2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Denemedim nescafe içmeyi ama benim 3 ay geçmedi sezeryandan dolayı sıkıntılarım fakat ben uyanınca çok ağrı hissetmedim sadece yataktan kalkarken çok zorlandım bir de hemşireler içerde biriken kanı çıkarmak için karnıma bastirdiklarinda hemşireyi yere fırlayacaktım nerdeyse kolundan tutup benim genel.anestezi olmuştu kızım biranda gece gelmeyi planladığı için

Evet canım.hele sezeryan doğum olacaksa en rahatı gecelik oluyor

Ay kızlar kabız olmak doğumu tetikler mi acaba? Bazen afedersiniz yapıcam derken doğurmaktan korkuyorum artık Klozete kaka yerine bebek düşecek diye tırsmaya başladım

Şuan bebisler anne karnında nefes almadıkları için kordon dolanması onların nefesini kesen bir durum değilmiş canım. Dolanma çok normal bir durummuş. Emin ol çözecektir stres yapma

Kızımda kapı süsü ve magnetleri kendim yapmıştım şöyle. Şimdi oğluma da tulum örüp magnet yapsam mı diyorum. Bi de ya 20 tane falan açacak ya da isimli nazar duası sipariş edicem yakınlara vermek için.

Eklentiler

• 469AD0CB-8EF8-4149-AA50-E24D5C373F75.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 95E09494-5BBF-4C49-8889-17BDDA8C8C16.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 0692D185-1635-44E8-B553-BF442DFD4A2B.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar lohusa takımlarını nasıl aldınız.kisa kol üstüne sabahlık daha mi iyi olur.hastane sıcak olur mu acaba
Uzun kol onden dugmeli aldim ben emzirmesi kolay olsun diye , elbise olarak almadim pijama biciminde kışın gecelik giyemiyorun usutuyor beni en iyisi pijama

Ben bunları aldım biri ince biri kalın. Sıcak olur diye düşünüyorum hastaneler. Kalın olan da yumuşacık ama çok rahat. Sezeryan sonrası yürütülüyor ya o zaman giyerim.
Senin bebis kiz mi sende sanki bnm gibi enine genislemissin masallah buarada

Şuan bebisler anne karnında nefes almadıkları için kordon dolanması onların nefesini kesen bir durum değilmiş canım. Dolanma çok normal bir durummuş. Emin ol çözecektir stres yapma
İnşallah canım hayırlısıyla dünden beri tekmesayar oldum zaten

Kizlar gunaydin malum artik yavas yavas bebek odasi dizmeye basladim size birsey danismak istiyorum. Onerebileceginiz bebek arabasi var mi? Cok cok ucuk fiyatli olmayan is gorebilen kibar hafif katlamasi kolay sürüşü guzel?

Kizlar gunaydin malum artik yavas yavas bebek odasi dizmeye basladim size birsey danismak istiyorum. Onerebileceginiz bebek arabasi var mi? Cok cok ucuk fiyatli olmayan is gorebilen kibar hafif katlamasi kolay sürüşü guzel?
Kesinlikle kabin boy bebek arabası al. Chicconun yorumları iyiydi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…