2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de aynısını diyorum 2 ay bol bol uyuyayım diye ama nerdeee
Sağıma dönüyorum oraya vuruyor soluma dönüyorum oraya vuruyor. Sırtüstü zaten nefes alamıyorum. Şimdiden başladık uykusuz gecelere

Günaydın kızlar psikolojim bozuldu sanırım ne uyuyabildim ne kendime gelebildim dün çok korktuğum için kasık ağrım wardı bugün şükürler olsun ki yok ama sürekli sallanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum İzmir’de yaşayanlar sizi düşünemiyorum allah bidaha yaşatmasın kimseye ama nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum

Vivacheck eco kullanıyorum ben ama pek menmun değilim, senin iyi dediğin hangi marka? Olmadı bitane daha alicam.

Amin canım Biz sürekli sallanıyoruz 1 saat önce 5 şiddetinde yine deprem oldu. 2 hafta sürecek diyorlar. Dün arabada uyuduk ama heryerim ağrıyor özellikle belim tutulmuş durumda. Allahım daha beterlerinden saklasın Sende üzme kendini, haberlere bakmamaya çalış bebişler etkilenmesin kıyamam

Vivacheck eco kullanıyorum ben ama pek menmun değilim, senin iyi dediğin hangi marka? Olmadı bitane daha alicam.
İlk kullandığım lifechek markaydı şimdi optima kullanıyorum.
Eczacı aslında accu check diye bir marka söyledi ama bir tık pahalı o hem 1.5 ay kaldı doğuma ondan boşuna almak istemedim.
Sen de tek cihazla takip et canım kafanı çok karıştırma bence üst üste ölçmenin faydası yok. Yüksekse ben biraz maden suyuna limon sıkıp içiyorum veya evin içinde de olsa yürüyorum hareket ediyorum faydası oluyor.

Evet canım accu checki bende araştırdım o iyiymiş bayağ, az kaldı doğuma dediğin gibi biraz gereksiz olur almak. Tokluklar çok yüksek değil benimde ama açlık dengesiz. Heralde bikac dereceden bisey olmaz diye kendimi avutuyorum. Hayırlısı olsun.

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor Bi durum rabbim beterinden korusun herkesi tv izlemesem illa sosyal medyada karşıma çıkıyo kendimi orda enkaz altında kalanların yerine koyuyorum bizde olabilirdik die aman sizde dikkatli olun otelleri açmışlar sanırım oralara gitseniz hamile hamile arabada kalmakta sorun

Şeker hastalığına kuru incir çok iyi geliyormuş kızlar kayınvalidem için araştırdığımda karşımdaydı ama hamilelik şekerine de iyi gelirmi bilmiyorum limonlu su gibi İncirli su içiliyo doktorlarınıza sorun isterseniz Bi faydası olur mu

Ben de gün alacağım canım pes ettim. Zaten bi daha mı doğum yapacağım. Çocuğa birşey olmasın napalım
Evt canim ben de öyle düşündüm artık yeterki sağlıkla gelsinler de katlancaz.dogum sonrası sade nescafe iccem bu sefer bitter çikolata bir de kayısı hoşafı götürelim yanimizda.bakalim çoğu arkadaşım da 2. Sezeryanda daha az ağrı oldu çabuk ayaklandım dedi.ins öyle olur hepimizin kolaylikla geçer allahin izniyle.

Günaydın arkadaşlar . Herkes süt pompası aldı mı . Kesin gerekiyor mu

Benden baska izmirde olan varmi benm kadr yasayan oldumu bilmiyorum. Var ise gecms olsun arkadaslar.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın bursada bizde hissettik TV lamba camlar herşey sallandı ama İzmir'deki kadar olmadığı için çocuğum yanımdaydı hicbirsey olmamış gibi davrandım Allahim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…