2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için araştırayım ben de bakalım bebek arabalarını :)

Bizde onu aldık çok güzel evde bayadır evin içinde kullandık bile çok ağır değil hemde baya kaliteli duruyor kumaşı

bende videosunu izleyip begenmistim canim seninde teyit etmen rahatlatti☺️

haklısın. zaten aldım ama kutusunda. kullanmıyorum canım. sancım geçti çünkü boşuna almak istemiyorum. beni rahatlatacağını düşünerek verdi ama sıkıntım yok çok şükür
Canım kabızlık gaz olunca sıcak suya bal karistir şerbet şeklinde direk geciriyo 🥰 doğal yollarla çözmek lazım ben her gün yaşıyorum gastiritim den dolayı

Bizde onu aldık çok güzel evde bayadır evin içinde kullandık bile çok ağır değil hemde baya kaliteli duruyor kumaşı

bende videosunu izleyip begenmistim canim seninde teyit etmen rahatlatti☺️
Güle güle kullanın fiyatı ne kadar acaba . Benim de annemler alacak inşaallah

Eklentiler

• Screenshot_20201031-182109_Chrome.webp
    Screenshot_20201031-182109_Chrome.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 111
Doğduktan sonra da uslu olur inşallah önemli olan o. 😁 O ayak dayamaları ayrı bişey akşam dediğin gibi elime geldi baya benim de oğlum da geldi ısırmaya çalışıyo ayaklarını 😄😄
Yaa benim kızım da karnımı öpüyor 😍
iki çocuklu hayat bizi bekliyor bakalım nasıl olacak ☺️

Bir şey soracağım sizlere kızlar göğüs pompası ve bebek arabası için marka model önerileriniz var mı? Ben daha ikisini de almadım da sizler ne marka tercih ettiniz merak ettim. Kafam çok karıştı özellikle bebek arabasında ne yapacağım hiçbir fikrim yok.?
Avent elektrikli var bende çok memnundum kızımda. Şimdi fiyatı baya yüksek sanırım. Araba olarak mamas papas ın modelleri güzel bizde armadillo flip var

Sağolasın canım💜
Sancım kaç çıktı bilmiyorum ki, aslında cihazda bebeğin kalp atış sayısının altında sürekli değişen sayılar vardı bence o sanciyi ölçüyor. Bir ara takip ettim 10-15-8-6 falandı sonra 30-40lara çıktı , sonra yine 5'e 8'e düştü. O yükselen zamanlar sanırım sanciydi 😁
Benim 15-20 Kasım arası dedi doktor, sonraki randevuda kesinlestiririz duruma gore dedi. Ben hangi tarihi istiyorum bilmiyorum 🤭
Benim o 50 lere çıktı doktorum sancın yok dedi 🤭

Avent elektrikli var bende çok memnundum kızımda. Şimdi fiyatı baya yüksek sanırım. Araba olarak mamas papas ın modelleri güzel bizde armadillo flip var
Çok teşekkür ederim çok sağolun :) evet avent baya pahalı geldi mamas papasın arabaları da pahalı geldi ama bakacağım fikirler için teşekkürler :)

Teşekkür ederim.
Bebek arabasını hangi marka aldınız? Kullanışlı mi , arabanın çok ağır hantal olmasını istemiyorum zorlanırım diye
Benimki biraz büyük canım. Ben yoğun kullanırım dayanıklı olsun istedim tekerleri süspansiyonu vs. Ama daha ufak alabilirsin👍

Eklentiler

• IMG-20200930-WA0000.webp
    IMG-20200930-WA0000.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 98
  • 20200930_100254.webp
    20200930_100254.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 20200930_100103.webp
    20200930_100103.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 93
Canım kabızlık gaz olunca sıcak suya bal karistir şerbet şeklinde direk geciriyo 🥰 doğal yollarla çözmek lazım ben her gün yaşıyorum gastiritim den dolayı
Hiç kabız olmadi m gebelik boyunca. Demir hapı her gün wc ye götürdü beni sagolsun🤭 Gyno ferro sarol diye bir şey. Ama mide için aynı şeyi diyemiycem. Dogurana kadar cekicez gibi

Güle güle kullanın fiyatı ne kadar acaba . Benim de annemler alacak inşaallah
canım bizde instagramda bi mağaza bulduk moroğlu bebe diye park beşik,yatağı,bebek arabası, mama sandalyesi, bebe çantası, araba koltuguna takılan bebe koltugu varya bide o hepsi 1700 liraya aldık resim yükleyemiyorum bellek yetersiz diyo instagramda bakarsın ihtiyacı olanda bakar belki istoçta mağaza kargoylada gönderebiliyo

Benimki biraz büyük canım. Ben yoğun kullanırım dayanıklı olsun istedim tekerleri süspansiyonu vs. Ama daha ufak alabilirsin👍
heh işte benim o aldıgım takımın bebek arabası bundan kahverengisi çok hoşuma gitti sürümü çok kolay

Back
X