2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar oda icin dijital termometre ve nemlendirici hava buhar makinesi aldınız mı? Aldindiysa hangi marka ?
Bende alerjik astım var kiwi marka almıştı eşim Bim ya da A101dendi sanırım. Bütün kış işimi gördü ama buharından yerler ıslanıodu o can sıkıcı oluodu biraz. Onu bu sene bi daha denicem, olmadı başka marka bakıcam.

Kızlar oda icin dijital termometre ve nemlendirici hava buhar makinesi aldınız mı? Aldindiysa hangi marka ?
Canm ben weewell marka almıştım oda nem, ısı oranını gösteriyor ama soğuk üfleme valla açıkçası çok işe yaramadı sanki onun yerine tuz lambası daha iyi diyorlar onuda bir türlü almak nasip olmadı

Ara sıra geliyo evet oralara da onun dışında kalorifer e ıslak bez filan konuyo yada suluk da kış olacagindan küçük olacağından kafama takıldı bizi de etkiler mi acaba

Hmmm .. Tuz lambası nasıl bişey ki bı bakiyim

Digital termometre yeniden alıcam kızımda kullandığımı bulamıyorum
Nemlendirici vardı Wewell marka bozuldu ama bana hediye gelmişti tavsiye etmem temizliğine çok dikkat etmen gerekiyor içine su konulduğu için temizlemezsen küf mantar yayıyormuş odaya benim Çoçuk doktorum eski usul kalorifer üzerine ıslak havlu koy demişti ama şıkır şıkır su akacak şekilde parke kabarmasın diye altına çarşaf seriyordum çok güzel nemlendiriyordu odayı

Evet canım ben onu biliyorum aynı zamanda kalorifer sulukları da ise yariyo hep kullanıyoruz zaten ama bebek için ekstra kışın kullaniyo çoğu kişi ondan kafama takıldı ekstra gereklimi diye

ikisini de almicam
Gerek var mı dersin ay eskiden onlar mı varmış benim bı kırmızı bandanam varmış onu koklayıp uyurmusum sallamazlarmis bile ben o açıdan şanslı bı anne olacakmiyim bilemem onun dışında gozlemledigimle kurutma makinası iki calistiran dersin uçak modunda o tarz sesler mi açan dersin hepsini gördüm bu oyun arkadaşları yeni gözde oldu . Bende düşündüm almayı ama park yatağındaki donencede bu tarz sesler mevcut ondan vazgeçtim

Bim ciler aldıklarınız çok hoş güle güle kullanın
Eşim beni götürmedi sinir oldum banyo malzemelerini alacaktım bende şimdi gıcıklığına e bebekten sipariş vericem
Canım sipariş vermediysen haftayı bekle a101 e gelecek ben ordan almıştım gayet kaliteli balık desenli

Bayanlar saçma Bir soru olacak Ama
Bazen karnıma sert birşey dayanıyor ben kafası olduğunu düşünüyorum
O ayaklarımı başımı.
Elimi koyunca anlıyorum sert olduğunu.
Poposu olabilir muhtemelen, belki de başı bunu biz de bilemeyiz
Dijital saat termometre aldık e bebek'ten. Oda sıcaklığını ve nem göstergesi de var. Buhar makinesi almayı dusunmuyorum. Benim alerjik astımım olduğu için kışın ben de rahatsizlanabiliyorum icerinin havası kuruyunca. Ben yatak odasına ketılı koyup kapağı açık kaynatiyordum bir süre işe yarıyor
Bebek olunca da kaloriferleri suluk takarım sanirim.

Termometrenin markasi ne canım. Ben de baktım ama hicbir kulak aşinalığım olmadığı icin almadim

Canım sipariş vermediysen haftayı bekle a101 e gelecek ben ordan almıştım gayet kaliteli balık desenli
Şimdi baktım bende ne gelecek diye banyo malzemelerini ordan alırım zaten koca küvet kargoyla nasıl gelecek göğüs ucu kremi falan alıcam bu arada a191 e buharlı pişirici geliyormuş ondan alıcam ek gidaya geçince iyi olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…