Canım kalitesi değil. Ben iki tane aldım fiyatı normalde pahalı öyle olduğuna bakma benim yigenlerim bı onu tuttu diğer pahalı emzikler çöpe gitti. Bide oioi marka emzik aldım bunları denerim olmazsa tekrardan alırım. Eczanede filan bile satılıyor niye kalitesiz olsun ki .
Canım biberonda mantıkli cam sonuçta bişey olmaz markası fark etmiyo gayet uydundu ben almadım kayınvalidem almış biberonla baybmesti bende bişey demedim ilk zaman için ben avent antikolik aldım biberonu bunlarında sonra kullanırım
Ben de bim den birsuru sey aldim
Biberon, emzik, anakucagi, nevresim takımı, battaniye, ağız mendili, aski, uyku arkadaşı yastik
Herkes saglikla kullansın aldiklarini
İyi yapmışsın canım Geneli zaten hamileydi maskeli eldivenli olunca yapacak bişey yok aldım valla riskli filan normalde hastane dışında çok nadir dışarı cikiyorum
7 yillik bir süreçten sonra benim ilk bebegim olacak nasipse, alınan pek çok şey bana da gereksiz geliyor aslında. Tabii kimsenin hevesini kırmak istemem ben de ama ikinci bebeği olanlar almayi dusunduklerimize birbirimize sorarken bizi uyarsa güzel olur.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ikinci çocuk inan hiçbirşey alasım yok zaten de birşey almadım çocuğumun şuan giyecek doğru düzgün hiçbirşeyi yok