2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende bebek çantası, zıbın ,hastane çıkışı ,şu dinazorlu takımdan ve 2’li alt aldım☺
Kapış kapıştı ilk sözcüklerden alamadım diye üzüldüm bebek çantası da alacaktım ama güzel renk kalmamıştı a101 geliyomus ordan alcam hepsinin yerleri çok güzeldi

bende aldm bunlaribitek biberon almadm. bide ekstra olarak bulutlu gce lambasi ve led isik aldm. ama led isigi gerimi versme diyorm

Gule güle kullan canim, ben de alt pijama bakacaktim ama kalabalıktan reyonlara yaklasamadim bile. Yalnız küvet sadece 1 tane gelmiş ve onu da ben aldım maşrapa ve kova 10 tane falan vardı. Seti tamamladım yani.
Aşırı kalabalıktı .Aynen onlardan da gelmişti ben hamileliğimin başında a101 den almıştım daha önce çok kullanışlı onlarda ve çok uygun balıklı olandan almıştım e bebekte aynısı 60 lira filan. Arastiracaksin işte eksiklerimi genelde netten getirttim ve çok uygun oldular

bende grumcem kuvet verdi. şoktan masrapa bimden kova aldk seti tamamladm bi file almak kaldi

bende aldm bunlaribitek biberon almadm. bide ekstra olarak bulutlu gce lambasi ve led isik aldm. ama led isigi gerimi versme diyorm
Ben onları da gördüm de suanlik oda yapmayacağım için almadım baykuslu lamba vardı sanırım o hoşuma gitti

Güle güle kullansın bebişin canım ben uyuyakalmışım 9 buçukta gittim bildiğin yağmalamışlardı baya da mesafe var boşa yoruldum ne hastane çıkışı ne müslin bişey kalmamıştı zaten bi ikisinden almaktı niyetim

Öf dolu yağcak diye eşim arabayı çok uzak bi otoparka götürttü. o kadar da dedim yarın bime gitcem diye ne dolu yağdı ne ben bime gidebildim yürüyerek gitsem bu sefer de tek bi bimde bitmiştir bu saatte. Acaba gidip arabayı mı alsam

ya bende de oda yok. ama yatak odamizda besik var. esim dedi besigin ustune duvara ypstralm orasi bebek kosesi gbi olsun. aklma girdi
Öyle olabilir canım yeriniz varsa benim yerim dar park yatak aldım bide eve yerleşince biseyler yapacağım yeni taşındığimiz için baybnesi de ondan aldım kayınvalide annemde kalcam diye gerci annemde yigenimi beşiği hala kurulu ara sıra geliyolar diye

Ay bir sürü şey almışsın
Bende gittim kıyafet türü Olan bölüm çok sıkışıktı cesaret edemedim bakmaya. Reflü yatağı aldım ben. Kızımı 3 ay onunla yatırmıştım kusar eder diye korkum hiç olmadı. Bir arkadaşıma vermiştim şimdi yeni aldım

İnşaallah canim. Ben de yeğenimin kıyafetlerini aldım, anneannem sağolsun 0-10 yaş herşeyi saklamış hepsi yepyeni duruyor küçük ilanları yıkadım utulemesi kaldı.
Nerde yaptırdın canım ben de istiyorum da çok güzelmiş
Kardeşim grafiker canım, o çizdi ve tanıdık bir yere baskı yaptirdik. Ama internette bastirgit.com'da da var ayniları. Kese boyutlarina dikkat ederek sipariş ver canım.
kizlarr hadi gorun biriniz. su bimdeki emzik cokmu kalitesizdir. aldm ama iademi edeym anlamiyom ben
Emziğin markası ne canım?

İyi yapmışsın canım Geneli zaten hamileydi maskeli eldivenli olunca yapacak bişey yok aldım valla riskli filan normalde hastane dışında çok nadir dışarı cikiyorum

kizlarr hadi gorun biriniz. su bimdeki emzik cokmu kalitesizdir. aldm ama iademi edeym anlamiyom ben
Canım kalitesi değil. Ben iki tane aldım fiyatı normalde pahalı öyle olduğuna bakma benim yigenlerim bı onu tuttu diğer pahalı emzikler çöpe gitti. Bide oioi marka emzik aldım bunları denerim olmazsa tekrardan alırım. Eczanede filan bile satılıyor niye kalitesiz olsun ki .

Canım cidden çok güzel şeyler vardı. Ama malum kalmamıştır pek bişey. A101 e gelecek haftaya belirli ürünler ordan bakarsın olmadı

Kaça kaç seninki canm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…