2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Öylesine tahlil vermiştim idrarda lökosit cıktı. Hem de baya fazla. 36 ilk kez oluyor bu .doktora mesaj attım daha cevap gelmedi. Ya antibiyotik verirse ya antibiyotik çocuğa zararı olursa

Öylesine tahlil vermiştim idrarda lökosit cıktı. Hem de baya fazla. 36 ilk kez oluyor bu .doktora mesaj attım daha cevap gelmedi. Ya antibiyotik verirse ya antibiyotik çocuğa zararı olursa
antibiyotikten korkma 12 haftalikken dis cektirmek icin antibiyotik kullandim. Doktorum iltihap antibiyotikten daha zararli demisti. Zaten hamilelere uygun antibiyotik verir zarari olmaz.

Köpek illa bulunurdu da beni korkutan anlamamalarıydı ben de açacak magnet yaptırcam sanırım kullanışlı olur 10 15 tane yaptırıp geçcem bir de çikolata kolonya bitti de gitti
Bir tanidigimiz nikahında nikah şekeri olarak mıknatıslı açacak dagitmisti valla hâlâ kullanıyorum normalde buzdolabında nikah, bebek şekeri magnet hiç bulundurmam. Açacak atılmıyor gerçekten

Bir tanidigimiz nikahında nikah şekeri olarak mıknatıslı açacak dagitmisti valla hâlâ kullanıyorum normalde buzdolabında nikah, bebek şekeri magnet hiç bulundurmam. Açacak atılmıyor gerçekten
Demek ki doğru karar vermişim

Canım tek kullanımlık şase veriyorlar, sıkıntı olmuyor, birkaç kez kullandım.

Valla çok kötü ıkındım hem de canım bilmiyordum. Bundan sonra yapmam öyleyse Allah korusun.

armin83 Geçmiş olsun canım, tedirgin olma antibiyotik verse bile hamileelr için uygun olanlari var onlardan verirler sorun olmaz.
Benim doktorum idrar yaparken ağrı, yanma var mı diye soruyor, yok diyorum hiç idrar tahlili istemiyor. Ben de en iyisi idrar vereyim sağlık ocağında bazen semptom olmuyor işte. Benim başıma daha önce de gelmişti gebelikten önce. Başka bir sikayetle gitmiştim doktor idrar da isteyince çok yüksek enfeksiyon çıkmıştı ama hiç belirtim yoktu. Doktor bana o zaman bazen semptom olmuyor demişti.

Gecmis olsun canim benim ilk uc ayda cikmisti antibiyotik kullandim doktor kullanmazsan enfeksiyon daha tehlikeli demisti.Allahin izniyle bir sey olmaz eger doktor ilac verirse mutlaka kullan zaten ilac kullanimi ilk aylarda daha tehlikeli

armin83 ben de antibiyotik kullandım hamilelere uygun kategorilerde ilaçlar var sorun etme bence, miniklerimiz Allah a emanet zaten ilk 3 ay ilaç kullanımı pek önermiyorlar. Biz sonlara yaklaştık, hiçbir sorun olmaz

Doktorum çağırdı ilaç için zaten gel yazalım dedi sagol çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…