Artık bebekler büyüyor canım, dinlenince geçiyorsa ve düzenli gelen ağrılar değilse korkmayin diyor doktorlar. Benim de iki gündür kasik ve sırt ağrım var.
İkeanin azizligine ugradim son dk besik siparisimi iptal etti☹ Sizin bildiginiz 1 ayda mobilya teslim edicek firmalar var mi kizlar besiksiz kaldi kizim
Canım bu durumda pasif durmak yerine çözüm üretmeye çalışmalısın. Esin Almanca biliyorsa, doktora söylemek istediklerini o bir kağıda Almanca yazsın sen de doktora göster. Doktor da kağıda yazabilir kısaca. Veya orada hiç akrabanız, tanıdığınız, Almancasi olan bir Türk arkadasin yok mu, onunla git doktora. En olmadı Google'dan çeviri yap kendin derdini bir şekilde anlat doktora.
Eşimin almancası var. Ama kesinlikle bayanlardan başka kimseyi içeri sormuyorlar. Hastalık var diye.
Ama anlayışda olmadığı için. Nasılsa yabancıyım beni takıyorlar.
Bende aynen öyle düşündüm. Yazar doktora veririm dedim. Doktor gerekeni yapar.
Psif olduğum doğru çünkü ne anlıyorum ne konuşabiliyorum.
Artık bebekler büyüyor canım, dinlenince geçiyorsa ve düzenli gelen ağrılar değilse korkmayin diyor doktorlar. Benim de iki gündür kasik ve sırt ağrım var.
Canım mantar o bende olmuştu 2 ay önce falan doktor fitil ve krem verdi geçti çok şükür hemen geçiyo haftaya kadar bekleme çok rahatsız eder seni o kadar süre bide sakıncalı zaten önlemini almak gerek. Geçmiş olsun
Burda Almanya'da yaşayan biri vardı. Ona bi danış istersen, yani sanki ikiniz konştunuz burada sana akıl vermişti sanırım. Bikaç gün sirkeli su dene bol su da tüket şikayetlerin devam ederse gidersn madem doktora.
Eşimin almancası var. Ama kesinlikle bayanlardan başka kimseyi içeri sormuyorlar. Hastalık var diye.
Ama anlayışda olmadığı için. Nasılsa yabancıyım beni takıyorlar.
Bende aynen öyle düşündüm. Yazar doktora veririm dedim. Doktor gerekeni yapar.
Psif olduğum doğru çünkü ne anlıyorum ne konuşabiliyorum.
Telefonuna Almanca Türkçe çeviri uygulaması yükleyebilirsin. En azından sen Türkçe soylersin uygulama cevirir. Hastanede tercüman vardır aslında gittiğinde ogren mutlaka. Sözlük falan bulundur yanında, Almanca günlük konuşmalar sözlüğü de işini görür bazı şeyler için. Zamanla dil öğrendikçe özgüvenin yerine gelir. Geçmiş olsun tekrardan...
Kizlar ben yaklaşık 3 sene once yıkanmış deri sırt çantası aldim
Cok kullanışlı cikti, bebegin bütün eşyalarını koyuyordum içine
Hâlâ kullaniyorum gunluk hayatta
Tavsiye amaclı paylaşıyorum bu tarz çantalar da cok is görüyo
Benim aldıklarımin kumaşı farklı farklı ama suya girince uyumusuyo diyolar henüz yikamadim o yüzden bilgi veremem ama e bebekte olanlar nette satılanlar yada böyle kumaşçı da bulabilirsin daha yumuşak dokulu oluyorlar bimdeki biraz sert gibiydi benim aldiklarima göre o yüzden söyledim