2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kızlar nasılsınız,
Hastane çantanızı hazırladınız mi , bebeği hastaneden çıkarken taşımak için puset mi aldınız port bebe mi kararsız kaldım ben

ben henüz hazırlamadım iyice Zaman da yaklaşıyor stres oluyorum. Benim oğlumdan kalma puset var onun içine puset minderi vebüzerine de puset örtüsü sipariş etmeyi düşünüyorum.

benim oğlumdan kalan joie marka bebek arabası var gayet memnundum ben yine ona devam. Göğüs pompası da yine oğlumdan kalma wee baby nin manuel pompası ondan da gayet memnundum ☺️ Zaten oğlumun emnesinde çok şükür sıkıntı yoktu geceleri 5-6 uyanmazdı çoğunlukla ve biriken süt göğüslerimi sğrıttığındsn sağım yapardım işimi de fazlasıyla görüyordu. Birde bu aralar instagramda mochi süt pompasını görüyorum baya güzel gibi bir araştır istersen canım 👍
Teşekkürler cevabınız için bende wee baby manuel düşünüyorum ama araştırıyorum da çok teşekkürler bir araştırayım onu da :)

Selam kızlar nasılsınız,
Hastane çantanızı hazırladınız mi , bebeği hastaneden çıkarken taşımak için puset mi aldınız port bebe mi kararsız kaldım ben
Selam iyiyim şükür siz nasılsınız? Ben hazırladım çantamı ve puset aldım. Daha doğrusu görümcem iki sene önce doğum yapmıştı o verdi tertemiz puset onu kullanıcam.

Kesinlikle deneme yanılmayla herkes bebeğine en uygun olanını bulacaktır. Bende ilk orima kullanmıştım prima her seferinde sırtının yukarısına kadar dışkı taşırınca bir daha almadım . Tabi bu 5 yok önceydi şu anda belli yenilenmişlerdir kalitesi daha iyi olabilir en iyisi denemek 👍
Ben sleepy aldım bez eltim oğluna önce prima sonra molfix kullanmış ikisi de çişini çıkarınca sleepy almış memnun kalmıştı ondan ben direk sleepy aldım bakalım deneyip göreceğiz

Aynen canım bana onlar alerji yapiyo ondan biliyorum bide ulcuran var oda duzenleyici 😶 dikkat et kullanırken bişey hissedersen doktora danis her bünyeye iyi gelmiyo
haklısın. zaten aldım ama kutusunda. kullanmıyorum canım. sancım geçti çünkü boşuna almak istemiyorum. beni rahatlatacağını düşünerek verdi ama sıkıntım yok çok şükür

Selam kızlar nasılsınız,
benim bebek arabasının puseti de var çıkabilen port bebesi de var ama ben puseti kullanıcam. çok rahat görünüyor öyle dimdik de değil. puset kullanışlı daha sanki. ama tercih tabi

ben henüz hazırlamadım iyice Zaman da yaklaşıyor stres oluyorum. Benim oğlumdan kalma puset var onun içine puset minderi vebüzerine de puset örtüsü sipariş etmeyi düşünüyorum.

Selam iyiyim şükür siz nasılsınız? Ben hazırladım çantamı ve puset aldım. Daha doğrusu görümcem iki sene önce doğum yapmıştı o verdi tertemiz puset onu kullanıcam.

Ben sleepy aldım bez eltim oğluna önce prima sonra molfix kullanmış ikisi de çişini çıkarınca sleepy almış memnun kalmıştı ondan ben direk sleepy aldım bakalım deneyip göreceğiz

benim bebek arabasının puseti de var çıkabilen port bebesi de var ama ben puseti kullanıcam. çok rahat görünüyor öyle dimdik de değil. puset kullanışlı daha sanki. ama tercih tabi
Rahatsizim biraz kızlar faranjitim var soğuk yedim ictim sanırım başım çatlıyor ağrıdan ilaç da içemiyorum bebegi etkiler diye
Bende puset almayı düşünüyorum ama taşıyınca tehlikeli olurmu diye aklımda soru işaretleri var Allah korusun içinde emniyet kemeri filan varmı mesela bebeği olası bişeyde tutması icin

Kızlar yeşilmarka diye bir ürün var içeriği doğal eşim pişik kremi araştırırken bulmuş kızım atopik egzama ona şampuan arıyordum buranın ürünlerini inceledim işe yarıyormuş şimdi hem bebek şampuanını hem pişik kremini sipariş verip deneyeceğiz isterseniz sizde araştırın Yeşilmarka Doğal Bebek Şampuanı - Yeşilmarka

Rahatsizim biraz kızlar faranjitim var soğuk yedim ictim sanırım başım çatlıyor ağrıdan ilaç da içemiyorum bebegi etkiler diye
Bende puset almayı düşünüyorum ama taşıyınca tehlikeli olurmu diye aklımda soru işaretleri var Allah korusun içinde emniyet kemeri filan varmı mesela bebeği olası bişeyde tutması icin
Olmaz mı. Var tabi
Ve çok geçmiş olsun

:KK39: Kesinlikle deneme yanılmayla herkes bebeğine en uygun olanını bulacaktır. Bende ilk orima kullanmıştım prima her seferinde sırtının yukarısına kadar dışkı taşırınca bir daha almadım . Tabi bu 5 yok önceydi şu anda belli yenilenmişlerdir kalitesi daha iyi olabilir en iyisi denemek 👍
11.11 de tüm markalar indirime girer bende hepsinden 1 er paket alıp koyarım kenara

Evet var emniyet kemeri bence güvenli. Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize

Internette modeli varsa rica etsem atarmisiniz fikir olsun banada
Bana görümcem vermişti puseti o yüzden marka model bilmiyorum ne yazıkki ama nete yazınca bir sürü marka model çıkıyor bebek arabalarının da oluyor onlara da bir bakın isterseniz

Bir şey soracağım sizlere kızlar göğüs pompası ve bebek arabası için marka model önerileriniz var mı? Ben daha ikisini de almadım da sizler ne marka tercih ettiniz merak ettim. Kafam çok karıştı özellikle bebek arabasında ne yapacağım hiçbir fikrim yok.?
bebek arabasini esimin kardesi alacak yoyko city almasini istedim ama nasildir kullanisi bilemiyorum

Back
X