2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
30 haftada doğum pozisyonundaydı. Toko ne canım ? Bir de neden alttan falan muayne etti ? Zaten doğum pozisyonunu almaya başlıyorlar 28 haftadan sonra yavaş yavaş

Bende avent elektrikli var. Güzel çekiyor ve acıtmıyor. Sütüm olmuyır diye düşünme neden olmasın. İlk doğumun erken olmamış mıydı ? Belki strese bağlı sütün gelmemiştir. İyi düşün iyi olsun

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bebişler nasıl?
Kızlar Chicco nun bebek bakımı ürünlerini kullananlar ve memnun kalanlar var mı? Ben tek tek almıyım diyorum ürünleri başka başka markalardan. Set halinde Chiccodan alıyım diyorum. Siz ne önerirsiniz?
Şampuan, vücut losyonu, pişik kremi, sabun ve ıslak mendil şeklinde.

Cnm ben çift taraflı elektrikli alicam.gogus ucum yok. Mutlaka ihtiyacım olur diye düşünüyorum.. Kraftin var fiyati fena degildi.

günaydınnnn ben mustelanın saç ve vücut şampuanıyla köpük şampuanını alacağım . Hatta masaj yağı ve pişik kremini de Islak mendil de ve bebek bezinde sleepy alacağım . Bunlar ilk çocuğumda da kullanıp çok memnun kaldığım ürünler

Evet çoğu kişiden duydum mustelayı. Acaba takım halinde satıyolarmıdır? Alsam ıslak mendili de ordan alacağım ama bez sanırım bende sleepy alacağım inşallah

evet cnm kg su az karn cevresi geri 2 hafta

Bizim gibi desene canım
Şekerle alakalı sorunun yoksa ye bol bol canım meyveni kuruyemişini. Pekmez bal da duyuyorum ama ben şekerden yiyemiyorum sen ye istersen ballı süt yap her gün. Sabahları tahin pekmez yiyebilirsin.

bende de gebelik sekeri var canm

bende de gebelik sekeri var canm

Kader ortağım
Ben de bu konuda çok zorlanıyorum normalde iştahı gayet yerinde biriyim böyle bir durumda yer içer farkı kapatırdım ama şeker engel oluyor maalesef.
Ama olsun bak protein ve kalsiyum da epey faydaliymis görmüş olduk.
Böyle devam edeceğiz biz de artık doğuma kadar.

30 haftada doğum pozisyonundaydı. Toko ne canım ? Bir de neden alttan falan muayne etti ? Zaten doğum pozisyonunu almaya başlıyorlar 28 haftadan sonra yavaş yavaş
Toko karnın biraz üstünden konuluyor o acıya bakıyormuş nst kasılmaya dün ikisini de yaptılar benim sol kaşıkta hep ağrı var önce idrar yolu enfeksiyonundan süpkeheldi o geçti hala var magneYum işe yaramadı sanırım ondan alttan muayene etti açıklığım yokmuş

Evet çoğu kişiden duydum mustelayı. Acaba takım halinde satıyolarmıdır? Alsam ıslak mendili de ordan alacağım ama bez sanırım bende sleepy alacağım inşallah

trendyolda var takım halinde bence kasım ayı indirimini bekle güzel indirim oluyor 11.11 de ıslak mendil olarak da sleepy çok iyi tavsiye ederim su bazlı zaten

Kızlar sizler aşı konusunda ne düşünüyorsunuz özellikle doğar doğmaz çocuğa yapılan K vitamini ve hepatit b aşıladı hakkında ? Ben aŞu reddi yapacağım hastaneye de gerekirse önceden çocuğuma aşı falan yapılmaması için imzalı kağıt vereceğim . Özellikle çocuklardaki uzayan sarılığın sebeplerinden biri olarak gösteriliyor K vitamini aşısı. Baya araştırdım bu aşı meselesi kafamı çok kurcaladı ilk oğlumda bütün aşıları yaptırdık şimdiki aklım olsa ona da yaptırmazdım . Allahtan oğlumda kötü yan etkiler olmadı sadece sarılığı 2 ay sürmüştü ve küvözde kalma süresi uzamıştı . Fakat aşı prospektüslerini okuyunca anladım ki şansa olmamış resmen çok ağır yan etkiler Yaşayanlar var Allah korusun .

Canım benim bebek de dönmüş, doğum pozisyonunda, ama bu hemen gelecekler demek değildir sanırım.

benim bebek makat pozisyondaydı geçen hafta Bugün gitmiştim doktora . İnşsllah benimki de vsktinde doğum pozisyonuna girer. Ssvdolacak benim herşey yolunda giderse inşallah

Ben aşıların gerekliliğine inanıyorum, ilk çocuğumda yaptırdım, bunda da hepsini yaptırırım. Allah korusun hastalıklar çoğaldı, riske atamam.

ay bende normalde hep bogazim bos durmaz. smdi dyette gbym ve hamilelign basndan beri aldgm kg 3. sinirlerm bozuluyo ya. her sabah bakiorm kg almamisim ben almadkca o nasl alcak

Ben de B btl2 Gibi aşıların gerekliligine inanıyorum. Yaptırmamak daha buyuk sonuçlara sebebiyet verebilir

Aşının koruyuculuğu da var bazı çocuklarda yan etkileri olabilir..tıpkı en basit ilacın bile yan etkileri olduğu gibi...Ben yaptırmayı düşünüyorum. Eksiksiz tüm gerekli aşılarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…