2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
hicmi hssetmiosn zayfmi hssediosn

ay aman evet ya cocugu bu kadar herseye sahip olarak yetistirmeyi de istemiyorum yoklugu da bilsin
Tabi canım şuan ki durumda çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor gorunuyo yoktan anlamiyolar eskiler boşuna demiyo biz soyleydik boyleydik diye en azından aklı sarınca masraf yapılması daha mantıklı geliyo tabi abartilmadan şuan o yüzden gereksiz bişey almadım ben tabi bu kişisel bı düşünce alma planım olunca da en uygun fiyat araştırmasına girerim

Valla ben de düşünürken düşünürken 150 den 200 e cıktı fiyati en son trendyolda babymall 135e düşürmüş aldim gectim kafam rahatladi
ahh bi alip gecebilsem zaten esim bisey alacagimda al artik birini kafayi yiceksin baka baka diyor

biraz daha dinle canim cikolata ye biraz farketmemis olabilirsin hareketlerini

Canim soğuk su içmeyi dene sola yat belki tepki verir. Müzik aç ama acilde bişey yapamiyolar diye biliyorum doktoruna ulasabilirsen sormayi dene .

hicmi hssetmiosn zayfmi hssediosn

Bu saatlerde uyuyor genelde gece 12den sonra hareketleniyor ama bugün çok az hissedince panik oldum konuşuyorum uyandırmaya çalışıyorum uykuculuğundan mı bilmiyorum korkuttu beni
Hissettiğim hareketler de kuvvetli değildi, pozisyon değiştirmiş gibi geldi dünkinden daha farklı yerden içeri doğru tekme atıyor gibi hissettim gündüz de. Eşim gelene kadar hareketlenir inşallah aksi bir durum yaşamayız boşuna hastaneye gitmekte istemiyorum

A101 in bebek kuvetini 4 sene önce kizima aldım hala kullanıyor yazın kurtaricim oldu içine su doldurup havuz niyetine oyun oynuyor büyük geniş ve dibinde tipasi var işin bitince açıyorsun şu akıp gidiyor
Bende kızıma almıştım ama taşınırken eski evde bıraktım güzel çıkıyor ürünleri bence

ozamansekil dgistrmstir. pozisyonundan dolayi iceri vuruyordur sen hssetmiyorsundur. korkma canm

Korkma canım benim, sen hissedememişsindir belki de dönmüştür bugün. İyi düşün iyi olsun. Ama içine çok sinmezse de gidersin bir kalp atışlarına bakarlar. Huzursuz olacağına.

ozamansekil dgistrmstir. pozisyonundan dolayi iceri vuruyordur sen hssetmiyorsundur. korkma canm
Korkma canım benim, sen hissedememişsindir belki de dönmüştür bugün. İyi düşün iyi olsun. Ama içine çok sinmezse de gidersin bir kalp atışlarına bakarlar. Huzursuz olacağına.

Eşime söyledim o telaşlandırdı biraz da beni gidelim diye. İnşallah dediğiniz gibidir

Canım Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle
Gecmis olsun canim umarim onemli bi durum yoktur bizi haberdar etmeyi unutma
Yetişir canım bende henüz kurmicam beşiği tozlanır diye son haftalarda kurup nevresimlerini serecem.

Geçmiş olsun ya inşallah bi sıkıntı yoktur
Canım Allah'a emanetsiniz bize de haber ver
Geçmis olsun canım birden bire mi geldi inşallah önemli bişey değildir
Hayırlı haberlerle don inşallah canım
Geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah
Allah kolaylık versin güzel haberlerle gel inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
kuzum ne oldu birden allahm dualarimz seninle korkma. haber ver bize
Kuzeylitekeli çok geçmiş olsun canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Kizlar selam korkuyla direk yazdim buraya. Endiselendirdiysem hakkinizi helal edin.
Yatış yapıldı suan hastanedeyim. Kanamayı takip edecek doktor.
Çok şükür kalp atışı var bebeğin. Plasentası yerinde normal çıktı.
Bugün hiçbir is yapmadım. Sabahtan online dersim vardı 2'ye kadarSonra velilerimle telefon görüşmesi yaptım sonra da yemek hazırladım oğlumla yedik. Yemekten kalkinca birden kanamayi hissettim. wc ye koştum ki normal kan geliyo. Akıntı da değil. Eşimi aradim hemen geldik acile. Muayene yapıldı. Açılma yok plasenta yerinde. Nst bağladı onda da bisey çıkmadı. Simdi servise yatırdılar serum bağlandı. Tekrar nst bağlandı. Takip edecekler kalp atışı bebegin hareketlerini ve kanamayı. Haftasonu burdayım. Belki p.tesi de yatabilirmişim. Doktor anormal görürse sezeryana alabilirmiş. Dua edin bize daha çok küçük.

Eşime söyledim o telaşlandırdı biraz da beni gidelim diye. İnşallah dediğiniz gibidir
Eşinle konuş bence şu süreçte daha metanetli olup seni panik yapmak yerine sakinleştirmeli. Ben paranoyak bir anne adayıyım eşimi dinlemesem her gece acilde olurdum kesin. ama yine de 12den sonra da pek hissedemezsen gidersiniz canım içine sinmeden uyuyamazsın bile.

Canım inşallah gerek kalmaz sezaryene. Adet döngünde olabilir misin? Ya da kabızlık sorunu falan yaşadın mı bugün ya da bikaç gündür?

Evet nerdeyse 15 gündür kullanıyoruz guZel calisiyor.

Canım oncelijle sakin olmaya çalış, biz stres yapınca bu bebege de yansıyor ve hareketlenmiyor. Şuan uyuyor olabilir -ki uyku süresi uzadı artık bebeklerimizin. Kalkıp sakince su iç ve Sol tarafına uzan, yavaş yavas oksa karnını. Ben de geçen hafta 2 gün hareket çok az hissetmiştim doktora gittiğim gun soyledim hatta o sabah hiç hareketi yoktu neredeyse ama ultrasonda kıpır kıpır duruyordu , şuan hareket ediyor dedi doktor şaşırmıştım hatta. Her hareketini hissetmeyebilirsin demişti bana.

Çok çok geçmiş olsun rabbim senide bebeğini de korusun inşallah sağ salim geri evinize dönersiniz İçinide ferah

Çok şükür ki anormal bir durum yok, inşaallah gelip geçici bir kanamadir ve hemen taburcu olursun canım. Rabbim yardimcin olsun..hastanede ve guvendesin sakın korkma. Evet şuan küçük ama doğarsa yaşar Allah'ın izniyle bebeklerimiz sandığımızdan daha güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…