2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kan tere bulandım resmen ahaha arabayı park et in bin öf. Haftaya a101de görüşmek üzere
Ahhhahaa hadi geçmiş olsun, güle güle kullanın
Kizlar kasıklarımda agrı var hafiften ama yanma gibide oluyor normal mi acaba yeni geldim drdan bisey yoktu
Artık bebekler büyüyor canım, dinlenince geçiyorsa ve düzenli gelen ağrılar değilse korkmayin diyor doktorlar. Benim de iki gündür kasik ve sırt ağrım var.
İkeanin azizligine ugradim son dk besik siparisimi iptal etti☹ Sizin bildiginiz 1 ayda mobilya teslim edicek firmalar var mi kizlar besiksiz kaldi kizim
Biz Kanz aldık canım hemen geldi.
Kızlar cantam da geldi. Cok.kaliteli duruyor kumaşı falan. begendim ben
Güle güle kullan canım.
Ay valla kendim gidemiyorum zaten pandemi var internetten bakıyorum birde kızımdan kalanlara güveniyorum.sanirim.onun da etkisi var
E ablasindan kalanlar varmış o da iyi

Eşimin almancası var. Ama kesinlikle bayanlardan başka kimseyi içeri sormuyorlar. Hastalık var diye.
Ama anlayışda olmadığı için. Nasılsa yabancıyım beni takıyorlar.
Bende aynen öyle düşündüm. Yazar doktora veririm dedim. Doktor gerekeni yapar.
Psif olduğum doğru çünkü ne anlıyorum ne konuşabiliyorum.

Sag olasin canim

Hangi doktora gittin peki. Sadece kadın doktoru şart mı peki

Canım sirke yi nasıl kullanacağım.
Birde bebeğe zararı varmı. Bilgi verirsen sevinirim. Evet o bayana ulaşacağım.

Canım sirke yi nasıl kullanacağım.
Birde bebeğe zararı varmı. Bilgi verirsen sevinirim. Evet o bayana ulaşacağım.
Yarım çay bardağı sirke yarım çay bardağı su ile karıştır karışıma pamuk batır sil kendini

Aynen canım

Telefonuna Almanca Türkçe çeviri uygulaması yükleyebilirsin. En azından sen Türkçe soylersin uygulama cevirir. Hastanede tercüman vardır aslında gittiğinde ogren mutlaka. Sözlük falan bulundur yanında, Almanca günlük konuşmalar sözlüğü de işini görür bazı şeyler için. Zamanla dil öğrendikçe özgüvenin yerine gelir. Geçmiş olsun tekrardan...

Kizlar ben yaklaşık 3 sene once yıkanmış deri sırt çantası aldim
Cok kullanışlı cikti, bebegin bütün eşyalarını koyuyordum içine
Hâlâ kullaniyorum gunluk hayatta
Tavsiye amaclı paylaşıyorum bu tarz çantalar da cok is görüyo

Bim dekine bakarım artık
Benim aldıklarımin kumaşı farklı farklı ama suya girince uyumusuyo diyolar henüz yikamadim o yüzden bilgi veremem ama e bebekte olanlar nette satılanlar yada böyle kumaşçı da bulabilirsin daha yumuşak dokulu oluyorlar bimdeki biraz sert gibiydi benim aldiklarima göre o yüzden söyledim

Ben Bim e gidemedim, eşim de arabayı aldı gitti, akşam çalışacak

Selam Kızlar bayadır yazmıyordum . Doğumda yanınızda kimseniz olacak mi ? Ben kimseyi getirmeyi düşünmüyorum çok zorlanmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…