İkeanin azizligine ugradim son dk besik siparisimi iptal etti Sizin bildiginiz 1 ayda mobilya teslim edicek firmalar var mi kizlar besiksiz kaldi kizim
İkeanin azizligine ugradim son dk besik siparisimi iptal etti☹ Sizin bildiginiz 1 ayda mobilya teslim edicek firmalar var mi kizlar besiksiz kaldi kizim
Aaaa geçmiş olsun canım. Normal besik mi anne yani mi? Anne yanıysa ben e bebekten bebekonfor marka aldim 3-5 gune geldi. Normal besigi de cilekte sordum ellerinde yoksa 45 is günü, ellerinde varsa hemen teslim ediyorlar
Missyloves
ay peluş kedili yastıklardan gördüm tam alıcaktım biri aldı o içimde kaldı onun dışında aldım istediğim şeyleri. Şimdi bakıyorum da hepsinden daha önce almıştım zaten. Gerekli ne vardı bi kedili gece lambası, askı, bi de müslin panço alıp gelebilirmişim ama gözüm döndü sanırım ahahaha neyse fazla mal göz çıkarmaz
Missyloves
ay peluş kedili yastıklardan gördüm tam alıcaktım biri aldı o içimde kaldı onun dışında aldım istediğim şeyleri. Şimdi bakıyorum da hepsinden daha önce almıştım zaten. Gerekli ne vardı bi kedili gece lambası bi de müslin panço alıp gelebilirmişim ama gözüm döndü sanırım ahahaha neyse fazla mal göz çıkarmaz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ikinci çocuk inan hiçbirşey alasım yok zaten de birşey almadım çocuğumun şuan giyecek doğru düzgün hiçbirşeyi yok
Babybjörn almakta ben cok kararsizim. Sanki 6 aydan sonra pek kullanilmaz gibi. Fiyatida uygun birsey degil. Onun yerine Stokke Tripp Trapp alacaktim yeni dogan aparatiyla. Arkadasin kullanmismi babybjörn memnunmu?
arkadaşım evli bile değil kuzum elektronikler de 6 aya kadar kullanım sağlıyor zaten bu da öyledir muhtemelen 18 kg ya kadar 3 kademe diyor daha önce hiç bakmamıştım bile bunlara
İkeanin azizligine ugradim son dk besik siparisimi iptal etti☹ Sizin bildiginiz 1 ayda mobilya teslim edicek firmalar var mi kizlar besiksiz kaldi kizim
franses
nasıl bir beşik işini görür? Sallanan tekerlekli ahşap anne yanı aldım ben. 7 kasımda teslim edilecek ama iyiydi yorumları. Markası g&g baby. Kendi siteleri de var hepsiburadada da var.
ben burda bi bebek magazasi var ordan aldim takim halinde aldik tek besik satiyorlar mi satiyorlarsa fiyati ne bilmiyorum canim ama markasi belis marka adiyla aratabilirsin
franses
nasıl bir beşik işini görür? Sallanan tekerlekli ahşap anne yanı aldım ben. 7 kasımda teslim edilecek ama iyiydi yorumları. Markası g&g baby. Kendi siteleri de var hepsiburadada da var.