Maşallah kızlar topluca yazıyorum herkese hayırlı olsun aldıklarınız süper ama grili sarılı ışık toplarina bayildim çok tatlılar şimdi gitsem garanti bitmiştir bugün bim hamisler günü olmuş
Evett ben 3 aydir sabah aksam takip ediyorum zaten gelmiyordu pazartesi gunu stok acildi hemen siparis verdim ama bugun aradim ne durumda diye hatali stok acmisiz dediler saka gibi ben aramasam hala beklicem besik gelicek diye
Evett ben 3 aydir sabah aksam takip ediyorum zaten gelmiyordu pazartesi gunu stok acildi hemen siparis verdim ama bugun aradim ne durumda diye hatali stok acmisiz dediler saka gibi ben aramasam hala beklicem besik gelicek diye
bende öyleydim canım 3 ikea gezdik eşim bursaya gidip alacaktı kıyamadım modoko'dan aldım çok benzerini.. ikea çalışanı ne zaman gelir belli değil dedi boş boş onu beklemek istemedim
bende öyleydim canım 3 ikea gezdik eşim bursaya gidip alacaktı kıyamadım modoko'dan aldım çok benzerini.. ikea çalışanı ne zaman gelir belli değil dedi boş boş onu beklemek istemedim
Aaaa geçmiş olsun canım. Normal besik mi anne yani mi? Anne yanıysa ben e bebekten bebekonfor marka aldim 3-5 gune geldi. Normal besigi de cilekte sordum ellerinde yoksa 45 is günü, ellerinde varsa hemen teslim ediyorlar
Kızlar selam 32. Haftada izne ayrılan arkadaşlara bir sorum olacak :) iş yerinize aldığınız rapor haricinde başka bir şey ilettiniz mi? Süreç nasıl ilerliyor :)