2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım ben 2 satıcıya da baktım 2si de öyleydi neyse artık acelem yok daha odasının diğer parçaları gelcek anca gelir o da

Yetişir canım bende henüz kurmicam beşiği tozlanır diye son haftalarda kurup nevresimlerini serecem.

Kızlar yoğun kanamam var. Acile gidiyorum dua edin

Geçmiş olsun ya inşallah bi sıkıntı yoktur

Bayanlar saçma Bir soru olacak Ama
Bazen karnıma sert birşey dayanıyor ben kafası olduğunu düşünüyorum
O ayaklarımı başımı.
Elimi koyunca anlıyorum sert olduğunu.
Poposudur canım benim sağ tarafımı çok sıkıştırıyor ovalayinca yada pozisyon değiş geciyo

Benim de bebegimin kafasi şuan tam karnımın altında sağ kasiğimin orda öyle bir hareket ediyor ki ben korkuyorum resmen bacağımı bükünce rahatsız oluyor mu acaba diye

Benim de bebegimin kafasi şuan tam karnımın altında sağ kasiğimin orda öyle bir hareket ediyor ki ben korkuyorum resmen bacağımı bükünce rahatsız oluyor mu acaba diye
Bende son 1 haftadır çok yoruldum bugün sancılarım oldu ama uzanınca geçti hep bende korktum açıkcası

Kızlar oda icin dijital termometre ve nemlendirici hava buhar makinesi aldınız mı? Aldindiysa hangi marka ?

Kizlar doodoo uyku arkadasini gormus muydunuz? Cok hosuma gitti ama baya pahali geldi bana

Canım sirke yi nasıl kullanacağım.
Birde bebeğe zararı varmı. Bilgi verirsen sevinirim. Evet o bayana ulaşacağım.
Bire bir oranında sirkeyi suyla karıştırıp kullanıyorsun ben idrar yolu enfeksiyonları için kullanmıştım

Kızlar selam 32. Haftada izne ayrılan arkadaşlara bir sorum olacak :) iş yerinize aldığınız rapor haricinde başka bir şey ilettiniz mi? Süreç nasıl ilerliyor :)
Ben başka bir şey vermedim doğum yapınca doğum yaptığıma dair arayıp Bilgi vericem o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…