- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Geçmiş olsun canım hamilelikte normal bu tür kanamalar normal diye biliyorum tansiyonun şekerin sıkıntılı çıkmadığı sürece demek ki fazla kurudu mevsimsel geçişten de kaynaklı olabilir. Benimde diş etlerim çok kaniyo kemiklerim kirilcakmis gibi cat küt ediyo vitaminler yetmiyo demek ki öyle yada böyle geçecek işteDün aniden başlayan burun kanamam oldu baya da yogundu tansıyon nabız seker hepsıne baktık normaldı bugun tekrar burun kanamam oldu oluk oluk ve tek taraflı medicalpark'a gittik acile tansiyona baktılar nöbetçi kadın dogumcu ıle gorustuler yapabılecek bısı yok kılcal damar çatlamıştır ısterse kkb'a gorunsun dedıler bızde cıktık oradan bakırköy devlete gıttık ana baba gunu kan ıdrar verdım 2 saat sonra cıkar dedıler kanama dındı ve cok yoruldugum ıcın eve donduk
cuma randevum var sımdı tekrar devlet hastanesı kalabalıgına gırmek ıstemıyorum
Sizce gideyim mi?
Msjin basini okurken kalbim agzima geldi. Cpk sukur iisin smdi demi. Benmde gebeligin ilk aylarnda burun kanamam cok olmustu. Smdide dis etlerm ole kaniyo ki firca suremiyorum diyeblirim. Fircalarken cok dkkat etmeye calsiiyorm agiz dolusu kaniyor. Bence de cok fazla hastaneye gttkce busefer de korona olasiligin artiyor. Burnunu hc ellemem cumaya kadar abdest bile alma. İyice toparlasin catlayn damar cok cok gecms olsn cmmDün aniden başlayan burun kanamam oldu baya da yogundu tansıyon nabız seker hepsıne baktık normaldı bugun tekrar burun kanamam oldu oluk oluk ve tek taraflı medicalpark'a gittik acile tansiyona baktılar nöbetçi kadın dogumcu ıle gorustuler yapabılecek bısı yok kılcal damar çatlamıştır ısterse kkb'a gorunsun dedıler bızde cıktık oradan bakırköy devlete gıttık ana baba gunu kan ıdrar verdım 2 saat sonra cıkar dedıler kanama dındı ve cok yoruldugum ıcın eve donduk
cuma randevum var sımdı tekrar devlet hastanesı kalabalıgına gırmek ıstemıyorum
Sizce gideyim mi?
Bende dediğin gibi hafta sonları yavaş yavaş yapmayı planlıyordum aslında ama benim minik biraz aşağıdaymış doktorum Hareketlerini azalt dedi. O yüzden kendimi zorlamak istemiyorum. Kardeşim var aslında onda yardıma gelecek ama tek kişiyle 1 günde bitecek iş değilKoltukları makinem var eşim yıkadı sağolsun perdeleri de her akşam birer tane atıp ona astırıyorum ama diğer herşey elime bakıyor vallahi çok yorucu yavaş yavaş yaptığım halde hal derman kalmıyor 3 günde bitecek temizlik 15 gün sürecek gibi duruyor keşke kız kardeşim falan olsaydı yardım eden de yok dediğin gibi bu ortamda yardımcı da çağırılmaz ama iyice son haftalara bırakmadan halletmek lazım
Evet canım haklısın güle güle kirletinBirbirimize çok yaklaşmadık canım o bir odayı yaparken ben başka bir odadaydım mecbur kaldım ben yakınım yok en azından bir süre rahatım
Öf ben de kendilerine uyuz kaptim dün. Hastaneye idrar yolu enfeksiyonu icin ilac yazdirmaya gidiyoruz dedimki 'dönünce yatak çarşafını birlikte değiştirelim biraz zorlaniyorum artık agirlastim "dedim,Çünkü çarşaf yatağın altına sokuluyor (karın kasım yokki yatağı kaldırayım kendimi yattığım yerden kaldiramiyorumBu akşam eşimle tartıştık saçma sapan birşey yüzünden hemde böyle olunca gerçekten şeytan o kadar çok.sey söylüyor ki neyse sonra kalan son iki cüzümü de bitirdim sinirimi öyle çıkardım sonra da sanki birşey yokmuş gibi yanıma geliyor
Gitmicem sanırım yarın olmadı kkb doktoruna gıderım sabahtan korona sebebıyle o kalabalıga gırmek ıstemıyorum tekrar
Cuma da kendı doktoruma gıderım sabaha Allaha emanet artık
Geçen yazmıştım ya pazar günü çok ağladım diyeÖf ben de kendilerine uyuz kaptim dün. Hastaneye idrar yolu enfeksiyonu icin ilac yazdirmaya gidiyoruz dedimki 'dönünce yatak çarşafını birlikte değiştirelim biraz zorlaniyorum artık agirlastim "dedim,Çünkü çarşaf yatağın altına sokuluyor (karın kasım yokki yatağı kaldırayım kendimi yattığım yerden kaldiramiyorum), bir kaç gündür de sağdan sola dönerken sorun yaşıyordum falan. Dediki " abartma sende yok artık, ben bir sürü hamile görüyorum' falan filan... " Ben şok manyak bunlar yaa...abartma dedi....8 aylığım...Bu aya kadar evin bütüüün temizliğini kendim yapmışım, fayanslara koltuklara kadar silerim ben ev temizlerken, çoğu zaman evde yemek.olur çünkü yaparım, her 15 günde 1 ütü vaktidir dağ gibi ütü yaparım gıkım çıkmaz "demekki ağır geliyor artık "diyeceğine abartma dedi adam ya bunlara sinir olmayin bence gulun gecin vallahi
Ama bence hamilelik ile ilgili degil hassaslık gibi gelmiyor bana. Çünkü hormonların daha pik yaptığı zamanlar da yaşadık. Ilk 3 ay mesela. 8 aylık hamilelikte her hafta aynı şeyler olsa anlarım. Ama bu kadar ay gıkım çıkmamış son ay zorlandığımı söyledim diye abartıyor,nazlaniyor olursam kocamın gözünde , ona kızarım işte. Koltukları silerken ben iyiydiGeçen yazmıştım ya pazar günü çok ağladım diyeartık en ufak şeylerden tartışma çıkıyor evde bi anda nasıl o noktaya geldiğimizi anlamıyorum , artık sorun eşlerde mi biz mi gerginiz hassasız anlamadım, nazara da inanıyorum bu ara elimi neye atsam kırılıyor dökülüyor normalde sakar biri de değilim çok dikkatliyimdir ama hamileler olarak sanki tüm tanıdıkların gözlemi altında gibi oluyoruz enerjileri üzerimizde oluyor insanların, dışarı çıktığımızda özellikle hiç tanımayanlar bile dik dik göbeğimize bakıyor anlamadım neden Allah nazarlardan korusun evimize sağlık, huzur, bereket versin inşallah, sağlıkla şu son süreçleri de atlatalım bebeğimize kavuşalım hayırlısıyla
Ayy foto çok cici bayıldım maşallah size ne güzel bi göbüş oAma bence hamilelik ile ilgili degil hassaslık gibi gelmiyor bana. Çünkü hormonların daha pik yaptığı zamanlar da yaşadık. Ilk 3 ay mesela. 8 aylık hamilelikte her hafta aynı şeyler olsa anlarım. Ama bu kadar ay gıkım çıkmamış son ay zorlandığımı söyledim diye abartıyor,nazlaniyor olursam kocamın gözünde , ona kızarım işte. Koltukları silerken ben iyiydiHatta gün içinde bu lafı ona geri dondurmem lazım alay ile karışık. Hiç kendimi üzemem sen de uzme Göbeğine bakanlara gelince...bakanlar benim hoşuma gidiyor nedense hayatının hangi döneminde ınsanlar böyle bakacak başka. Korkma Allah korusun meleğini. Ama bakanlara da takılma. Ben bir de bazen gobegimi saran kiyafetler giyiyirum daha bir hosuma gidiyor ❤
Insana kafayı yedirtiyorlar benim ki.de sabah ne sebeklikler yaptı affetmem için çünkü hatalı olduğunu biliyor ama ne gerek var dimi kiz bende su beşiği kur dedim evin ici doluymuş nereye koyacakmışım la.sanane temizlemem lazım.icini bir de sonuçta biliyor sorunlu hamilelik yaşıyorum daha niye uzatıyorsun ay yok delleniyorum dün gece 3 de yattım sabah 6 da kalktım Basım ağrıyorÖf ben de kendilerine uyuz kaptim dün. Hastaneye idrar yolu enfeksiyonu icin ilac yazdirmaya gidiyoruz dedimki 'dönünce yatak çarşafını birlikte değiştirelim biraz zorlaniyorum artık agirlastim "dedim,Çünkü çarşaf yatağın altına sokuluyor (karın kasım yokki yatağı kaldırayım kendimi yattığım yerden kaldiramiyorum), bir kaç gündür de sağdan sola dönerken sorun yaşıyordum falan. Dediki " abartma sende yok artık, ben bir sürü hamile görüyorum' falan filan... " Ben şok manyak bunlar yaa...abartma dedi....8 aylığım...Bu aya kadar evin bütüüün temizliğini kendim yapmışım, fayanslara koltuklara kadar silerim ben ev temizlerken, çoğu zaman evde yemek.olur çünkü yaparım, her 15 günde 1 ütü vaktidir dağ gibi ütü yaparım gıkım çıkmaz "demekki ağır geliyor artık "diyeceğine abartma dedi adam ya bunlara sinir olmayin bence gulun gecin vallahi
Amin canimGeçen yazmıştım ya pazar günü çok ağladım diyeartık en ufak şeylerden tartışma çıkıyor evde bi anda nasıl o noktaya geldiğimizi anlamıyorum , artık sorun eşlerde mi biz mi gerginiz hassasız anlamadım, nazara da inanıyorum bu ara elimi neye atsam kırılıyor dökülüyor normalde sakar biri de değilim çok dikkatliyimdir ama hamileler olarak sanki tüm tanıdıkların gözlemi altında gibi oluyoruz enerjileri üzerimizde oluyor insanların, dışarı çıktığımızda özellikle hiç tanımayanlar bile dik dik göbeğimize bakıyor anlamadım neden Allah nazarlardan korusun evimize sağlık, huzur, bereket versin inşallah, sağlıkla şu son süreçleri de atlatalım bebeğimize kavuşalım hayırlısıyla
Gözün aydın canım maşallah yakışıklıya darısı diğer kontrollere ve hepimize inşallahTeyzeleri bizim oğlan gayet iyi herşey yolunda çok şükür nst de bir sorun çıkmadı Eki Görüntüle 2708709
Bende öyleyim canım hiç hamile gibi nazlanmadığımız için idrak edemiyorlar bence. Geçen gün annem, ben ve eşimle birlikte büyük temizlik yaptık. Annemle eşim camları, koltukları sildiler falan. Bende mutfak dolaplarını indirdim kaldırdım ama pişman oldum o günden beri karnım kasılıyor yorgun hissediyorum. Çok yoruldum diyorum bende diyor. Şuram ağrıyor diyorum benim de diyor ay dedim tamam ağrıyordur da ben ekstra hamileyimÖf ben de kendilerine uyuz kaptim dün. Hastaneye idrar yolu enfeksiyonu icin ilac yazdirmaya gidiyoruz dedimki 'dönünce yatak çarşafını birlikte değiştirelim biraz zorlaniyorum artık agirlastim "dedim,Çünkü çarşaf yatağın altına sokuluyor (karın kasım yokki yatağı kaldırayım kendimi yattığım yerden kaldiramiyorum), bir kaç gündür de sağdan sola dönerken sorun yaşıyordum falan. Dediki " abartma sende yok artık, ben bir sürü hamile görüyorum' falan filan... " Ben şok manyak bunlar yaa...abartma dedi....8 aylığım...Bu aya kadar evin bütüüün temizliğini kendim yapmışım, fayanslara koltuklara kadar silerim ben ev temizlerken, çoğu zaman evde yemek.olur çünkü yaparım, her 15 günde 1 ütü vaktidir dağ gibi ütü yaparım gıkım çıkmaz "demekki ağır geliyor artık "diyeceğine abartma dedi adam ya bunlara sinir olmayin bence gulun gecin vallahi
Amin canım.benimGözün aydın canım maşallah yakışıklıya darısı diğer kontrollere ve hepimize inşallah
YaaaKızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?