Ben de oyle durup durup bakiyorum. Sonra diyorum allahm nolur saglkli dogsunlar. Bisey sorucam burnu buyukmu sizce bana burnu buyk olcak gbi geldiYa çok minnoşlar ya çok duygulanıyorum ağıza burnuna bak Allahın mucizesi gerçektenSağlıkla gelsin
bence de not etmeliyimm :) inşallah güzelce geliriz o günlere hepimiz de :)hayatında asla unutamıcagın bi anı olarak kalcak not et o gününü bi yerlere ilerde okur okur duygulanırsın
Benim daha inmedi gibi karnım aşağıya ya arada ağrılar oluyor karnımda da yorgunluğa bağlamıştım ben. Karın asağı inince daha rahat nefes alıyormuşuz ama daha o hissi de yaşamadım. daha dönmedi o zaman benimki..Mide bulantin neden kaynaklı acaba canım, tansiyonunu ölçüyor musun? Yüksek tansiyon da bulantı yapıyor diye biliyorum
Benim de hep ters, en son 33+5'te gitmistim, 34+6'da randevum var bakalım ne durumda. 3 gündür karnım aşağıya indi gerçi belki de dönmüştür ama benim doktorum dönerse ağrı yapar demişti
Bence normal gibi ama ne bileyim büyük değil gibi sanki :)Ben de oyle durup durup bakiyorum. Sonra diyorum allahm nolur saglkli dogsunlar. Bisey sorucam burnu buyukmu sizce bana burnu buyk olcak gbi geldi
Benm burnum kucucuktur. Esiminde yana dogru buyuk. Hep dalga geciyorm esimle insalah sana benzemez diyeBence normal gibi ama ne bileyim büyük değil gibi sanki :)
Benim de beşik falan tamam kıyafetler de hazır ama bebek arabasını almadık daha almalı mıyız doğuma kadar ? marka model olarak ne aldın merak ettim ben baktım baktım ama hangisi kullanışlı bilemedim. ben de görüyorum böyle rüyalar hiç sormabebek arabası, beşiğini, ana kucagını, mama sandalyesini aldık baska bişe yok he bi ara bime indirim, gelmişti ordanda 2 yastık, yorgan nevresim takımı, biberon, bide sallanan ana kucagı varya onu almıstım büyük eşyalar tamam kıyafetler kaldı benimki, hala erken diyogeçenlerde rüyamdada gördüm aniden doguma gitmiştim çocugu, carsafa sarmıstım eşime korae al, bana karnım böle kalcak, diye bağırıyodum
hahaha :) fazla dalga geçme bence hiç belli olmaz valla bakalım bizimki kime benzeyecek :)Benm burnum kucucuktur. Esiminde yana dogru buyuk. Hep dalga geciyorm esimle insalah sana benzemez diye
Merhabamerhaba kızlarr ben de aralık annesi olacağım inşallah çok az kaldı kızımı kucağıma almama ilk gebeliğim heyecanlıyım sizlere merhaba demek istedim :)
Bilmiyorum canım ya bir sonra ki kontrol de dr uma soracağım bakalımMide bulantin neden kaynaklı acaba canım, tansiyonunu ölçüyor musun? Yüksek tansiyon da bulantı yapıyor diye biliyorum
Benim de hep ters, en son 33+5'te gitmistim, 34+6'da randevum var bakalım ne durumda. 3 gündür karnım aşağıya indi gerçi belki de dönmüştür ama benim doktorum dönerse ağrı yapar demişti
Ya ben de hoc anlamıyorum beden oluyor dr la görüşeceğimBana doktorum nexium mide koruyucu verdi gece yatarken içiyorum sabah bulantılarımı ve mide yanmamı bir nebze de olsun rahatlattı. Mecbur içiyorum ben yoksa kötü oluyorum dayanamıorm
Yok kız tam alttan çekmiş ultrason da kaymış ondan öyle geliyor sana bence mınıcıkBen de oyle durup durup bakiyorum. Sonra diyorum allahm nolur saglkli dogsunlar. Bisey sorucam burnu buyukmu sizce bana burnu buyk olcak gbi geldi
MaşaAllah önemli şeyleri almışsın canım. Bizimkiler de başladılar almaya. Bi yandan annem bi yandan kv, dükkan geziyorlar. Ben sadece çanta hazırladım evde olanlarla. O kadarbebek arabası, beşiğini, ana kucagını, mama sandalyesini aldık baska bişe yok he bi ara bime indirim, gelmişti ordanda 2 yastık, yorgan nevresim takımı, biberon, bide sallanan ana kucagı varya onu almıstım büyük eşyalar tamam kıyafetler kaldı benimki, hala erken diyogeçenlerde rüyamdada gördüm aniden doguma gitmiştim çocugu, carsafa sarmıstım eşime korae al, bana karnım böle kalcak, diye bağırıyodum
Dönerken karnım iki yana çok gerildi ben anladım döndüğünü çünkü normalden fazla canım acımıştı. Bir de ayaklarını yukarıda hissedersin dönünce kaburgalarını falan ittirirbunu bende çok merak ediyorum benim de son kontrolde dönmemiş demişti doktor ama bende hıçkırıkları kasıklarımda hssediyorum dönen anneler bebeğinizin döndüğünü anladınız mı ?
bende valla ne zamandır eşim sıkıştırıyordu yaptım adamda rahatladı bende şimdi halılar gelsin bir abla bulup evı de temızletırsem detaylı paşa paşa beklerim doğumuBende 4-5 gün önce hazırladım nolur nolmaz diye hazır bulunsun dedim :)
Sezeryan ameliyatında da Allah korusun anne ve bebeği kaybedebiliyorlar onu niye anlatmıyorlar da acaba bunu anlatıyorlar sezeryan risklerini anlatan doktoru göremiyoruz hiç
Evet haklısınız ssvd yazılan riskler eski mesajlarda kalmış ama oda bnm rüyalarıma girdi keşke yazmasalar. Bende yazmak istemedim ama arkadaş doktor felaket tellalı değil diye savunduğu için söylemem gerektiğini hissettim özür dilerim haklısın, Allah korusun diyerek yazdım ki zira binde kaç ihtimal bunlar neden doktorlar ssvd isteyen bir bayanı böyle korkutuyor benim sanki normal doğuracağımın garantisi mi var yok tabikiSağlık sorunları nedenleriyle zorunlu sezeryan olacaklar var grupta, neden böyle olumsuz bir cümle kurup zaten stresli bir an olan doğumu daha korkunç gösteriyorsunuz? Aynı şekilde sezeryan sonrası normal doğum düşünen de var. Sadece sözüm size diye lütfen yanlış anlamayın. Geçen gün birisi de normal dogumun zorluğunu ve riskini yazdı. Bu kadar hamile bayanız ne yapalım içimizde mi büyütelim çocukları. Bence daha dikkatli olmalıyız yorum yaparken kimseyi olumsuz etkilememek adına. Benim şahsen kullandigim ilaçlar ve sağlık sorunlarımdan dolayı normal doğurmam çok zor ve yazdığınız cümleler içimi bunalttı. Her ameliyatta bu risk var ayrıca.
Geçen akşam çok canım yandı böyle dediğin gibi karnım iki yana gerildi ve küt diye bir ses geldi arka arkaya 2 kere eşim de duydu . Döndü mü o zaman ? baya geçmedi canımın acısı sonrasında. ama ne bileyim çok hareketli benimki :) sürekli karnımın farklı yerlerini ittirip duruyor anlayamıyorum..Dönerken karnım iki yana çok gerildi ben anladım döndüğünü çünkü normalden fazla canım acımıştı. Bir de ayaklarını yukarıda hissedersin dönünce kaburgalarını falan ittirir
En güzeli hazırlayıp beklemek içimiz rahat şekilde :) hadi inşallah bakalım :)bende valla ne zamandır eşim sıkıştırıyordu yaptım adamda rahatladı bende şimdi halılar gelsin bir abla bulup evı de temızletırsem detaylı paşa paşa beklerim doğumu
Evet haklısınız ssvd yazılan riskler eski mesajlarda kalmış ama oda bnm rüyalarıma girdi keşke yazmasalar. Bende yazmak istemedim ama arkadaş doktor felaket tellalı değil diye savunduğu için söylemem gerektiğini hissettim özür dilerim haklısın, Allah korusun diyerek yazdım ki zira binde kaç ihtimal bunlar neden doktorlar ssvd isteyen bir bayanı böyle korkutuyor benim sanki normal doğuracağımın garantisi mi var yok tabiki
Maşallah çok tatlı bir bebekBen de oyle durup durup bakiyorum. Sonra diyorum allahm nolur saglkli dogsunlar. Bisey sorucam burnu buyukmu sizce bana burnu buyk olcak gbi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?