Poposu olabilir muhtemelen, belki de başı bunu biz de bilemeyiz
Dijital saat termometre aldık e bebek'ten. Oda sıcaklığını ve nem göstergesi de var. Buhar makinesi almayı dusunmuyorum. Benim alerjik astımım olduğu için kışın ben de rahatsizlanabiliyorum icerinin havası kuruyunca. Ben yatak odasına ketılı koyup kapağı açık kaynatiyordum bir süre işe yarıyor
Bebek olunca da kaloriferleri suluk takarım sanirim.
Canm ben weewell marka almıştım oda nem, ısı oranını gösteriyor ama soğuk üfleme valla açıkçası çok işe yaramadı sanki onun yerine tuz lambası daha iyi diyorlar onuda bir türlü almak nasip olmadı
Şimdi baktım bende ne gelecek diye banyo malzemelerini ordan alırım zaten koca küvet kargoyla nasıl gelecek göğüs ucu kremi falan alıcam bu arada a191 e buharlı pişirici geliyormuş ondan alıcam ek gidaya geçince iyi olur o
Şimdi baktım bende ne gelecek diye banyo malzemelerini ordan alırım zaten koca küvet kargoyla nasıl gelecek göğüs ucu kremi falan alıcam bu arada a191 e buharlı pişirici geliyormuş ondan alıcam ek gidaya geçince iyi olur o
A101 in bebek kuvetini 4 sene önce kizima aldım hala kullanıyor yazın kurtaricim oldu içine su doldurup havuz niyetine oyun oynuyor büyük geniş ve dibinde tipasi var işin bitince açıyorsun şu akıp gidiyor
Gerek var mı dersin ay eskiden onlar mı varmış benim bı kırmızı bandanam varmış onu koklayıp uyurmusum sallamazlarmis bile ben o açıdan şanslı bı anne olacakmiyim bilemem onun dışında gozlemledigimle kurutma makinası iki calistiran dersin uçak modunda o tarz sesler mi açan dersin hepsini gördüm bu oyun arkadaşları yeni gözde oldu . Bende düşündüm almayı ama park yatağındaki donencede bu tarz sesler mevcut ondan vazgeçtim
Kızlar bugün bebeğim pek hareketli değildi, bende gün içinde ayaktaydım çok dikkat edemedim ama 1 saat önce süt içip bisküvi yeyip uzandım. Elimle de dürtüklüyorum biraz hareket hissedemedim telaşlanmalı mıyım bilmiyorum. Eşim işte şuan 1 saat sonra gelecek, gelince acile gitsek mi ne yapsak acaba
Kızlar bugün bebeğim pek hareketli değildi, bende gün içinde ayaktaydım çok dikkat edemedim ama 1 saat önce süt içip bisküvi yeyip uzandım. Elimle de dürtüklüyorum biraz hareket hissemedim telaşlanmalı mıyım bilmiyorum. Eşim işte şuan 1 saat sonra gelecek, gelince acile gitsek mi ne yapsak acaba
Uyuyordur canım. Ben de bgn hep hareket halindeydim pek hissedememiştim. Konuşmayı denedin mi benimki konuşunca tepki verdi, ya da yüksek ses müzik açabilirsin. Sırtüstü uzan ama muhakkak. Telaş yapma iyidir annesi