Arkadaşlar kaplı emzirme atletinden alan veya daha once kullanan var mı? Normal penye turu olanlarda gogus ucu cok belli oluyor surekli gogus pedi kullanmak gerekiyor kaplilar nasil olur ki
Arkadaşlar kaplı emzirme atletinden alan veya daha once kullanan var mı? Normal penye turu olanlarda gogus ucu cok belli oluyor surekli gogus pedi kullanmak gerekiyor kaplilar nasil olur ki
Çok şükür kontrol güzel geçti bugün hareketli bir hafta oldu deyince dr gözleri açıldı rahim ağzı 35 mm minigim 2 kilo olmuş masallah bir hafta önde gidiyor uzun süredir. Nts bağlandı şancı çıkmadı. Tek gıcık eden şey lekelenme bu haftaları görmek bile hayaldi bana gerçek oluyor hamd olsun inşallah vaktiyle sağlıcakla gelir bebegim ve tabisi tüm bebisler vakitli gelsin inşallah
gunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti
Kontrolden çıktım kızlar. 1880 gr 43 cm miniğim. Biraz aşağıda dedi bende birkaç gündür kasılma hissediyorum. Hareketlerini %50 azalt dedi. Kendime çok yüklendim bu ara sanırım. Gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür. Ama aşağıda olma konusu biraz canımı sıktı doğrusu rahim ağzında bir açılma yok dedi ama inşallah vakitlice gelir bebeğim ve bütün bebeklerimiz
Benim delikanlıda sevmiyor gerilip gerilip vurdu düşsünler karnından diye hep kumanda telefon felan koyduğunda yapardı ultrason çubuğuna da vuruyor alıştık artık
Sağol canım. Evet, kızım onu seçince kıyamadım, dedim pandalı olsun
Sana kolay gelsin, kolay iş değil bu ama çok keyifli Birde kız çocuğu için herşey o kadar güzel, o kadar ciciş ❤❤❤
Hayır canım erken değildir, bebişler 28ci haftadan artık doğum pozisyona dönüyorlar, yani başı aşağı oluyorlar. Ama tabi herkeste farklı kimin 28 ci haftasında kimin 36 cı haftada.
Ben kızımla Mustelanın kullanıyordum, memnundum çok. Oğlum için Chicco aldım, bakalım. Eğenim çocuklarına kullanıyor, çok memnun, onun tavsiyesiyle aldım :)
Birde benim mutluluğumu görseydin. Çok heyecanlandım, gözlerim yaşardı mutluluktan... yüzünü bu kadar net hiç görmedim, birde gülümsedi, ben eridim resmen
Zorlamadan oluyo baharatlı seyler tuketme daha da tetikliyo diye biliyorum herkeste aynı olacak değil ama teyzemde o sıkıntı vardı normal doğumda çok zorlanmisti bı sürede devam etti şuan gectimi bilemiyorum
Kızlar baby turco nun yenidoğan göbek bağı oyuntulu deneme paketi aldım 2 paket 2-5 kg lık ay minicik ya benim kızım 2kilo 360 gr doğmuştu bakalım bu bebeğim kaç kilo doğacak
Birde benim mutluluğumu görseydin. Çok heyecanlandım, gözlerim yaşardı mutluluktan... yüzünü bu kadar net hiç görmedim, birde gülümsedi, ben eridim resmen
Canım bende İzmirdeyim. Egepole gidiyordum ama vaz geçtim. Şimdi Ege yaşam hastanesine gidiyorum. Sen hangi hastaneyi tercih ettin? Sana şaka gibi gelebilir ama ben bir kere Tepecik kadın Doğumda yattım yarım gün. Oradaki doktorlara bayıldım Hiç Egepoldeki doktorum o kadar ilgilenmedi benimle. Eşime orda Doğum yapmak istiyorum dediğimde çok kızdı bana Kabul etmedi. Sonradan öğrendim, perinatolojı doktorlar ancak sorunlu gebelik takib ediyorlar, benimki normal çok şükür.
Bende Egepol’e gidiyorum canım evime çok yakın ve yeni doğan yoğun bakımı var diye tercih ettim açıkcası. Doktorun kimdi peki? Bir de şu an Ege yaşamdan memnun musun Gerçi bu saatten sonra doktor değiştirmek mantıklı mı onu da bilmiyorum canım