2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızımda şu iki elbiseyi giymiştim. Bunda çekim yapmıycaz herhalde yaşlandım galiba zor geliyor. Bu çekimleri yaparken Ramazandı bir de eşim oruçluydu hey Allahım ne güç varmış
2 elbiseye de bayildim fotograflar da cok guzel olmus

Işte amannn etek.dertleribizi.nasil.sinir etseler

Kızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm
Aman bebiş de bir sıkıntı olmasın sağlıkla doğsunlar senin büyük.ihtimal.kilcal.damarla alakalıdır inşallah hemen geçer canım

Bak işte. Tek ben yaşıyorum sanıyordum. Görüyor musun sen kocaları keşke basında ay şuram ay buram deşeydik gerçekten de

Teyzeleri bizim oğlan gayet iyi herşey yolunda çok şükür nst de bir sorun çıkmadı Eki Görüntüle 2708709
Ayy senin az kaldı canım nasip olursa son 1 ay falan değil mi, aslında bundan sonra doktordan tarih alanlar yazsa liste oluştursak artık sıra bize geliyor heyecanlanıyorum zaman azaldıkça bana daha erken net tarih için ama büyük ihtimalle aralığın ilk haftası olur dedi

Bak işte. Tek ben yaşıyorum sanıyordum. Görüyor musun sen kocaları keşke basında ay şuram ay buram deşeydik gerçekten de
Yok canım yalnız değilsin Geçen bir video vardı adamın karnına karpuz bağlamışlar yatarken sağa sola dönmeye çalışıyor en son kalkamıyor yataktan. Eşime dedim sana da karpuz bağlayacağım bir gün boyunca böyle gez sonra anlarsın beni

Kızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm
Çok şükür canım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah, bebişini kime benzettin peki görür görmez

Kızlar oturtamıyorum yürüyemiyorum hemoroid çok acıyor ne tavsiye dersiniz

kremini surmeden tam anlamiyla rahat lamaz ama vazelin falan sur bide sica su tutarak cikintiyi icine ittir canim

Canım Allah hayırlı şifalar versin, duphalac veriyor doktorlar hamilelikte o iyi geliyor diye duymuştum onu denedin mi?

Bende de var canım daha tam rahatsız etmiyor ama hafif acımaya başlayınca hindistan cevizi yağı sürüyorum rahatlatıyor baya. Bir de geçen gün okudum kantaron yağı da iyi geliyormuş. Bende doğumdan önce alacağım ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun

Aldırayım eşime sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…