2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya Evet benim de pazartesi bitiyor da karar veremedim calisabilir alsam sonraya ekletsem mı diye okulları da açacak gibiler
Ben de çok kararsızım, 12.sınıflar başlıyor bizde de, sanırım riske girmek istemiyorum zaten kademe kademe açılacak gibi duruyor, hayırlısı olsun hepimiz için..

So
Şöyle canım. 24 te izine ayrıldın ya. Bu bizin sadece 24. Haftadan 32. Haftaya kadar gecerli. pandemi izni yani........ müdürüm dediki, 32. Haftada tekrar rapor getirmek zorundasınız.ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu. Yani alabiliyorsun. Böyle söylediği için ben de önümüzdeki glhafta çarşamba günü rapor alıp okula götüreceğim. Boylece resmi olarak 32. Haftadan sonra kullanma hakkım olan izinleri doğum sonrasına aktarabileceğim.

Kizlar sling almayi dusunuyordum ama kis bebegi olucaklar ve max 10 kiloya kadar tasimak iyiymis montun ustune falan sling takilir mi acaba gordugum gorseller hep yaz gorseli kararsiz kaldim kanguruyu sonraya biraktim
Bende var canım. Montun üstüne takılmıyor slingler. Ama evde kullanmak için bile alabilirsin. Gazlı bebeklere çok faydası oluyor.
Ben bir de sling örtüsü aldım şöyle

Bu aynı zamanda puset ve bebek arabası örtüsü olarak kullanılıyor yağışlı ve rüzgarlı havalarda. Hem de slingde kanguruda bebeği baya koruyor.

Canım çok geçmiş olsun inşaAllah sıkıntın geçip tez zamanda cıkarsın

anladım canım çok saol. Benim okul yönetimim doğru düzgün Bilgi sahibi bile değil hiç böyle bir şey demediler bana . Peki sana sorayım bari 24 ten 32 ye kadar idari izinliyiz ya bu otomatikman oluyor yani herhangi bir şey yapmamıza gerek yok değil mi . Çünkü pztsi okul açılıyor ve 1 hafta bile olsa okula gitmek istemiyorum malum riskli ve evde de bir çocuğum var onu da okula yollamıyorum.Yönetimle konuşup söyleyeyim en azından. 32 de de belki çalışabilir raporu alırım eğer evden devam etmeme müsaade ederlerse ama yok okula geleceksin derlerse yine risk almam komple ayrılırım.

24+0da doktordan durum bildirir rapor alıyoruz, idare mebbisten o raporu mazeret izni bölümüne işliyor. 32+0da da doğum izni raporu alıyoruz ya da çalışcaksak 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu.

Nerden aldım canım bunu peki?
tuniko.com da satılıyor canım. Sling ve puset örtüsü diye geçiyor. Stokta yok şuan ben alalı çok oldu. Ama temiz kullanılmış 2. el bakabilirsin. Yırtılıp yakılmadıktan sonra kumaşı eskiyecek birşey değil paraşüt kumaş çünkü

Merhaba herkese, siz benden hafta olarak önde olduğuz için bir sorum var. 32. Hafta çalışabilir raporu alan oldu mu, idarenin pandemi nedeniyle kabul etmeyebileceğini duydum. İdareye sordum kendileri de bilmiyor, alın değerlendiririz dediler. Uzaktan çalışma kapsamında devam ediyorum çalışmaya devlet memuruyum. Tecrubenizi paylaşırsanız sevinirim. Hayırlı doğumlar dilerim :)

Nasıl başardınız o kadar az kilo almayı ben 56 la hamile kaldım 68 im şu an. Ama görsen sadece karnım var hiçbi değişiklik yok vücudumda. Bide çok yiyen biri de değilim bu kilolar nerde anlamadım
Canım ben de 56 ile hamile kaldım. Şimdi 69 um.
Aynen sadece karnım çıkmış. Başka kilom görünmüyor
Peki bebeğin ne kadar olmuş. Biliyormusun kilosunu

Evet ben aldım salı gün ve işleme koydular. Hatta müdürüm yüzyüze eğitim başlayınca bana sınıf vermeyip geri planda tutarak çalıştırma niyetindeydi iznimi doğum sonrasına çokça ekletebilmem için. Ama şimdi hastanedeyim mecburen ayrilicam izne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…