2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gülerek kullanin inşallah canım zaten bizim doguma tekrardan gelir bu tarz şeyler
İnşallah canım hep birlikte, baktıkça okudukça eksik çıkıyor ya mesela ben oyuncak süs vs türü şeylere hiç giremedim daha temel ihtiyaçlar bile bitmiyor Allah kolaylık versin hepimize

Ben Bim e gidemedim, eşim de arabayı aldı gitti, akşam çalışacak
Yakınlarda yürüyebileceğin mesafede yok mu canım, kıyafet, yorgan askı banyo seti vs çoğu ürün haftaya da a101 egeliyor haberin olsun

Sağol canım sadece evde bulunsun diye alacağım o yüzden bim de ki yeter diye düşünüyorum ☺

Selam kızlar
Bugün şeker testi için doktora geldim ilk kan normal çıktı 50lik umarım ikinci de normal çıkar
Bim’den Aldıklarınızda gözüm kaldı güle güle kullanın inşallah bana da klinikten çanta hediye verdiler içinde de mama filan var

Eklentiler

• image.webp
    117,2 KB · Görüntüleme: 64
İnşallah canım hep birlikte, baktıkça okudukça eksik çıkıyor ya mesela ben oyuncak süs vs türü şeylere hiç giremedim daha ☺ temel ihtiyaçlar bile bitmiyor Allah kolaylık versin hepimize
Amin inşallah canım cumlemize bende almadım kapı susumu kendim yapacağım inşallah olur biseyler dagitmalik biseyler ayarliyimi diye düşünüyorum kimse gelmeyecek sadece aileye özel ani tarzida

Neyse canım hatirlama o günü geldi geçti boşver

Evet canım çok şükür, Allah kimseye yaşatmasın.

İkeanin azizligine ugradim son dk besik siparisimi iptal etti☹ Sizin bildiginiz 1 ayda mobilya teslim edicek firmalar var mi kizlar besiksiz kaldi kizim

Ben hepsiburadadan G&G baby anne yanı ahşap beşik aldım. 5 gün içinde teslim edildi ve gayet şık nevresim takımı vs. Tavsiye ederim. Geç kaldım diye biraz stres olmuştum.

Amin inşallah canım cumlemize bende almadım kapı susumu kendim yapacağım inşallah olur biseyler dagitmalik biseyler ayarliyimi diye düşünüyorum kimse gelmeyecek sadece aileye özel ani tarzida
Bende az sayıda süslü bebekli çikolatalardan ve magnet düşünüyorum canım dediğin gibi bu ortamda aile ve en yakınlar gelir en fazla zaten

Bende bimden bisürü şey aldım bugün bayağ kalabalıktı ama açılınca gittiğim için herşey vardı. Led ışıklar çok tatlı ondan da aldım. Herkes sağlıkla kullansın inşallah aldıklarını.

Güzelmiş güle güle kullanın

Ben bebisime hastane çıkışı yaptırıyorum çok güzel bi site buldum homamia diye düşünen olursa. Yakın akrabalar illaki gelir diye kolonya yaptırıyorum, baskılı çikolata yaptırdım bide piramit çikolata kutusu hazirlicam. 8 sene sonra olunca çocuk böyle oldu

Eklentiler

• Screenshot_20201009-175350_Samsung Internet.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 62
Yakınlarda yürüyebileceğin mesafede yok mu canım, kıyafet, yorgan askı banyo seti vs çoğu ürün haftaya da a101 egeliyor haberin olsun
Yürüyüş mesafesinde yok canım, reflü yatağı, ilk sözcükler filan alacaktım.

Bu babynest ne işimize yarayacak. Olmazsa olmaz bir şey midir
Olmazsa olmaz değil ama olursa çok güzel olur canım:) hele araban varsa ve benim gibi gezentiysen arkadaşlarına falan getirdiğinde çok rahat edersin. Ben ileride içine oyuncak vs.. koyarım

Yürüyüş mesafesinde yok canım, reflü yatağı, ilk sözcükler filan alacaktım.
İlk sözcük olmayabilir ama yastık ve yatak daha fazlaydı kalma ihtimali yüksek canım inşallah denk gelir de alırsın

Selam Kızlar bayadır yazmıyordum . Doğumda yanınızda kimseniz olacak mi ? Ben kimseyi getirmeyi düşünmüyorum çok zorlanmam inşallah
Izin verirlerse dogumhaneye eşim girecek. Zaten refakatçi de sadece eşim olacak .hem bana hem bebeğe bakıcak nasipse. Ilk sınavı . Aileme ve esimin ailesine peşinen soyledim

Ben de sipariş verdim ama 1 ay sonraya teslim tarihi verdi, neden öle oldu o ki ‍♀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…