2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
O kadar konuşmuşsunuz ki aramayan kv aradı yarın size geliyoruz dedi iyi mi ne çağırıyonuz kötüyü ya Ben sessizce okumuştum yazılanları oysa ki
uyuyan sytani uyandirmk diye bi tabir varya o oldu. ey hamileler agzimizdan cikana dkkat edelm gerceklesiveriyr

esime karsi hicbir sey soylemiyorum hep saygili davranmaya calisiyorum yansitmiyorum ama icimde birikiyor tabi. Bugunde hormonlarin etkisiyl dolmusum burayi bdv ye cevirdim kusura bakmayin lutfen
Yok canım hepimiz aynı yollardan geçtik ah ah neler yaşadım inan ilk hamileligim de ne çok ağladım amannn kiz valla hatırlamak bile istemiyorum olur boşver hiç takma ama ne kadar takma desem de tabiki de boş takıyoruz çünkü ama sadece herşey geçecek inan sen bebeğine odaklan

Ayy aynı benim kv gibi biz güya ayrı sehirlerde yaşıyoruz ama yaz boyu birlikte yazlıktaydık. Hamileliğimin ilk ayları o kadar zor geçti ki hiç destek göremedim. Yemek yiyemedim bile hiç umrumda olmadı. Kv o kadar düşüncesiz ilgisiz geldi ki bi de öyle laflar etti ki hep içimde kaldı. Normalde çok severdim ama şimdi o kadar soğudum ki yazlıktılar yakın olmasına rağmen hiç gelip yardım edeyim filan da demiyo. Başka zaman olsa yaz kıs gezmeye gelirdi bize şimdi is güç var insana ihtiyacım var ortada yok. Yarın çocuk doğunca gelmez diye umuyorum

Merak etme canim sen. Çocuk olunca da hak idda ederler cocugun yarısı onun gibi gorurler. Halbuki kendilerini yalnizca babanne gibi gorseler gercekten de asla sorun cikmayacak.

Merak etme canim sen. Çocuk olunca da hak idda ederler cocugun yarısı onun gibi gorurler. Halbuki kendilerini yalnizca babanne gibi gorseler gercekten de asla sorun cikmayacak.
Ay bilmiuorum artık. Daha hiç bi babaanlegini görmedik bi çift çorap bi iki de body almış başka biseyini de görmedik çocuk doğdu doğacak bi de ilk torun ilk çocuk

Ay bilmiuorum artık. Daha hiç bi babaanlegini görmedik bi çift çorap bi iki de body almış başka biseyini de görmedik çocuk doğdu doğacak bi de ilk torun ilk çocuk
bi dogsun sizin evden cikmaz merak etme millete ilgili kaynanayi oynar

Sen iste böyle bir durumda. Daha iyi olur. Ben severim kayinvalidemi ama yapım gereği hep akrabalar ve büyüklerle mesafeleyimdir. Yardım hiç istemem mecbur kalmadıkça. Taşınırken de istemedim hamilelikte de .Ama daha doğmadan bana sorulmadan bebeğe ne alınacak vs..maşallah naylondan battaniyeler mi dersinkullanmayacağım yastıklar mi almamis. Kış bebeği olacak diye her renkten hırka yapılmış. Halbuki ben minimal yaşamayı seven biriyim. az ve özcüyüm .nereme koyucam onca şeyi ufacık bebek. Söyledim artık anne yapma çok oldu sadece ihtiyacini soyle. De ki şu lazım....bu lazım...almazsa onun ayıbı

ay yüzsüzlükle istedim ama oralı olmadı

Herkes dertli kv lerden Allah hepimize sabir ve kolaylik versin. Benimkide sozde cok ilgili ama ruhumu daraltiyor kolum agriyor diyim ertesi gun kolu agriyor esimede soylemiyor sadece bana bide surekli dogsada gelsem kalsam size gelirken lazim olur diye valiz aldim vs diyip duruyor 10dklik mesafede oturuyor zaten ne kalmasi ne gerek var ama bir sey diyemiyorum. Annemin bile max 10 gun kalsin ben herseyini kendim yapcam kendim bakcam diyip duruyorum anlasin diye ama zor. Bide cok sigara iciyor zaten nasi yaparim bilmiyorum. Ay bide surekli birseyler oruyor istemiyorum dedigim halde inadina yapiyor sinirimi bozuyor icimi doktum rahatladim esime hic laf soylenmiyor cunku annesine cok duskun

Saglikla zamaninda gelsin insallah canim yorma kendini dinlen Allahin izniyle vakitli gelir

O kadar konuşmuşsunuz ki aramayan kv aradı yarın size geliyoruz dedi iyi mi ne çağırıyonuz kötüyü ya Ben sessizce okumuştum yazılanları oysa ki
Hahaha bi de günde 5 kez aradığını çat kapı geldiğini düşünün size gözüm kaldı dedim

Çocuk doğunca hep size gelir sahiplenir bi de 6 senelik evliyim 1 kere davet edilmedim bayramlaşmaya bile kapının önüne indi ama ne hikmetse hep gelmek istiyor

Allah yardımcın olsun canım Umarım yerleşmez 40 gün size

Off kizlar dun bebegin kiyafetlerini yikamistim bugun dag gibi utu beni bekliyor. O kadar halsizimki hicbisey yapasim yok ama mecbur yapicam bekletmeden toz falan olmasin bekleyip
Canım oturduğun yerden yap ben öyle yaptım. Koltuğa göre ayarladım ütü masasını öyle hallettim. Arada bi kalkıp gezindim tabi sürekli oturmak da sıkıştırıyor rahatsız oluyor bebek

Canım oturduğun yerden yap ben öyle yaptım. Koltuğa göre ayarladım ütü masasını öyle hallettim. Arada bi kalkıp gezindim tabi sürekli oturmak da sıkıştırıyor rahatsız oluyor bebek
oturarak yapamiyorumki ayakta alismisim yarisini da yarina biraktim bakalim yavas yavas yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…