- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Kapış kapıştı ilk sözcüklerden alamadım diye üzüldümBende bebek çantası, zıbın ,hastane çıkışı ,şu dinazorlu takımdan ve 2’li alt aldım☺
bende aldm bunlariKızlar çok şükür bugün elim boş dönmedim aslında daha da alacakların vardı ama çok fazla kalabalıktı bunları aldığımızda bile şükrettim hem hamisler doluyduyerleri çok güzeldi hepsinin hiç pişman olmadım iade etmeyeceğim
Aşırı kalabalıktı .Aynen onlardan da gelmişti ben hamileliğimin başında a101 den almıştım daha önce çok kullanışlı onlarda ve çok uygun balıklı olandan almıştım e bebekte aynısı 60 lira filan. Arastiracaksin işte eksiklerimi genelde netten getirttim ve çok uygun oldularGule güle kullan canim, ben de alt pijama bakacaktim ama kalabalıktan reyonlara yaklasamadim bile. Yalnız küvet sadece 1 tane gelmiş ve onu da ben aldımmaşrapa ve kova 10 tane falan vardı. Seti tamamladım yani.
bende grumcem kuvet verdi. şoktan masrapa bimden kova aldk seti tamamladm bi file almak kaldiAşırı kalabalıktı .Aynen onlardan da gelmişti ben hamileliğimin başında a101 den almıştım daha önce çok kullanışlı onlarda ve çok uygun balıklı olandan almıştım e bebekte aynısı 60 lira filan. Arastiracaksin işte eksiklerimi genelde netten getirttim ve çok uygun oldular
Ben onları da gördüm de suanlik oda yapmayacağım için almadım baykuslu lamba vardı sanırım o hoşuma gittibende aldm bunlaribitek biberon almadm. bide ekstra olarak bulutlu gce lambasi ve led isik aldm. ama led isigi gerimi versme diyorm
Güle güle kullansın bebişin canımKızlar çok şükür bugün elim boş dönmedim aslında daha da alacakların vardı ama çok fazla kalabalıktı bunları aldığımızda bile şükrettim hem hamisler doluyduyerleri çok güzeldi hepsinin hiç pişman olmadım iade etmeyeceğim ❤
ya bende de oda yok. ama yatak odamizda besik var. esim dedi besigin ustune duvara ypstralm orasi bebek kosesi gbi olsun. aklma girdiBen onları da gördüm de suanlik oda yapmayacağım için almadım baykuslu lamba vardı sanırım o hoşuma gitti
Filesi de kargoda gelecek paylaşırımbende grumcem kuvet verdi. şoktan masrapa bimden kova aldk seti tamamladm bi file almak kaldi
Öyle olabilir canım yeriniz varsa benim yerim dar park yatak aldım bide eve yerleşince biseyler yapacağım yeni taşındığimiz için baybnesi de ondan aldım kayınvalide annemde kalcam diye gerci annemde yigenimi beşiği hala kurulu ara sıra geliyolar diyeya bende de oda yok. ama yatak odamizda besik var. esim dedi besigin ustune duvara ypstralm orasi bebek kosesi gbi olsun. aklma girdi
Ay bir sürü şey almışsınKızlar çok şükür bugün elim boş dönmedim aslında daha da alacakların vardı ama çok fazla kalabalıktı bunları aldığımızda bile şükrettim hem hamisler doluyduyerleri çok güzeldi hepsinin hiç pişman olmadım iade etmeyeceğim ❤
İnşaallah canim.Canım zaten en fazla 6 ay kullanılıyor. Iyi yapmissin bana da kıyafet geldi 2 torba hepsi mis gibi tertemiz :) yıkayıp ütüleyip yetlestircem 2 tane hastane çıkışı alicam yeni 1ini kaynana aldı. Birini ben isimli yaptıricam hatıra saklarım. Yani demem o ki çabuk büyüyorlar minnaklarsağlıcakla kavuşup kullanalım inşallah
Kardeşim grafiker canım, o çizdi ve tanıdık bir yere baskı yaptirdik. Ama internette bastirgit.com'da da var ayniları. Kese boyutlarina dikkat ederek sipariş ver canım.Nerde yaptırdın canım ben de istiyorum daçok güzelmiş
Emziğin markası ne canım?kizlarr hadi gorun biriniz. su bimdeki emzik cokmu kalitesizdir. aldm ama iademi edeym anlamiyom ben
Maşallah vallaAna kucağı da aldım canım zaten
Wee değil mi markası niye kalitesiz olsunkizlarr hadi gorun biriniz. su bimdeki emzik cokmu kalitesizdir. aldm ama iademi edeym anlamiyom ben
İyi yapmışsın canımAy bir sürü şey almışsın
Bende gittim kıyafet türü Olan bölüm çok sıkışıktı cesaret edemedim bakmaya. Reflü yatağı aldım ben. Kızımı 3 ay onunla yatırmıştım kusar eder diye korkum hiç olmadı. Bir arkadaşıma vermiştim şimdi yeni aldım
Canım kalitesi değil. Ben iki tane aldım fiyatı normalde pahalı öyle olduğuna bakma benim yigenlerim bı onu tuttu diğer pahalı emzikler çöpe gitti. Bide oioi marka emzik aldım bunları denerim olmazsa tekrardan alırım. Eczanede filan bile satılıyor niye kalitesiz olsun ki .kizlarr hadi gorun biriniz. su bimdeki emzik cokmu kalitesizdir. aldm ama iademi edeym anlamiyom ben
Canım cidden çok güzel şeyler vardı. Ama malum kalmamıştır pek bişey. A101 e gelecek haftaya belirli ürünler ordan bakarsın olmadıÖf dolu yağcak diye eşim arabayı çok uzak bi otoparka götürttü. o kadar da dedim yarın bime gitcem diye ne dolu yağdı ne ben bime gidebildimyürüyerek gitsem bu sefer de tek bi bimde bitmiştir bu saatte. Acaba gidip arabayı mı alsam
Kaça kaç seninki canm?İnşaallah canim.Ben de yeğenimin kıyafetlerini aldım, anneannem sağolsun 0-10 yaş herşeyi saklamış hepsi yepyeni duruyor küçük ilanları yıkadım utulemesi kaldı.
Kardeşim grafiker canım, o çizdi ve tanıdık bir yere baskı yaptirdik. Ama internette bastirgit.com'da da var ayniları. Kese boyutlarina dikkat ederek sipariş ver canım.
Emziğin markası ne canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?