Selam kızlar günaydın bebe şampuanı falan hangi marka almayı düşünüyorsunuz mustela düşünüyodum ama Konak yapıyomuş sebamed daha iyi geliyormuş kararsız kaldım siz ne aldınız yada alcaksınız
Selam kızlar günaydın bebe şampuanı falan hangi marka almayı düşünüyorsunuz mustela düşünüyodum ama Konak yapıyomuş sebamed daha iyi geliyormuş kararsız kaldım siz ne aldınız yada alcaksınız
Bende şampuan, sabun, bebek yağını dalin aldım klasikten vazgeçmeyenlerdenim doktorumun tavsiyesiyle kendi göz temizliğimide yıllardır dalinle yapıyorum çünkü mikrobu kırıyor kokusunu da seviyorum. İnşallah bebeklerimize de iyi gelir sorun yaşamayız yoksa da genellikle mustelayı okudum tavsiyelerden alternatif olarak da onu denemek istiyorum.
Canim filim ve dolamali oyuncagim geldi. Dolamali olanin yildizlisi ayna gozukuyordu ama muzik calan birseyli geldi boyleside guzel bence filde bekledigimden daha dolgun daha guzel geldi
Canim filim ve dolamali oyuncagim geldi. Dolamali olanin yildizlisi ayna gozukuyordu ama muzik calan birseyli geldi boyleside guzel bence filde bekledigimden daha dolgun daha guzel geldi
ya kızlar sizde de koku hassasiyeti var mı özellikle yatak odası çok kokuyor benim icin nasil anlatsam hani sabah kalkınca havasızlıktan bi koku olur insan bedeninin kokusu o beni çok rahatsız ediyor yastik kiliflarini haftası olmadan degistiyorum yastigi 15 günde bir yıkıyorum çünkü kokuyor benim icin çarşafla herhafta değişiyor ama eşimin kokudu beni çok rahatsız ediyor temizliğine dikkat eder ama adamın elinde değil o bedeninin kokusu parfüm sıksa onada dayanamiyorum napicam bilmiyorum
Günaydın kızlar nasılsınız? Dün kontrolden geldik. Bebişim maşallah büyümüş 2100gram olmuş. Tombik parmaklarıyla önce annesine böyle yaptı sonra el salladı. Daha sonra iki eliyle yüzünü kapattı, kapatın bu ışığı uyuyamıyorum der gibi İnşallah sağ salim kavuşalım yavrucuklarımıza Doğum çantasını hazırlayan kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Neler koydunuz? Bende artık hazırlıyım diyorum.