2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar kaplı emzirme atletinden alan veya daha once kullanan var mı? Normal penye turu olanlarda gogus ucu cok belli oluyor surekli gogus pedi kullanmak gerekiyor kaplilar nasil olur ki

gunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti

MaşaAllah hepinize güzel haberler almanıza çok sevindim

Benimki oğluş canım evet kizlar için çoook fazla seçenekler var

Erken degilmi daha benimde karnim küçüldü sanki acaba benimkide yolu buldumu
Hayır canım erken değildir, bebişler 28ci haftadan artık doğum pozisyona dönüyorlar, yani başı aşağı oluyorlar. Ama tabi herkeste farklı kimin 28 ci haftasında kimin 36 cı haftada.

Ben kızımla Mustelanın kullanıyordum, memnundum çok. Oğlum için Chicco aldım, bakalım. Eğenim çocuklarına kullanıyor, çok memnun, onun tavsiyesiyle aldım :)
InşAllah Chicco alıcam sanirim. Çünki mustela yeni yeni kulaniliyoe burda. Pek fazla ürün çeşitleri yok chicco kadar.

Merhaba arkadaşlar hamilelikte olan hemoroid gebelik bittikten sonra geçer mi

sorayım canım ilk hamilelikte yaşayan varsa belki cevap bulurum dedim
Zorlamadan oluyo baharatlı seyler tuketme daha da tetikliyo diye biliyorum herkeste aynı olacak değil ama teyzemde o sıkıntı vardı normal doğumda çok zorlanmisti bı sürede devam etti şuan gectimi bilemiyorum

Kızlar baby turco nun yenidoğan göbek bağı oyuntulu deneme paketi aldım 2 paket 2-5 kg lık ay minicik ya benim kızım 2kilo 360 gr doğmuştu bakalım bu bebeğim kaç kilo doğacak

Bende Egepol’e gidiyorum canım evime çok yakın ve yeni doğan yoğun bakımı var diye tercih ettim açıkcası. Doktorun kimdi peki? Bir de şu an Ege yaşamdan memnun musun Gerçi bu saatten sonra doktor değiştirmek mantıklı mı onu da bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…