilmiyorum canim ama markasi belis marka adiyla aratabilirsin
Ya ben bugun 8.30da uyandim sonra az daha uyuyum dedim 12 olmus saat ya unuttum bime bebek urunleri gelecegini Gidip bi bakiyim yine de belki kalmistir
ben burda bi bebek magazasi var ordan aldim takim halinde aldik tek besik satiyorlar mi satiyorlarsa fiyati ne bilmiyorum canim ama markasi belis marka adiyla aratabilirsin
Ya ben bugun 8.30da uyandim sonra az daha uyuyum dedim 12 olmus saat ya unuttum bime bebek urunleri gelecegini Gidip bi bakiyim yine de belki kalmistir☺
Bende elektronik ana kucağı alacaktım ama yarın doğum günüm ve çok yakın arkadaşım doğum günü hediyesi babybjörn almış bu sebeple elektronik almayacağım hem ayıp olur diye hem de extra masraf olmasın diye düşündüm
Babybjörn almakta ben cok kararsizim. Sanki 6 aydan sonra pek kullanilmaz gibi. Fiyatida uygun birsey degil. Onun yerine Stokke Tripp Trapp alacaktim yeni dogan aparatiyla. Arkadasin kullanmismi babybjörn memnunmu?