2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım hangi multıvıtamını kullanıyorsun

33 dedi benim doktorum ama seninkine de sor bi canım bi tek benim doktorum söyledi bunu kimseninki sölememiş hatta doğurunca da devam et diyenler olmuş.
Ben bugün 37 oldum Pazartesi gidicem benim dr um zaten bana vermedi ben kendim araştırıp başladım bu vitamine birde pandemi olduğundan desteklemek istedim ilaçda dün bitti yenisini almayayım o zaman

Ben bugün 37 oldum Pazartesi gidicem benim dr um zaten bana vermedi ben kendim araştırıp başladım bu vitamine birde pandemi olduğundan desteklemek istedim ilaçda dün bitti yenisini almayayım o zaman
Alma canım istersen yine de yanlış yönlendirmiim

Benim doktorum dogumdan sonra da kullan dedi ama benimki sizinkiden degil

Yok ne yaptıysam geçmedi uyuyamiyorum dün gece geç yattım sabah hastane için erken kalktım gün içinde uyumadım midem ağzım da

Yok ne yaptıysam geçmedi uyuyamiyorum dün gece geç yattım sabah hastane için erken kalktım gün içinde uyumadım midem ağzım da
Femodin çok iyi kesiyo alma imkanın warsa denemeni tavsiye ederim yada birazcık çikolatalı ekmek ama mideyi bastırıyor çikolata ne kadar mideyi coştursada az yersen etkili olabilir

Depremi hisseden arkadaşlar çok geçmiş olsun.
Bu aylarda tekrar çıkarmaya başlayan var mı acaba? Başlarda çıkarıyordum. Bu hafta başa döndüm gibi. Reflüden mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…