- 29 Ekim 2020
- 2.489
- 7.296
- 108
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kabızlık gaz olunca sıcak suya bal karistir şerbet şeklinde direk geciriyohaklısın. zaten aldım ama kutusunda. kullanmıyorum canım. sancım geçti çünkü boşuna almak istemiyorum. beni rahatlatacağını düşünerek verdi ama sıkıntım yok çok şükür
Güle güle kullanın fiyatı ne kadar acaba . Benim de annemler alacak inşaallahBizde onu aldık çok güzel evde bayadır evin içinde kullandık bile çok ağır değil hemde baya kaliteli duruyor kumaşı
bende videosunu izleyip begenmistim canim seninde teyit etmen rahatlatti![]()
1600 lira civarinda canimGüle güle kullanın fiyatı ne kadar acaba . Benim de annemler alacak inşaallah
İyi imiş canım güle güle kullanın1600 lira civarinda canim
tesekkur ederimİyi imiş canım güle güle kullanın
Teşekkür ederim ama gözükmüyor attığınız içerik
Yaa benim kızım da karnımı öpüyorDoğduktan sonra da uslu olur inşallah önemli olan o.O ayak dayamaları ayrı bişey akşam dediğin gibi elime geldi baya benim de oğlum da geldi ısırmaya çalışıyo ayaklarını
![]()
Avent elektrikli var bende çok memnundum kızımda. Şimdi fiyatı baya yüksek sanırım. Araba olarak mamas papas ın modelleri güzel bizde armadillo flip varBir şey soracağım sizlere kızlar göğüs pompası ve bebek arabası için marka model önerileriniz var mı? Ben daha ikisini de almadım da sizler ne marka tercih ettiniz merak ettim. Kafam çok karıştı özellikle bebek arabasında ne yapacağım hiçbir fikrim yok.?
Benim o 50 lere çıktı doktorum sancın yok dediSağolasın canım
Sancım kaç çıktı bilmiyorum ki, aslında cihazda bebeğin kalp atış sayısının altında sürekli değişen sayılar vardı bence o sanciyi ölçüyor. Bir ara takip ettim 10-15-8-6 falandı sonra 30-40lara çıktı , sonra yine 5'e 8'e düştü. O yükselen zamanlar sanırım sanciydi
Benim 15-20 Kasım arası dedi doktor, sonraki randevuda kesinlestiririz duruma gore dedi. Ben hangi tarihi istiyorum bilmiyorum![]()
Çok teşekkür ederim çok sağolun :) evet avent baya pahalı geldi mamas papasın arabaları da pahalı geldi ama bakacağım fikirler için teşekkürler :)Avent elektrikli var bende çok memnundum kızımda. Şimdi fiyatı baya yüksek sanırım. Araba olarak mamas papas ın modelleri güzel bizde armadillo flip var
Benimki biraz büyük canım. Ben yoğun kullanırım dayanıklı olsun istedim tekerleri süspansiyonu vs. Ama daha ufak alabilirsinTeşekkür ederim.
Bebek arabasını hangi marka aldınız? Kullanışlı mi , arabanın çok ağır hantal olmasını istemiyorum zorlanırım diye
Hiç kabız olmadi m gebelik boyunca. Demir hapı her gün wc ye götürdü beni sagolsunCanım kabızlık gaz olunca sıcak suya bal karistir şerbet şeklinde direk geciriyodoğal yollarla çözmek lazım ben her gün yaşıyorum gastiritim den dolayı
canım bizde instagramda bi mağaza bulduk moroğlu bebe diye park beşik,yatağı,bebek arabası, mama sandalyesi, bebe çantası, araba koltuguna takılan bebe koltugu varya bide o hepsi 1700 liraya aldık resim yükleyemiyorum bellek yetersiz diyo instagramda bakarsın ihtiyacı olanda bakar belki istoçta mağaza kargoylada gönderebiliyoGüle güle kullanın fiyatı ne kadar acaba . Benim de annemler alacak inşaallah
heh işte benim o aldıgım takımın bebek arabası bundan kahverengisi çok hoşuma gitti sürümü çok kolayBenimki biraz büyük canım. Ben yoğun kullanırım dayanıklı olsun istedim tekerleri süspansiyonu vs. Ama daha ufak alabilirsin![]()
evet tek elle bile kullanabilirsin. manevrası da çok iyiheh işte benim o aldıgım takımın bebek arabası bundan kahverengisi çok hoşuma gitti sürümü çok kolay
Tam istediğim gibi rengiBenimki biraz büyük canım. Ben yoğun kullanırım dayanıklı olsun istedim tekerleri süspansiyonu vs. Ama daha ufak alabilirsin![]()