- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 36

Maskeyle dur canım artık uyuyamasan da en azından kontrol altında olman daha iyi senin için. Için rahat etmezse arada bir havalandırın odayı. Yaklaşmadığın sürece bişey olmaz inşallah. Stres yapma kendine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayri oda yok muymus sordun muu?Yan yana değiliz o bir uçta ben bir uçta ama huylandım haftalık kapıcam burdan ben
Oldu ama bu antikolik biberon değil canım.Philips Avent SCF671/17 Natural Cam Biberon 120ml Tekli Fiyatı
Philips Avent SCF671/17 Natural Cam Biberon 120ml Tekli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Oldu sanırım:)
Merhaba. Ben ikinci bebeğimi de normal doğuracağım ama doğum konusuna ilgim sebebiyle ssvd hakkında da okuyorum, araştırıyorum. Doktor Gülnihal Bülbül'ün Dogal Dogum adında bir kitabı var, herkesin anlayacağı dille akademik çalışmalardan da kanıt göstererek doğumu anlatmış. Kitabında dediğine göre ikinci kez olunan sezaryen ameliyatının anne bebek açısından yarattığı sağlık riskleriyle sezaryenden sonraki normal doğumun riskleri aynı oranda. Ayni çalışmadan Türkiye'de keskesiz dogum adiyla da yayilan dogal dogum akademisi ekolünün kurucusu doktor hakan çoker de 100 soruda doğal doğum adlı kitabında bahsedip anne adaylarına ssvd seçeneğinin her zaman sunulabilmesi gerektigini söylüyor.Kızlar aranızda hiç ssvd düşünen var mı? Dayımın kızı yaptı ve şiddetle tavsiye ediyor. Kanıma giriyor ama Ordu’da yaptıran doktor bulacağımı hiç sanmıyorum. O Bursa’da ssvd yaptı.
Ben antikoligede baktm da 1+ yaziyordu ay olarak. Belki benm baktgm mi ole denk geldi bilemiyorumBen de Avent dusunuyorum ama antikolik alayim
diyorum![]()
Gunaydn canm hayrli haberler olsn. Guzel bir gun olsunUykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın
Merhaba. Ben ikinci bebeğimi de normal doğuracağım ama doğum konusuna ilgim sebebiyle ssvd hakkında da okuyorum, araştırıyorum. Doktor Gülnihal Bülbül'ün Dogal Dogum adında bir kitabı var, herkesin anlayacağı dille akademik çalışmalardan da kanıt göstererek doğumu anlatmış. Kitabında dediğine göre ikinci kez olunan sezaryen ameliyatının anne bebek açısından yarattığı sağlık riskleriyle sezaryenden sonraki normal doğumun riskleri aynı oranda. Ayni çalışmadan Türkiye'de keskesiz dogum adiyla da yayilan dogal dogum akademisi ekolünün kurucusu doktor hakan çoker de 100 soruda doğal doğum adlı kitabında bahsedip anne adaylarına ssvd seçeneğinin her zaman sunulabilmesi gerektigini söylüyor.
Instagramda @birsezaryenhepsezaryendegildir adında bir sayfa var, o sayfayı hem ssvd destekleyen doktorlar hem ssvd olmuş ya da olacak gebeler takip edip deneyim paylaşıyorlar. Sayfa sahibi ssvd ile ilgili sorusu olan gebelerin sorularını zaman zaman takipçilere yönelterek yardımcı oluyor. Sizin şehrinizde de olabilir bir doktor, bir sorun derim. Bir de @ebesenayyazici hanımın hesabını inceleyin mutlaka. Kendisi ebe, ssvd doğumlara katılıyor, ssvd hikayeleri paylaşıyor. Konyada ama her ile gidiyormuş, aklınızda bulunsun.
Ayy hadi hayırlısı 26 Kasım da 3 kişiyiz ayy bak yine heyecan yqptim:)Canım bana da doktorum 26 Kasım da alalım dedi, 39+1 oluyor. Tabi erken gelmezse![]()
Saglijla en doğru zamanda gelsinler:)Yok canım gayet normal 38+3. Bana tarih erken gibi gelmişti ama baksana bi arkadaşın sancısı çıktı birine 10 kasım demişler. Benim doğum tarihim geç olacak bu gidişle![]()
Yok canim öyle sey olur mu hiç kötü düşünme boşuna.daha geçen hafta 5 kilo doğuran tanıdıklar duydum sapasaglamlar normal doğumla hem de.Doktor doğru zamanda alalım der zaten sen akışa bırak güzel düşün bu bir problem değil şükür kiNe biliyim sanki gelişimi dolcak ve kakasını falan yapcak gibi geliyor
32+0 da alınması gerekiyor raporun.
32 raporunu erken alırsan doğum tarihin de erken yazılmıştır 1 hafta ozaman ücretli iznin erken biter canım. Niye erken verdi ki
Günaydın canım çok geçmiş olsunGünaydın herkesearanızda covid geçiren var mı? Eşimin korona sonucu pozitif çıktı ailecek karantinadayız ve ayrı odalardayız. Ben de test sonucumu bekliyorum. Bunlars ek olarak aşırı derecede sol tarafım ve kasıklarım ağrıyor yalnız bebek tekmelediği zaman oluyor . Oğlumda böyle ağrılar yaşamamıştım .
Anladım canım. Artık sona yaklaşıyoruz ya sen yine de devam ederse danış istersenBen alıştım galiba yazmadım bile:) desem hemen gel derağustos beri benim ara ara oluyor lekelenme. Bi defasında çok geldi gittim hemen bi gece yattım çıktık. Bebişi hissediyorum ama şükür, aksi durumda beklemem canım
Sağlığı yerindemi 10 gün gerilik sadece ölçümlerdemi Cnm eğer sadece ölçümlerdeyse hiç kafana takma minnak olur alt tarafıKg 2250 olms tam 35. Haftadaym 10 gun geriymsnstdeyim suan
canım aradaki fark sürekli aynı 2 haftaya kadar sorun yok diyorlar üzülme lütfenKg 2250 olms tam 35. Haftadaym 10 gun geriymsnstdeyim suan
Peki doğum sonrası kordonun geç kesilmesi ile ilgili bilginiz var mı ? Bu konularla ilgili görünüyorsunuz. Bu da benim merak ettiğim bir konuMerhaba. Ben ikinci bebeğimi de normal doğuracağım ama doğum konusuna ilgim sebebiyle ssvd hakkında da okuyorum, araştırıyorum. Doktor Gülnihal Bülbül'ün Dogal Dogum adında bir kitabı var, herkesin anlayacağı dille akademik çalışmalardan da kanıt göstererek doğumu anlatmış. Kitabında dediğine göre ikinci kez olunan sezaryen ameliyatının anne bebek açısından yarattığı sağlık riskleriyle sezaryenden sonraki normal doğumun riskleri aynı oranda. Ayni çalışmadan Türkiye'de keskesiz dogum adiyla da yayilan dogal dogum akademisi ekolünün kurucusu doktor hakan çoker de 100 soruda doğal doğum adlı kitabında bahsedip anne adaylarına ssvd seçeneğinin her zaman sunulabilmesi gerektigini söylüyor.
Instagramda @birsezaryenhepsezaryendegildir adında bir sayfa var, o sayfayı hem ssvd destekleyen doktorlar hem ssvd olmuş ya da olacak gebeler takip edip deneyim paylaşıyorlar. Sayfa sahibi ssvd ile ilgili sorusu olan gebelerin sorularını zaman zaman takipçilere yönelterek yardımcı oluyor. Sizin şehrinizde de olabilir bir doktor, bir sorun derim. Bir de @ebesenayyazici hanımın hesabını inceleyin mutlaka. Kendisi ebe, ssvd doğumlara katılıyor, ssvd hikayeleri paylaşıyor. Konyada ama her ile gidiyormuş, aklınızda bulunsun.