2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim daha inmedi gibi karnım aşağıya ya arada ağrılar oluyor karnımda da yorgunluğa bağlamıştım ben. Karın asağı inince daha rahat nefes alıyormuşuz ama daha o hissi de yaşamadım. daha dönmedi o zaman benimki..

Benim de beşik falan tamam kıyafetler de hazır ama bebek arabasını almadık daha almalı mıyız doğuma kadar ? marka model olarak ne aldın merak ettim ben baktım baktım ama hangisi kullanışlı bilemedim. ben de görüyorum böyle rüyalar hiç sorma

Bilmiyorum canım ya bir sonra ki kontrol de dr uma soracağım bakalım

Bana doktorum nexium mide koruyucu verdi gece yatarken içiyorum sabah bulantılarımı ve mide yanmamı bir nebze de olsun rahatlattı. Mecbur içiyorum ben yoksa kötü oluyorum dayanamıorm
Ya ben de hoc anlamıyorum beden oluyor dr la görüşeceğim

Ben de oyle durup durup bakiyorum. Sonra diyorum allahm nolur saglkli dogsunlar. Bisey sorucam burnu buyukmu sizce bana burnu buyk olcak gbi geldi
Yok kız tam alttan çekmiş ultrason da kaymış ondan öyle geliyor sana bence mınıcık

MaşaAllah önemli şeyleri almışsın canım. Bizimkiler de başladılar almaya. Bi yandan annem bi yandan kv, dükkan geziyorlar. Ben sadece çanta hazırladım evde olanlarla. O kadar
Neyseki sen önemli şeyleri halletmişin ama doğum çantası da çok önemli bence. Bekletmeden onu da hazırla sonra rahat oturup beklersin doğumu

bunu bende çok merak ediyorum benim de son kontrolde dönmemiş demişti doktor ama bende hıçkırıkları kasıklarımda hssediyorum dönen anneler bebeğinizin döndüğünü anladınız mı ?
Dönerken karnım iki yana çok gerildi ben anladım döndüğünü çünkü normalden fazla canım acımıştı. Bir de ayaklarını yukarıda hissedersin dönünce kaburgalarını falan ittirir

Bende 4-5 gün önce hazırladım nolur nolmaz diye hazır bulunsun dedim :)
bende valla ne zamandır eşim sıkıştırıyordu yaptım adamda rahatladı bende şimdi halılar gelsin bir abla bulup evı de temızletırsem detaylı paşa paşa beklerim doğumu

Sezeryan ameliyatında da Allah korusun anne ve bebeği kaybedebiliyorlar onu niye anlatmıyorlar da acaba bunu anlatıyorlar sezeryan risklerini anlatan doktoru göremiyoruz hiç

Sağlık sorunları nedenleriyle zorunlu sezeryan olacaklar var grupta, neden böyle olumsuz bir cümle kurup zaten stresli bir an olan doğumu daha korkunç gösteriyorsunuz? Aynı şekilde sezeryan sonrası normal doğum düşünen de var. Sadece sözüm size diye lütfen yanlış anlamayın. Geçen gün birisi de normal dogumun zorluğunu ve riskini yazdı. Bu kadar hamile bayanız ne yapalım içimizde mi büyütelim çocukları. Bence daha dikkatli olmalıyız yorum yaparken kimseyi olumsuz etkilememek adına. Benim şahsen kullandigim ilaçlar ve sağlık sorunlarımdan dolayı normal doğurmam çok zor ve yazdığınız cümleler içimi bunalttı. Her ameliyatta bu risk var ayrıca.

Evet haklısınız ssvd yazılan riskler eski mesajlarda kalmış ama oda bnm rüyalarıma girdi keşke yazmasalar. Bende yazmak istemedim ama arkadaş doktor felaket tellalı değil diye savunduğu için söylemem gerektiğini hissettim özür dilerim haklısın, Allah korusun diyerek yazdım ki zira binde kaç ihtimal bunlar neden doktorlar ssvd isteyen bir bayanı böyle korkutuyor benim sanki normal doğuracağımın garantisi mi var yok tabiki

Dönerken karnım iki yana çok gerildi ben anladım döndüğünü çünkü normalden fazla canım acımıştı. Bir de ayaklarını yukarıda hissedersin dönünce kaburgalarını falan ittirir
Geçen akşam çok canım yandı böyle dediğin gibi karnım iki yana gerildi ve küt diye bir ses geldi arka arkaya 2 kere eşim de duydu . Döndü mü o zaman ? baya geçmedi canımın acısı sonrasında. ama ne bileyim çok hareketli benimki :) sürekli karnımın farklı yerlerini ittirip duruyor anlayamıyorum..

bende valla ne zamandır eşim sıkıştırıyordu yaptım adamda rahatladı bende şimdi halılar gelsin bir abla bulup evı de temızletırsem detaylı paşa paşa beklerim doğumu
En güzeli hazırlayıp beklemek içimiz rahat şekilde :) hadi inşallah bakalım :)

Öyle malesef keske bu tarz şeyler yazılmasa çünkü zamanımız yaklasti ve stresimiz artıyor. Insallah sağlıkla kucagimiza alırız yavrularımızı. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Ben de oyle durup durup bakiyorum. Sonra diyorum allahm nolur saglkli dogsunlar. Bisey sorucam burnu buyukmu sizce bana burnu buyk olcak gbi geldi
Maşallah çok tatlı bir bebek burna pek yorum yapılmaz ama, büyük değil de yayvan olabilirmiş gibi geldi. Zaten bebeklerin burnu büyük olamaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…