2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Temizlik olayı sıkıntı yaa bende istiyorum ama nasık olacak bilmiyorum. Derin temizlik yapılacak yardımcı lazım ama cesaret edemiyorum çağırmaya da koltuklar için de yıkamacı çağırmak istiyorum.
Birbirimize çok yaklaşmadık canım o bir odayı yaparken ben başka bir odadaydım mecbur kaldım ben yakınım yok en azından bir süre rahatım

Ne güzel herkes isim belirlemiş.
Ben de artık belli olsun isimli biseyler yapayım istiyorum.
Nehir, Eylül kafamda ikisi var nasıl sizce ? Ayrı ayrı tabi.
Başka önerileri de açığım.

Fotograf cekimi yapacak arkadaslar elbise bulabildiniz, mi ne giyeceksiniz?

Ya o kadar zayıfken nasıl bulamıyorsunuz ben şişman şişman buluorm, özeniorm kıyafet konusunda zayıflara. Zayıf olsam şimdiye 37376272 tane bulmuştum Kendi bulduğumu atmayayım zaten evde çekim yapcaz biz, seni de açmaz zaten şişman şeysi

Gebelik fotosumu ben yaptim. Yani soyle yapttk izmirliyz biz. 2 hafta once esimle bir gunlugune cesmeye otele gttk. Bavul hazirlarken aa dedk orda kendi imkanlarmzla sahilde hamile cekimi yapalm. Birtane beyaz bi elbisem var onu yanima aldim. Bikac tane de cicekli tac. Cektk. Sahilde esim beni cekerken bi kadin istersenkz ben cekeym diye yanasti ay nasil mtlu oldk ikimizi cekti oyle guzel oldu bence dogumda da yine ayni beyaz elbseyi giyeym ertesk gun diyormda nasl olcak kasmda blmiyorm.

Bitane begendimde tahmin edecegin uzere karar veremedim Kiz niye oyle diyosun kendine cok zayif olmak da iyi degil hamilelikten once cirpi bacak derdim kendime neyseki hamilelikte bi nebze toparladim

Bitane begendimde tahmin edecegin uzere karar veremedim Kiz niye oyle diyosun kendine cok zayif olmak da iyi degil hamilelikten once cirpi bacak derdim kendime neyseki hamilelikte bi nebze toparladim
E atsana bakalım bz de fikir verelim

Ne güzel herkes isim belirlemiş.
Ben de artık belli olsun isimli biseyler yapayım istiyorum.
Nehir, Eylül kafamda ikisi var nasıl sizce ? Ayrı ayrı tabi.
Başka önerileri de açığım.

Eylül ismini çok severim

bizim cekimi de esimin arkadasi yapacak fotograf makinesi varmis amator yani Kendime 1 tane hamile pantolonu disinda hic kiyafet almadim fotograf icin aliyim diyorum hakettim sanki

Bende sismanim bana at fikir olsun

Bende sismanim bana at fikir olsun
Ben beyaz şifon gibi böle gelinlikimsi bir şey bulmuştum sonra dedim ki bir daha nerde giycem onu yazık verceğim paraya, bir de 270 tlydi. Sonra bunu buldum puantiyeli oluşunu sevdim pembe pek sevmesem de hamile elbisesi değil bi gelsin denicem beğenmezsem iade

Eklentiler

• Screenshot_20201021-180349_Chrome.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 126
Guzelmiss canim gelince foto at begenirsen bende bakayim banada anca boyle derli toplu seyler oluyor yasasin fazla kilolar

Bence al geç düşünme derim ben de alcaktım da hem boyum uzun bacaklarım da hallicesinden oldğndan yukarı toplar sevmem öyle diye almadım ama sana yakışır çok
evimin karsisinda buyuk bi avm var oraya bakmadan alirsam gunah olur yarin bi tenha saatlerde oraya bakiyim bulamazsam alcam

Guzelmiss canim gelince foto at begenirsen bende bakayim banada anca boyle derli toplu seyler oluyor yasasin fazla kilolar
Ahahaa atarım cnm onu iade edersem alternatif olarak şunlar var.

Eklentiler

• Screenshot_20201021-233600_Trendyol.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_20201021-233555_Trendyol.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…