2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geçmiş olsun canım hamilelikte normal bu tür kanamalar normal diye biliyorum tansiyonun şekerin sıkıntılı çıkmadığı sürece demek ki fazla kurudu mevsimsel geçişten de kaynaklı olabilir. Benimde diş etlerim çok kaniyo kemiklerim kirilcakmis gibi cat küt ediyo vitaminler yetmiyo demek ki öyle yada böyle geçecek işte

Msjin basini okurken kalbim agzima geldi. Cpk sukur iisin smdi demi. Benmde gebeligin ilk aylarnda burun kanamam cok olmustu. Smdide dis etlerm ole kaniyo ki firca suremiyorum diyeblirim. Fircalarken cok dkkat etmeye calsiiyorm agiz dolusu kaniyor. Bence de cok fazla hastaneye gttkce busefer de korona olasiligin artiyor. Burnunu hc ellemem cumaya kadar abdest bile alma. İyice toparlasin catlayn damar cok cok gecms olsn cmm

Bende dediğin gibi hafta sonları yavaş yavaş yapmayı planlıyordum aslında ama benim minik biraz aşağıdaymış doktorum Hareketlerini azalt dedi. O yüzden kendimi zorlamak istemiyorum. Kardeşim var aslında onda yardıma gelecek ama tek kişiyle 1 günde bitecek iş değil

Öf ben de kendilerine uyuz kaptim dün. Hastaneye idrar yolu enfeksiyonu icin ilac yazdirmaya gidiyoruz dedimki 'dönünce yatak çarşafını birlikte değiştirelim biraz zorlaniyorum artık agirlastim "dedim,Çünkü çarşaf yatağın altına sokuluyor (karın kasım yokki yatağı kaldırayım kendimi yattığım yerden kaldiramiyorum ), bir kaç gündür de sağdan sola dönerken sorun yaşıyordum falan. Dediki " abartma sende yok artık, ben bir sürü hamile görüyorum' falan filan... " Ben şok manyak bunlar yaa...abartma dedi....8 aylığım...Bu aya kadar evin bütüüün temizliğini kendim yapmışım, fayanslara koltuklara kadar silerim ben ev temizlerken, çoğu zaman evde yemek.olur çünkü yaparım, her 15 günde 1 ütü vaktidir dağ gibi ütü yaparım gıkım çıkmaz "demekki ağır geliyor artık "diyeceğine abartma dedi adam ya bunlara sinir olmayin bence gulun gecin vallahi

Gitmicem sanırım yarın olmadı kkb doktoruna gıderım sabahtan korona sebebıyle o kalabalıga gırmek ıstemıyorum tekrar
Cuma da kendı doktoruma gıderım sabaha Allaha emanet artık

Kan sulandırıcı kullanıyordun değil ki canım sende? Ondan da oluyor kanama. Kılcal damar yirtilmistir, korkma eğer durduysa.

Geçen yazmıştım ya pazar günü çok ağladım diye artık en ufak şeylerden tartışma çıkıyor evde bi anda nasıl o noktaya geldiğimizi anlamıyorum , artık sorun eşlerde mi biz mi gerginiz hassasız anlamadım, nazara da inanıyorum bu ara elimi neye atsam kırılıyor dökülüyor normalde sakar biri de değilim çok dikkatliyimdir ama hamileler olarak sanki tüm tanıdıkların gözlemi altında gibi oluyoruz enerjileri üzerimizde oluyor insanların, dışarı çıktığımızda özellikle hiç tanımayanlar bile dik dik göbeğimize bakıyor anlamadım neden Allah nazarlardan korusun evimize sağlık, huzur, bereket versin inşallah, sağlıkla şu son süreçleri de atlatalım bebeğimize kavuşalım hayırlısıyla

Ama bence hamilelik ile ilgili degil hassaslık gibi gelmiyor bana. Çünkü hormonların daha pik yaptığı zamanlar da yaşadık. Ilk 3 ay mesela. 8 aylık hamilelikte her hafta aynı şeyler olsa anlarım. Ama bu kadar ay gıkım çıkmamış son ay zorlandığımı söyledim diye abartıyor,nazlaniyor olursam kocamın gözünde , ona kızarım işte. Koltukları silerken ben iyiydiHatta gün içinde bu lafı ona geri dondurmem lazım alay ile karışık. Hiç kendimi üzemem sen de uzme Göbeğine bakanlara gelince...bakanlar benim hoşuma gidiyor nedense hayatının hangi döneminde ınsanlar böyle bakacak başka. Korkma Allah korusun meleğini. Ama bakanlara da takılma. Ben bir de bazen gobegimi saran kiyafetler giyiyirum daha bir hosuma gidiyor ❤

Eklentiler

• 20201022_090800.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 164
Ayy foto çok cici bayıldım maşallah size ne güzel bi göbüş o Yaa ne bileyim ben sinir oluyorum ters ters bakıyorlar güzel bakmıyorlar ki ne kadar güçlü olursak beklenti o kadar artıyor canım nazlı narin bi yapımız olmalıydı onu başaramadım hiç hayatım boyunca e tabi hamilelikte de bende her işimi kendim yaptım riskli olmasına rağmen en başından beri ufacık bi şeylerde yardım istesem bile hemen zor geliyor siteme başlıyor ama artık bende duymazdan geliyorum alıştım eşimin öf pöfle yardım etmesine

Insana kafayı yedirtiyorlar benim ki.de sabah ne sebeklikler yaptı affetmem için çünkü hatalı olduğunu biliyor ama ne gerek var dimi kiz bende su beşiği kur dedim evin ici doluymuş nereye koyacakmışım la.sanane temizlemem lazım.icini bir de sonuçta biliyor sorunlu hamilelik yaşıyorum daha niye uzatıyorsun ay yok delleniyorum dün gece 3 de yattım sabah 6 da kalktım Basım ağrıyor

Günaydın güzel anneler
Ben hala nerede ve kimde doğum yapacagımı bilmiyorum belli bir doktor bulamadım bu zamana kadar ama artık bulmam gerek. İST Avrupa yakası doğum doktoru hastane önerisi ve fiyat bilgisi verebilir misiniz rica etsem :))

Amin canim

Bende öyleyim canım hiç hamile gibi nazlanmadığımız için idrak edemiyorlar bence. Geçen gün annem, ben ve eşimle birlikte büyük temizlik yaptık. Annemle eşim camları, koltukları sildiler falan. Bende mutfak dolaplarını indirdim kaldırdım ama pişman oldum o günden beri karnım kasılıyor yorgun hissediyorum. Çok yoruldum diyorum bende diyor. Şuram ağrıyor diyorum benim de diyor ay dedim tamam ağrıyordur da ben ekstra hamileyim Dün de sohbet ediyoruz artık karnım çok rahatsız ediyor istediğim hareketi yapamıyorum bu çok sinir bozucu dedim. Sağlıkla gelsin de ama artık çabuk geçsin zaman yoruluyorum dedim bana diyor ki sen bebeği taşıyorsun bende seni Dedim neyimi taşıdın ya aşkolsun eziyet mi ettim sana sonra diyor ki şaka yapıyorum ya bilmiyor muyum eziyet etmediğini. Keşke etseydim dedim Sonra pişman oldu herhalde bulaşıkları yıkadı, kahve yaptı geldi. Hamileliğimin başından beri nazlansak kıymete binerdik bence

Kızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm

Eklentiler

• 12A3F7CB-C672-4997-B2E8-D8B54098B4F9.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm
Yaaa nasıl güzel çıkmış maşallah Senin de iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…