2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ikinci çocuk inan hiçbirşey alasım yok zaten de birşey almadım çocuğumun şuan giyecek doğru düzgün hiçbirşeyi yok
Allah razı olsun, hepimiz sağlıkla kavusalim insaallah
Neden birşey alasın yok canım, ufaktan bir iki kıyafet al yine de.

Canım sence çantanın boyu iyi mi? Baktınmı sen içine
Gayet iyiydi canım kalabalıktan tam bakamadım ama normal boydu renkleri hoşuma gitmedi işte yoksa uygundu fiyatı a101 e gelecekmiş bide oraya bakarım olmadı netten siparis ederim tercih meselesi mesela benim ablalarim bundan daha küçük çanta kullandılar bu boy ideal

belim çok ağrıyor bugün ya kopacak sanki

evet canim buyuyen besik 80x130 buyuyunce 80x180 oluyor
Oo çok iyiymiş ölçüler. Ben internetten bakıyorum da tek büyüyen beşiklerin çoğu 60×120 e oda küçük diyorum. Sen internetten mi aldın canım. Tek beşiğin fiyatını bilmiyorsun değil mi?

Oo çok iyiymiş ölçüler. Ben internetten bakıyorum da tek büyüyen beşiklerin çoğu 60×120 e oda küçük diyorum. Sen internetten mi aldın canım. Tek beşiğin fiyatını bilmiyorsun değil mi?
ben burda bi bebek magazasi var ordan aldim takim halinde aldik tek besik satiyorlar mi satiyorlarsa fiyati ne bilmiyorum canim ama markasi belis marka adiyla aratabilirsin

Ya ben bugun 8.30da uyandim sonra az daha uyuyum dedim 12 olmus saat ya unuttum bime bebek urunleri gelecegini Gidip bi bakiyim yine de belki kalmistir

ben burda bi bebek magazasi var ordan aldim takim halinde aldik tek besik satiyorlar mi satiyorlarsa fiyati ne bilmiyorum canim ama markasi belis marka adiyla aratabilirsin
Benim kızımın da Belis büyüyen beşikti şimdi büyük haliyle yatıyor

Ya ben bugun 8.30da uyandim sonra az daha uyuyum dedim 12 olmus saat ya unuttum bime bebek urunleri gelecegini Gidip bi bakiyim yine de belki kalmistir☺
Ben 6 bim gezdim ordan bi şey burdan bi şey derken topladm bi şeyler ahaha kalmıştır illaki

Babybjörn almakta ben cok kararsizim. Sanki 6 aydan sonra pek kullanilmaz gibi. Fiyatida uygun birsey degil. Onun yerine Stokke Tripp Trapp alacaktim yeni dogan aparatiyla. Arkadasin kullanmismi babybjörn memnunmu?

Kizlar kasıklarımda agrı var hafiften ama yanma gibide oluyor normal mi acaba yeni geldim drdan bisey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…