2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Izmirde yasayaniniz var mı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun

Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun, Allah bir daha tekrarlatmasın

Benden baska izmirde olan varmi benm kadr yasayan oldumu bilmiyorum. Var ise gecms olsun arkadaslar.
Bende İzmir’deyim depreme evde yakalandık Allahtan eşim izinliydi bugün yoksa tek başım ne yapardım bilmiyorum. Duştan çıkmıştım kafamda havlu ayağımda çorap bile yoktu yalın ayak çatıya koştuk. Çok korktum ya ev yıkılacak sandım. Gece 12’ye kadar dışarıdaydık eve gidelim artık dedik girdik ama sürekli 4 üzeri artçı oluyor bizde eşyalarımızı aldık tekrar çıktık arabadayız artık sabaha kadar. Depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun. Umarım daha fazla can kaybı olmaz Allahım daha beterinden korusun hepimizi

Bnde kv me gldm onun evi 2.kat dye.

Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun, Allah bir daha tekrarlatmasın
Amin cok kötüydü... Soke de yasiyorum allahtan evde tek değildim kardesim vardi kedimi aldigimiz gibi disari attik kendimizi... ve kusadasitarafina kaymış durumda fay kirilma enerjisi diyorlar. Sarsilmadigimiz saat yok allah korusun rabbim hayirlisini versin insallah.

Benim doktorum dogumdan sonra da kullan dedi ama benimki sizinkiden degil
Sen hangisini kullanıyordun benim doğumdan sonra başlamak istediğim vitamin var ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum TAm mevsim geçişi destek önemli
Doğum sonrası vitaminim bu

Eklentiler

• 4CA76C72-8940-4FEC-B2D8-6D081934D042.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 27
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun. Allahım korusun herkesi

Günaydın, güzel bir gün olsun inşallah
Sizde durumlar nasıl bilmem ama daha doğmadan bu minnak hanım beni istediği saatte uyandırmaya başladı.
Bazen gece yarısı kaldırıyor bazen böyle erkenden. O ne zaman geri uyursa ben de uyuyorum
Annesine alıştırma yaptırıyor galiba

Günaydın canım. Annesine alıştırma yaptırıyordur doğduktan sonra yabancılık çekmesin diye.
Bizimki ben ne zaman uyursam uyuyor uyandığımda harekete başlıyor. Gece hareket ediyosa da ben hissetmiyorum

Sen hangisini kullanıyordun benim doğumdan sonra başlamak istediğim vitamin var ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum TAm mevsim geçişi destek önemli
Doğum sonrası vitaminim bu
Vitafemin dha kullanıyorum canim

Eklentiler

• Screenshot_20201031-084408_Chrome.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 24
Gelmis gecmis olsun kuzum. Allah bir daha yasatmasin

Oo seninki maşallah uslu bebek canım benimki bacağını karnımdan çıkarabilecek mi diye deneme yapıyor geceleri ayy bir de dokunuyorum sert sert elime geliyor elleri ayakları

Günaydın canım, doğduktan sonra da uyku uyanıklık düzenleri karnimizdakiyle aynı oluyomuş uygulamada dinledim çok heyecanlı gerçekten. Sende hamilelik şekeri vardı yanlış hatırlamıyosam değil mi konusmustuk. Nasıl oldu şeker seviyelerin? Çok dikkat etmeme rağmen açlık şekerimi düşüremiyorum ben bikac gündür. 95-98 çıkıyor. Cihaza da tam anlamıyla güvenemiyorum. Bazen aynı anda 3 kere ölçüyorum üçüde farklı çıkıyor. Ne yapacagimi şaşırdım.

Çok geçmiş olsun canım ‍♀
Allah tekrar yaşatmasın

Bende asla sağlıklı uyuyamıyorum sürekli uyu uyan şeklind egeçiyor.. Uykusuzluğa alıştırma yapıyormuş öyle yazıyor
bari son dönemlerimizde uyusaydık bol bol uykusuz kalacagız zaten sağıma dönsem sağım çürüyor sola dönsem solum her yanım ağrıyor

Açlık sıkıntı yok benim zaten canım tokluk sıkıntı. Bu aralar şükür iyi tokluk da. Tabi ben ondan yüz bulup sabah kahvaltıda hamurisi yedim az bişey şeker 160 olmuş. Dikkat ettiğim sürece yükselmiyor şükürler olsun.
Ben de cihaz değiştirdim ilk aldığım sürekli yüksek çıkıyordu bişey yemesem bile. Annem kendi cihazını verdi bu daha dengeli bundan takip ediyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…