Kısmi başladı okullar. Henuz evden calisiyorum ben kultur ogrwtmeni oldugum icin. Meslekciler okula gidiyor. Ama gerekirse sıkı önlem alicam artık. Astronot gibi giderim gerekirse. 3 maske takarim Çünkü doğum sonrası 2 ay çok az canım ya en azindan 4 hafta daha idare edebilirsek çok iyi olur. 1 ay 1 aydır
Kısmi başladı okullar. Henuz evden calisiyorum ben kultur ogrwtmeni oldugum icin. Meslekciler okula gidiyor. Ama gerekirse sıkı önlem alicam artık. Astronot gibi giderim gerekirse. 3 maske takarim Çünkü doğum sonrası 2 ay çok az canım ya en azindan 4 hafta daha idare edebilirsek çok iyi olur. 1 ay 1 aydır
Depend ile lohusa kilodu arasında ki fark.nedir valla ikinci çocuğuma.hamileyim ama böyle külotlar almadım ben zaten ilk bebegimde hastane çantası bile hazırlamak kısmet olmamıştı zaten hastanede sezeryan sonrası ben uyandığımda bana o kulottan giydirmislerdi yani hala çok gerekli mi emin değilim soyle bir hatırlıyorum da sadece evden annem gecelik getirmiş onu giydirmisti sonrada normal kıyafetlerimi giydirdiler ve hastaneden çıktık kizimada tek bir hastane çıkışı giydirdik onunlada çıktık yani bu kadar basitti açıkçası
Canım göğüs kremi, kullanılacaksa kalkan, gümüş kapak vs., kirli poşeti ve ben yastık kılıfı da ekledim ek olarak benim aklıma gelen şimdilik bunlar, çok güzel her şeyi yazmışsın ayrıntılı eline sağlık
Ben idari izinle bu 32 den sonra başlayanı anlayamadım . 24 ten sonra ayrılıp 32 den sonrası için çalışabilir raporu alınabiliyor mu çünkü ben almadım öyle olmaz diye kafam karıştı şimdi neyse ki evimdeyim uzaktan eğitim için de bana görev düşmedi ama pztsi okullar açılacak ve ben daha 32. Haftaya yeni başlamış olacağım .
budizz icin sesi boguk dediler ben bir sogudum budizzden. doodoo hic duymadim bilmiyorum. ben de uzun suredir takipteydim baby shusher aldim 2. el. dolaptan.sifiri 700 tl gibi birseydi. oglumda da cok istemistim kismet olmamisti. bulursaniz 2. el baby shusher bakin derim. otomatik pışpış liyor bebegi cok rahatlatip uyutuyor. yenidogan fotografcilari falan bebegi uyutmak icin hep o aleti kullaniyorlar. bir arastir istersen
budizz icin sesi boguk dediler ben bir sogudum budizzden. doodoo hic duymadim bilmiyorum. ben de uzun suredir takipteydim baby shusher aldim 2. el. dolaptan.sifiri 700 tl gibi birseydi. oglumda da cok istemistim kismet olmamisti. bulursaniz 2. el baby shusher bakin derim. otomatik pışpış liyor bebegi cok rahatlatip uyutuyor. yenidogan fotografcilari falan bebegi uyutmak icin hep o aleti kullaniyorlar. bir arastir istersen
Ya kizlar ne guzel liste yapmissiniz hazirlaniyorsunuz. Ben daha ne kiyafetlerini yikadim ne liste yaptim Sanki o hastane cantasini hazirlarsam doguruverecekmisim gibi geliyor hic hazirlayasim yok
Sen bilirsin ama pişik kremi ve korseye hemen ihtiyacın olmayabilir ben zorunlu sezeryan olacağım için ufak bir su ısıtıcı nescafe bardak çatal kaşık götürsem eşim kalacak refakatçi ona kıyafet birde süt hemen gelmezse şırınga bebek suyu mama alıcam açlıktan sarılık olmadan hastaneden çıkmak istiyorum evdede küçük kızım var çünkü