2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dün aniden başlayan burun kanamam oldu baya da yogundu tansıyon nabız seker hepsıne baktık normaldı bugun tekrar burun kanamam oldu oluk oluk ve tek taraflı medicalpark'a gittik acile tansiyona baktılar nöbetçi kadın dogumcu ıle gorustuler yapabılecek bısı yok kılcal damar çatlamıştır ısterse kkb'a gorunsun dedıler bızde cıktık oradan bakırköy devlete gıttık ana baba gunu kan ıdrar verdım 2 saat sonra cıkar dedıler kanama dındı ve cok yoruldugum ıcın eve donduk
cuma randevum var sımdı tekrar devlet hastanesı kalabalıgına gırmek ıstemıyorum
Sizce gideyim mi?

Öncelikle geçmiş olsun kuzum. Neden oldu ki durup duruken yaa istersen gitme tahlil sonuclarinin çıktısını alip kendi doktoruna göster cuma günü zaten az kaldi cumaya da. Ama doktorlar ciddi bir durum olabilecegi sinyalini verdiyse de bekleme cumayi

Hamilelikte normal olduğunu okumuştum bu tür kanamaların. Geçmiş olsun canım. Hastaneye git ya da gitme diyemeyiz bence. Bu riskli bi soru.

Gebelikte kan hacmi yükselişine bağlı burun kanaması görülebiliyor normal karşılıyoruz dedi medicalparktaki
Ama aşırı moralim bozuldu hiç başıma gelmemişti daha önce hayatımda burun kanaması

Hamilelikte normal olduğunu okumuştum bu tür kanamaların. Geçmiş olsun canım. Hastaneye git ya da gitme diyemeyiz bence. Bu riskli bi soru.
gittim de canım sonuçlara gore devlet hastanesındekı doktor ılac da verse kendı doktoruma sormadan onu alıp kullanmam sanırım ve inanılmaz yoruldum devlet hastanesi o kadar kalabalık ki size anlatamam

bozma moralini bebis iyi olsun da o yeter. limpido nun dedigi gibi gitmek ya da gitmemek senin tercihin bisey demek dogru olmaz. Durumu sen biliyorsun

Cok cok gecmis olsun. Hamilelikte olabiliyormus burun kanamasi bazen diye duymustum bende kan miktari arttigindan. Acil bir sey olsa doktorlar gorurdu sanirim sonuclarini alip kendi doktoruna gozukmen daha saglikli olur bence bu donemde ama senin bilcegin is tabiki ins tekrarlamaz tekrar gecmis olsun

Gitmicem sanırım yarın olmadı kkb doktoruna gıderım sabahtan korona sebebıyle o kalabalıga gırmek ıstemıyorum tekrar
Cuma da kendı doktoruma gıderım sabaha Allaha emanet artık

Bu akşam eşimle tartıştık saçma sapan birşey yüzünden hemde böyle olunca gerçekten şeytan o kadar çok.sey söylüyor ki neyse sonra kalan son iki cüzümü de bitirdim sinirimi öyle çıkardım sonra da sanki birşey yokmuş gibi yanıma geliyor

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Ben de hamilelikte normal diye biliyorum. Önerdiği ilacı kullanmayacaksan tahlil sonuçlarıyla kendi doktoruna git bi daha o kalabalığa girme madem.

Çok geçmiş olsun burun kanamaları hamilelikte çok normal karşılanıyor maalesef 9 ay süren de war arada Bi olanda sonuçlar için hastaneye gitmek istemezsen e nabızdan bak istersen oraya bazen düşüyo inşallah anormal değil normal Bi durumdur

Ne güzel herkes isim belirlemiş.
Ben de artık belli olsun isimli biseyler yapayım istiyorum.
Nehir, Eylül kafamda ikisi var nasıl sizce ? Ayrı ayrı tabi.
Başka önerileri de açığım.
Eylül çok güzel bence de

Çok geçmiş olsun canım damar çatlamasıdır büyük ihtimalle. Benim de diş etlerim kanıyor hamilelik baya zorluyor bizi. Devlet hastanesine de git demek gelmiyor içimden ama karar senin tabi ya önemli bişey varsa onun vebalini de almak istemem.

Fotograf cekimi yapacak arkadaslar elbise bulabildiniz, mi ne giyeceksiniz?
Kızımda şu iki elbiseyi giymiştim. Bunda çekim yapmıycaz herhalde yaşlandım galiba zor geliyor. Bu çekimleri yaparken Ramazandı bir de eşim oruçluydu hey Allahım ne güç varmış

Eklentiler

• 94D673B8-B850-482D-84F7-506AE641459C.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 140
  • 86E52544-CDFA-43CD-8A4A-C7665450175B.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 105
  • 598F07ED-4213-4298-BFCB-57BBFCFE1357.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 89
  • A9B6A3F4-66A0-4DFA-B08D-FC32CA34A406.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 37836F30-ED3E-417E-9DE9-BAF0441D21E0.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 87
  • D214C8A4-72AC-4E90-A8B7-3D9D2B30A2FF.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 528E6801-3013-4B90-B83D-2FD1FAA31273.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 120
Mamas papas ocarro aldim ben katlamasi kolay ve suspansiyonu cok iyi. Biraz daha uygun olsun dersen peg perego, kraft yada joie nin yorumlari cok iyiydi bunlardan birini dusunebilirsin bence canin
Piyasa ucmus gidiyor mamas papasa baktim 7 binlerdefelan 4 bin civardinda digerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…