2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gecmis olsun canim benim ilk uc ayda cikmisti antibiyotik kullandim doktor kullanmazsan enfeksiyon daha tehlikeli demisti.Allahin izniyle bir sey olmaz eger doktor ilac verirse mutlaka kullan zaten ilac kullanimi ilk aylarda daha tehlikeli
Aynen canım. Doktor gel ilaç yazıyım dedi zaten. demek gitmesem farkedilmeyecek.

Öylesine tahlil vermiştim idrarda lökosit cıktı. Hem de baya fazla. 36 ilk kez oluyor bu .doktora mesaj attım daha cevap gelmedi. Ya antibiyotik verirse ya antibiyotik çocuğa zararı olursa

Bendede ikinciye cikti. Dun hatta ictim antibiotigimi. Sikayetim bendede yoktu. Hamilelikte her idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmeli

Ay kızlar bugün bizde de temizlik vardı doğru dürüst birsey yapmadım ama yoruldum ve bitmedi banyo tuvalet mutfak dolapları kaldı banyoyu ben yaparımda mutfak için haftaya tekrar tabi doğurmazsam
Sizlerde ne var ne yok hiç okuyamadım bugün

Tamamdır o zaman şekersiz kahve alıyoruz yanimiza

İnş kolay olur canim hepimizin

Temizlik olayı sıkıntı yaa bende istiyorum ama nasık olacak bilmiyorum. Derin temizlik yapılacak yardımcı lazım ama cesaret edemiyorum çağırmaya da koltuklar için de yıkamacı çağırmak istiyorum.

Temizlik olayı sıkıntı yaa bende istiyorum ama nasık olacak bilmiyorum. Derin temizlik yapılacak yardımcı lazım ama cesaret edemiyorum çağırmaya da koltuklar için de yıkamacı çağırmak istiyorum.
Koltukları makinem var eşim yıkadı sağolsun perdeleri de her akşam birer tane atıp ona astırıyorum ama diğer herşey elime bakıyor vallahi çok yorucu yavaş yavaş yaptığım halde hal derman kalmıyor 3 günde bitecek temizlik 15 gün sürecek gibi duruyor keşke kız kardeşim falan olsaydı yardım eden de yok dediğin gibi bu ortamda yardımcı da çağırılmaz ama iyice son haftalara bırakmadan halletmek lazım

Çok şirin benc e. Ama nasıl magnet olacak arkasına mıknatıs mi yapistiracaksin.
Evet canım tülün içine lavanta doldurup silikon ile buna yapıştırıyorum sonra ona da mıknatıs yapıştırıyorum bir de aşağıdaki gibi yazıları renkli çıktı alıp tüle silikonla yapıştırıcam buzdolabı süsü olacak. 10 tane falan sadece yakınlarım için

Eklentiler

• 00B4192D-824B-4834-A358-B90B7B01D4CE.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 5932AE4F-9EBF-453D-B2DD-3989B731E3C7.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…