2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kettle cidden mantikliymis suluk filan yeterli olur mu diye düşündüm biz eksik etmiyoruz zaten kışın bebek olunca hassas dusunuyo insan

Evet ya tuz lambası bende istiyorum

Uygun oluyo canım haftada da millet oraya akın eder zaten

A101 in bebek kuvetini 4 sene önce kizima aldım hala kullanıyor yazın kurtaricim oldu içine su doldurup havuz niyetine oyun oynuyor büyük geniş ve dibinde tipasi var işin bitince açıyorsun şu akıp gidiyor

Bende son 1 haftadır çok yoruldum bugün sancılarım oldu ama uzanınca geçti hep bende korktum açıkcası
cok is yaptn sen. brak artk. ben illa bir gunde bitiricem diye tuketmiyorum kendmi artk. utuler duruyo koltugn ustunde gidp gelp braz braz yapiyorm.

Ama neden neden ben budizz aldim bugün
para harcamayi sevmiyorum saka bi yana pahali geldi once bi arastirma yapiyim gerekli mi daha uygunu var mi ona gore karar veririm

para harcamayi sevmiyorum saka bi yana pahali geldi once bi arastirma yapiyim gerekli mi daha uygunu var mi ona gore karar veririm
Valla ben de düşünürken düşünürken 150 den 200 e cıktı fiyati en son trendyolda babymall 135e düşürmüş aldim gectim kafam rahatladi

ay aman evet ya cocugu bu kadar herseye sahip olarak yetistirmeyi de istemiyorum yoklugu da bilsin

Kızlar bugün bebeğim pek hareketli değildi, bende gün içinde ayaktaydım çok dikkat edemedim ama 1 saat önce süt içip bisküvi yeyip uzandım. Elimle de dürtüklüyorum biraz hareket hissedemedim telaşlanmalı mıyım bilmiyorum. Eşim işte şuan 1 saat sonra gelecek, gelince acile gitsek mi ne yapsak acaba

Uyuyordur canım. Ben de bgn hep hareket halindeydim pek hissedememiştim. Konuşmayı denedin mi benimki konuşunca tepki verdi, ya da yüksek ses müzik açabilirsin. Sırtüstü uzan ama muhakkak. Telaş yapma iyidir annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…