2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
En stresli şey zaten orda basliyo bı şekilde üstesinden gelecez inşallah

Arkadaslar dogumhaneye ne vereceksiniz kiyafet olarak? Kizimda havalar sicakti tek kat uzun kollu ust alt sapka eldiven takimi birde icine üst ic zibin vermistim sadece bu sefer soguk olacak o yuzden soruyorum
Benim ilk bebeğimde kışa gelmişti iç zıbın alt üst bi tane hastane çıkışı alt üst eldiven şapka birde battaniye vermiştik. Daha doğrusu onlar öyle istediler. Hepsini giydirip battaniyeye sarıp vermişlerdi

Kızlar iki gündür halim yok, kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. Azıcık iş yapıp oturuyorum, 4 hafta daha dayansam hayırlısıyla.
Doğuma 4 haftan mı var.
Ben ayakta iyiyimde otururken uzanırken Bir yere tutunmadan kalkamıyorum

Canım ben de ilkten bübchen düşünmüştüm ama mühendisinoğlu sayfasında onda da sıkıntılar olduğunu gördüm kızlarımda unibaby köpük şampuan almıştım ama onun da içeriği değişmiş malesef ya mustela ya da minoris bebek şampuanı alıcam minoris de çok iyiymiş sertifikalı kesinliklr zararlı birşey yokmuş içinde
Valla canım bende anne sütü sarılığı var kan uyuşmazlığından dolayı 2 ay sürdü iki kızımda da doktorların bana söylediği bu ama normal sarılık için dediğin geçerli 10 günden fazla olmaz 1 hafta da geçer genellikle bizim hastanede yatacak seviyelere çıkmıyor şükür ama hemen de geçmiyor gözlerinin içi sapsarı oluyordu kuzularımın ve emdikçe de düşmüyor artık vücut alışınca heralde 2 aydan sonra kalmadı şükür tabi sürekli kontrollere götürdüm

cok haklisin. ev bi sürü eşya doldu ben aldim anam aldi ordan burdan geldi hala gözüm kayiyor dürtüyor beni al diye

Canım sarılık olursa ilk 10 günde oluyor normalde, 10 günden sonra artmıyor ama etkisi 2 ay sürüyor. Ben de kan uyuşmazlığı yok ama oğlumun renginin düzelmesi 2 ayı geçmişti.

Canım ben de Bubchen alacağım, çeşitleri var onun da. Baby sevsitiv ürününde sıkıntı yok diye biliyorum.

Arkadaslar dogumhaneye ne vereceksiniz kiyafet olarak? Kizimda havalar sicakti tek kat uzun kollu ust alt sapka eldiven takimi birde icine üst ic zibin vermistim sadece bu sefer soguk olacak o yuzden soruyorum
10'lu hastane çıkışı var onu goturecegim, bir de alt üst biraz süslü bir takım var ilk onu veririm sanırım. Yanına da çıtçıtlı body, şapka, eldiven, çorap, patik, battaniye.
Kızlar arada karnımda seğirme hissediyorum. Ama kalp atışı gibi hızlı ve ritmik. Hıçkırık desem degildir herhalde çünkü baya hızlı. Ne olabilir ki korktum biraz. Kalp atışı gibi ayni
Damarda segirme oluyordur canım.

Canım sarılık olursa ilk 10 günde oluyor normalde, 10 günden sonra artmıyor ama etkisi 2 ay sürüyor. Ben de kan uyuşmazlığı yok ama oğlumun renginin düzelmesi 2 ayı geçmişti.
Benimkiler sarılıkta en üst seviyeyi geçmiyor ama normal seviyelere de inmiyor canım 10 günde malesef mutlaka etkileri de sürüyordur normal sarılığın da ama bu anne sütü sarılığı bir tık farklı daha zor geçiyor inşallah bu bebeğim de olmaz çok umudum da yok ama gerçekten zor küçük bebekle hastanelerde koşturmak doğru mu bilmiyorum ama ateş ölçer gibi sarılık da ölçülüyor diye duymuştum umarım öyle bişey vardır sürekli kan aldırmak gerekmez ama inşallah hiç birimiz yaşamayız bu sarılık sıkıntısını

Amin inşallah canım cumlemize bende almadım kapı susumu kendim yapacağım inşallah olur biseyler dagitmalik biseyler ayarliyimi diye düşünüyorum kimse gelmeyecek sadece aileye özel ani tarzida
kapı süsü ve hastane çıkışı yaptırdım ben hatıra olsun diye dagitmalik hoc bisi almicam

İnşallah canım, Allah kolaylık versin. Oğlumun 13tu, 15 olsa yatış yapacaklardı.

Evet ates olcer gibi alet var bilcheck onunla boynunun altindan olcuyorlar yuksek cikarsa kan aliyolar genelde insallah bizde yasamayiz bu sefer iki defa 24 saat fototerapi almistik etkisi de baya suruyor 2 3 ay

Canım kendi kalp ritmimiz o, bende de oluyor. aynı anda nabzıma da bakıyorum aynı atıyor.
Tam göbek deliğimin yanında bebeğin olduğu yerde atıyordu bugün ondan telaş yaptım bende dışarıdan da düzenli bir şekilde görünüyordu. Elimi koyunca da net bir şekilde hissediyorum. Seninde mi öyle oluyordu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…