Ben 20. haftamdan beri kullanıyorum kasılmam sancım da yoktu. Doktorum her gebesine veriomuş sancısı vs olmasa da ve doğuma kadar da içiriomuş. ısrarla sordum devam dedi. Şu an mecburen doktorumu dinlicem. Bir tek multivitamini kesicez 33te dedi.
33 dedi benim doktorum ama seninkine de sor bi canım bi tek benim doktorum söyledi bunu kimseninki sölememiş hatta doğurunca da devam et diyenler olmuş.
33 dedi benim doktorum ama seninkine de sor bi canım bi tek benim doktorum söyledi bunu kimseninki sölememiş hatta doğurunca da devam et diyenler olmuş.
Ben bugün 37 oldum Pazartesi gidicem benim dr um zaten bana vermedi ben kendim araştırıp başladım bu vitamine birde pandemi olduğundan desteklemek istedim ilaçda dün bitti yenisini almayayım o zaman
Ben bugün 37 oldum Pazartesi gidicem benim dr um zaten bana vermedi ben kendim araştırıp başladım bu vitamine birde pandemi olduğundan desteklemek istedim ilaçda dün bitti yenisini almayayım o zaman
Femodin çok iyi kesiyo alma imkanın warsa denemeni tavsiye ederim yada birazcık çikolatalı ekmek ama mideyi bastırıyor çikolata ne kadar mideyi coştursada az yersen etkili olabilir
Depremi hisseden arkadaşlar çok geçmiş olsun.
Bu aylarda tekrar çıkarmaya başlayan var mı acaba? Başlarda çıkarıyordum. Bu hafta başa döndüm gibi. Reflüden mi bilemedim