2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar lohusa takımlarını nasıl aldınız.kisa kol üstüne sabahlık daha mi iyi olur.hastane sıcak olur mu acaba
Ben bunları aldım biri ince biri kalın. Sıcak olur diye düşünüyorum hastaneler. Kalın olan da yumuşacık ama çok rahat. Sezeryan sonrası yürütülüyor ya o zaman giyerim.

Eklentiler

• 6C9B3B5B-F886-4ED3-BDC8-606B22B80147.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 191
  • 0396824C-6394-41BB-81BE-17F56791AA24.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 136
  • 1B47A198-B6EA-4EDE-B7FA-6CC64FA91955.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 163
Hangi sayfa canim? Bende gokkusagi makrome anahtarlik yaptirmak istiyorum

Hangi sayfa canım baya uyguna yaptırmışsın

Kızlar indirim warmış almayan warmıydı hatırlayamadım ama

Eklentiler

• 29DEBEC4-C4D9-418E-A206-621B1B865B34.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar benim bebişimin boyu kac acaba anlayan var mı
48 cm görünüyor maasalah, kaç haftaliksin?
Kızlar lohusa takımlarını nasıl aldınız.kisa kol üstüne sabahlık daha mi iyi olur.hastane sıcak olur mu acaba
Ben Ozdilek'ten pamuklu alt üst iki takım aldım. Birisi kısa kollu, diğeri uzun kollu. Lcw'den de sabahlık aldım. Hastaneye bir tane de hırka götürürüm diyorum.
Gecelik almadım ama lazim olur mu bilmiyorum.
Ben bunları aldım biri ince biri kalın. Sıcak olur diye düşünüyorum hastaneler. Kalın olan da yumuşacık ama çok rahat. Sezeryan sonrası yürütülüyor ya o zaman giyerim.
Hepsi çok şık canım güle güle kullan
besik hazir. sanirim aglicam
allah saglikla icinde yatirmayi nasip etsn insalah
Oyyy daha dün sanki keselerimizi, kalp atışlarını konuşuyorduk, şimdi beşikleri paylasiyoruz
Maaşallah, Rabbim kullanmayi nasip etsin inşaallah

Benim son kontrolumde sadece bu iki gorsel var bunlardan boyu hesaplanmiyor sanirim

Eklentiler

• 6517D0A7-750C-44AF-A63F-8926247FA125.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 136
  • DCC14824-90E9-4A88-BB23-53BEEF966058.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar doğum tarihleri ver
Canim bunun için sakın boşa telas yapma.Benim oğlum sezeryanla 38+4 te boynuna 3 kez kordon dolanmış şekilde doğdu.sukur bir sorun olmadi.ustelik bizim haberimiz bile yoktu.ben 2 ay sonra doğum videosunu izlerken gördüm boynu hiç görünmüyordu 3 defa kordonu tek tek çıkardı doktor o esnada.suyun içinde bir şey olmuyor.normal doğum da yapılıyor o şekilde ama çoğu doktor 2 defa dolandiysa en az, yanaşmıyor sezeryan yapıyor.

Ayy ne güzel canım inşallah bu bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın bende doktor ilk söylediğinde çok panik yaptım hiç bilgim yoktu ne bileyim nerdeyse hemen alın falan diyecektim o kadar canım sıkıldı daha 2 ay var ya 2 3 tur dolanırsa sıkıntı falan dedi geçen ay gittiğimde bi şey yoktu çnkü zaman çok tekrar dolanma ihtimali çok yüksek diye düşündüm ondan panikledim iyice , inan ki benim aklımdan zaten sezaryen geçiyor inşallah sağlıkla o günlere geliriz bizde ilk aylar başka sıkıntılar vardı son aylar rahat olur diyodum her dönemin sıkıntısı farklı oluyormuş Allah korktuğumuza uğratmasn hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah

Sizlerle paylaşmak istedim sezeryan olacaklar için
Sağol canim.kizlar bir de nescafe içmek iyi geliyormuş sezeryan sonrası için.agriyi falan da azaltıyor diyorlar detaylı bilgisi olan var mi.benim spinal in etkisi geçince fena acımıştı normal ağrı kesiciler geçirmemisti içten içten kipirdayamadan 1saat ağlamıştım.sonra başka bir ağrı kesici verdiler geçti bi daha da hiç cok acımadı.doktor 1 saat öncesi gelse 1 saat cekmicektim de.

Amin canim inşallah saglikla hayirlisiyla kolaylıkla hepimiz yavrularımızı aliriz kucağımıza.evet son aylar da zor gecesi gündüzü.ama artık zaman hızlı geçiyor inşallah kucağımıza sağlıkla aldığımız günü görürüz

Canım geceliği giymesi, hastanedeki kontrol durumlarında falan da çok daha rahat oluyormuş mutlaka 1 gecelik al yanına benimde tecrübelilerden duyduğum kadarıyla yani

Kızlar gelen giden olursa diye hediyelik ne düşündünüz ?
Ben bu resimdeki erkek bebeği yaptırdım magnetli birde mavi bebekli çikolata yaptırdım evimin yakınındaki Bir pastaneye yarım kilo kadar eve kimse gelmez söa hastanedeki doktorlara dağıtırım

Eklentiler

• 6ED2A327-F04E-42F4-BFDD-A101ACC1D16C.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 141
Evet onu bende duydum hastane çantasına nescafe ve su ısıtıcısı koydum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…