Benimde kontrol vardı bugün 2 hafta önce gittiğimde bebek doğum pozisyonunda dedi toko ya bağladı ağrı çıkmayınca eve gönderdi bugün yine doğum pozisyonunda alttan muayene etti açıklık yok sonra nst ve toko ya bağladı onda da sıkıntı olmayınca 2 hafta sonra gel dedi benim gibi bebeği doğum pozısyonu olan var mi bu arada 2200 gr olmuşuz
Benimde kontrol vardı bugün 2 hafta önce gittiğimde bebek doğum pozisyonunda dedi toko ya bağladı ağrı çıkmayınca eve gönderdi bugün yine doğum pozisyonunda alttan muayene etti açıklık yok sonra nst ve toko ya bağladı onda da sıkıntı olmayınca 2 hafta sonra gel dedi benim gibi bebeği doğum pozısyonu olan var mi bu arada 2200 gr olmuşuz
Çanlar manuel süt pompasi aldınız mı ben ilk cocugumda wee ninkini almıştım benim maalesef sutum olmuyor zaten hoş kızım da süt alerjisi olmuştu özel.dözelile.beslendi o zamanlar ama bir daha o zamanlar ikinci çocuk düşünmediğim için attim simdi ne alacağıma karar veremiyorum sizler ne aldınız
Çanlar manuel süt pompasi aldınız mı ben ilk cocugumda wee ninkini almıştım benim maalesef sutum olmuyor zaten hoş kızım da süt alerjisi olmuştu özel.dözelile.beslendi o zamanlar ama bir daha o zamanlar ikinci çocuk düşünmediğim için attim simdi ne alacağıma karar veremiyorum sizler ne aldınız
Ay o robotlarda benim de gözüm var ama çok pahalı geliyorlar bana. Şöyle bin küsürlerde olsa daha alınabilir bir fiyatı olurdu ama inşallah ilerde nasip olur. Yeni mopluları çıkmış hatta hem süpürüyor hem siliyor, hamilelikte yatarken mis gibi dip köşe temizlik
Kızlar Dalın konusunda uzman birinden ogrendigimiz bir bilgi paylaşmak isterim. Eşim saç ektirdi doktoru sadece dalın kullanmasını önermiş ve demiş ki içinde katkı maddesi olmayan tek şampuan. Kızımda bende sebamed kullanmıştım şuan dalın kullanıyorum inşallah oğlumda da dalın kullanmayı düşünüyorum.
Dalin icerigi cok temiz olan bir urun degil. eski piyasada olan urun zaten kimyasal doluydu . yeni piyasaya guncelledikleri urun bir tik daha iyilestirilmis hali ama yine de tamamen temiz bir urun degil. iceriklerini sana gonderiyorum bir incele dilersen . Bebegine ve ogluna kullanma derim ben sahsen. ebebek baby and me marka olan sampuani kullan icerigi daline on basar aklinda bulunsun
Kızlar bebeğinizin doğumuna birşey yaptiracakmisiniz hediyelik ilk çocuğum da annem özel havlu diktirmisti ve kardeşlerimde kokulu mum tasarlayıp kutulayarak gelenlere dağıtmıştık tabi şimdi kimse gelmeyecek zaten gelmesinlerde ama yine de 50 adet birşey yaptirsam diye düşünüyorum açıkçası sizlerin fikirleri nelerdir
sadece bize ve çok yakinlarimiza hatira kalsin diye lavanta kesesi ve sabun yaptiriyorum.Bir de az miktarda cikolata yaptiririz yeter . kimse gelmeyecek bize kalsin hatira diye yaptiriyorum ben.
Elektrikli ye çalışmadığım için o kadar para vermem de manuel olarak baktigim da da lansinoh da çok şikayet var açıkçası chicco avent diamond mama elmas arasında kaldım