2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bebek sabunu aldınız mi ben sadece şampuan aldım e bebekten şampuan yetmezmi acaba bilemedim

Kızlar bebek sabunu aldınız mi ben sadece şampuan aldım e bebekten şampuan yetmezmi acaba bilemedim
Canim bu urun hem sac hem vücut içinmiş. Ben bundan alcam vücudu icin. Ama mustela sabun da alabilirsin. Sadece kalip sabun zor olabilir biraz

Eklentiler

• Screenshot_20201010-120614_Chrome.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 41
unibaby kopuk sampuan aldım ben kızımda da kulanmisyim

Herkesde konak yapmiyor canim bence sans birazda olcak varsa oluyor ben mustela aldim doktorumun ve kullanan arkadaslarimin onerisiyle

geceleri donmek cok zor oluyor simdiden ya karnim aciyor. Cok zayif hamile kalmanin dezavantajlarini yasiyorum
bende öyleyim sağımdan soluma donerKen şekilden şekile giriyorum ki zayıfta degilim

Canım hep Dalin aldim ben sabunu şampuanı bebek yagi ne kadar saç vücut içinde yazsa da sabun daha mantıklı geliyo
Bende şampuan, sabun, bebek yağını dalin aldım klasikten vazgeçmeyenlerdenim doktorumun tavsiyesiyle kendi göz temizliğimide yıllardır dalinle yapıyorum çünkü mikrobu kırıyor kokusunu da seviyorum. İnşallah bebeklerimize de iyi gelir sorun yaşamayız yoksa da genellikle mustelayı okudum tavsiyelerden alternatif olarak da onu denemek istiyorum.

Bende sadece şampuan aldım sabun kullanan görmedim hiç çevremde o yüzden listemde yoktu bile

Canim bu urun hem sac hem vücut içinmiş. Ben bundan alcam vücudu icin. Ama mustela sabun da alabilirsin. Sadece kalip sabun zor olabilir biraz
Canim filim ve dolamali oyuncagim geldi. Dolamali olanin yildizlisi ayna gozukuyordu ama muzik calan birseyli geldi boyleside guzel bence filde bekledigimden daha dolgun daha guzel geldi

Eklentiler

• 85B5C179-6389-4AA8-AC38-1762B4033E1A.webp
    119,1 KB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    73 KB · Görüntüleme: 37
  • image.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 33
ya kızlar sizde de koku hassasiyeti var mı özellikle yatak odası çok kokuyor benim icin nasil anlatsam hani sabah kalkınca havasızlıktan bi koku olur insan bedeninin kokusu o beni çok rahatsız ediyor yastik kiliflarini haftası olmadan degistiyorum yastigi 15 günde bir yıkıyorum çünkü kokuyor benim icin çarşafla herhafta değişiyor ama eşimin kokudu beni çok rahatsız ediyor temizliğine dikkat eder ama adamın elinde değil o bedeninin kokusu parfüm sıksa onada dayanamiyorum napicam bilmiyorum

Ben ufak ufak ekliyorum canım aldıklarımı çantaya eksikler olmakla birlikte terlik, gecelik, pijama takımı, depend, iç çamaşırı, emzirme sütyeni, göğüs kremi, ıslak mendil, havlu kağıt, havlu, yastık kılıfı, bebek için bez, ıslak mendil, battaniye, müslin örtü, ağız bezi, 3 takım kıyafet, çorap, eldiven, emzik, biberon şimdilik bunları hazırladım

Ben Bubchen in bebek şampuan ve sabununu alacağım, ilk çocuğumda da kullandım memnunum

Canim filim ve dolamali oyuncagim geldi. Dolamali olanin yildizlisi ayna gozukuyordu ama muzik calan birseyli geldi boyleside guzel bence filde bekledigimden daha dolgun daha guzel geldi
Güle güle kullan canım filim dokusunu sevdin mi? Yikanabilir bir sey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…