2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar gunaydin malum artik yavas yavas bebek odasi dizmeye basladim size birsey danismak istiyorum. Onerebileceginiz bebek arabasi var mi? Cok cok ucuk fiyatli olmayan is gorebilen kibar hafif katlamasi kolay sürüşü guzel?
Mamas papas ocarro aldim ben katlamasi kolay ve suspansiyonu cok iyi. Biraz daha uygun olsun dersen peg perego, kraft yada joie nin yorumlari cok iyiydi bunlardan birini dusunebilirsin bence canin

Merhaba kızlar hastane çantası için düzenleyici önerileri alabilir miyim ?Eşyalaı nelere koyabilirim
Ben bundan aldım çokta güzel çıktı bakalım inşallah bu hafta sonu çantayı hazırlıcam

Eklentiler

• 10CFF5B4-E746-4506-A1BC-812630F66857.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba kızlar hastane çantası için düzenleyici önerileri alabilir miyim ?Eşyalaı nelere koyabilirim
Bundan aldım canım kabin boy valize koyup gidicem Allah nasip ederse

Eklentiler

• 67F2D705-FFD4-4749-8D63-523620EC538E.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 78
Kucuk siselerde meram cicegi kolonyasi ve cikolata dusunuyorum. Aslinda guzel anlamli bi yaziyla kopek mamasi ve cikolata yapacaktim ama herkes hevesimi kirdi millet yemeye kalkar bilmem ne dediler esimde begenmedi bende kolonyaya karar verdim
Biri de ben oluyorum heves kıranlardan özür dilerim canım

Ay kızlar kabız olmak doğumu tetikler mi acaba? Bazen afedersiniz yapıcam derken doğurmaktan korkuyorum artık Klozete kaka yerine bebek düşecek diye tırsmaya başladım
Canım ıkınmak tetikliyor bebek doğumun başladığını zannedermiş ıkınınca. Bu haftaları bilmem de ben 11. Haftamda 4 gün süren kabızlıktan sonra ıkınmadan mütevellit kanama yaşamıştım ıkınmıyorsundur bence zaten de yine de söyleyeyim dedim Allah korusun

yok canim esim oluyor heves kiran millet ne yapacak mamayi nerde kopek bulacak da verecek dedi
Köpek illa bulunurdu da beni korkutan anlamamalarıydı ben de açacak magnet yaptırcam sanırım kullanışlı olur 10 15 tane yaptırıp geçcem bir de çikolata kolonya bitti de gitti

Köpek illa bulunurdu da beni korkutan anlamamalarıydı ben de açacak magnet yaptırcam sanırım kullanışlı olur 10 15 tane yaptırıp geçcem bir de çikolata kolonya bitti de gitti
Kolonya yerine bambulu oda kokusu mu olsa kararsiz kaldim bende bide cikolatanin yanina tek fincanlik kahvelerden koymayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…