- 29 Ekim 2020
- 2.489
- 7.296
- 108
- 33
Sorma ya sona yaklaştıkça bende de korkular çoğalıyor hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza canım yabeklemedeyiz bakalım şimdiliksona yaklastıkça dogurmaktan korkar oldum iöerde kalsa bari bugün dogumhaneye gittim bide ameliyathanenin önünden geçtim hafif bi tırstım sanki allah yardımcımız olsun yaa
Peki hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun ? Sorayım dedim memleketlime :)Evet canım
Netten de bişey bulamadım tam anlamıyla doktorum henüz bişey yazmadıprotein kacagi mi acaba?
dimi ilk baslarda hemen doğsun istiyoduk şimdi de biraz daha dursun diyorumSorma ya sona yaklaştıkça bende de korkular çoğalıyor hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza canım ya
70x110 ölçülerinde aldık biz canım. oldukça büyük geldi bana. ben pratikliği için aldım açıkçası ailelerin sehir dısında olması sebebiyle.Kızlar park beşik alanlar kaça kaç aldınız. Ben 70×110 düşünüyorum. 3 sene kullansın diye. Bir de 70 e 120 si var.
Şehir hastanesine sevgi hanıma gidiyorum ben. Ama eskişehirli değilim eş durumundan buradayımPeki hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun ? Sorayım dedim memleketlime :)
Alanımız küçük açıkçası. 70 e 120 istemiyordum ama eşim onu almi s ben sorana kadar buraya70x110 ölçülerinde aldık biz canım. oldukça büyük geldi bana. ben pratikliği için aldım açıkçası ailelerin sehir dısında olması sebebiyle.
Aynen canım ya hiç sorma bende aynı :) korkular sardı bedenimi :)dimi ilk baslarda hemen doğsun istiyoduk şimdi de biraz daha dursun diyorum
Bizimki 60×120 ydi oğlumdan kalan. Ama doğru düzgün yatmadı içinde sıpa. Koynumda yattı hepAlanımız küçük açıkçası. 70 e 120 istemiyordum ama eşim onu almi s ben sorana kadar buraya
Ama değiştirebilirizöff çok karışık konular. Ne diye bu kadar çeşit varki
:) Olsun artık buralı da sayılırsın ya :) Ben Anadolu hastanesine Tanser Beye gidiyorum çok memnunum :) Burada olunca merak ettim sorayım dedim :)Şehir hastanesine sevgi hanıma gidiyorum ben. Ama eskişehirli değilim eş durumundan buradayımsen nereye kime gidiyosun kontrollere
Benim 2 arkadaşım da tanser beyde doğum yaptılar. Pandeminin ilk zamanlarında.:) Olsun artık buralı da sayılırsın ya :) Ben Anadolu hastanesine Tanser Beye gidiyorum çok memnunum :) Burada olunca merak ettim sorayım dedim :)
Doğrudur ya benim etrafımda da çok ona giden. Ben de ilk zamanlarda hamile kaldım en baştan beri ona devam ediyorum. Öyle böyle derken az kaldı heyecanlanıyorum :)Benim 2 arkadaşım da tanser beyde doğum yaptılar. Pandeminin ilk zamanlarında.
Mümkün olduğunca yatağında yatiricam hatta 6 aydan sonra odasını ayırmayı deneyeceğim. Ama bu işler planla olmuyor maalesefBizimki 60×120 ydi oğlumdan kalan. Ama doğru düzgün yatmadı içinde sıpa. Koynumda yattı hep
Kalkmadan memeyi ağzına verip sonra geri uyumak benim kolayıma gelmişti ama inşallah senin planladığın gibi olur ne diyimMümkün olduğunca yatağında yatiricam hatta 6 aydan sonra odasını ayırmayı deneyeceğim. Ama bu işler planla olmuyor maalesefonun farkındayım.
Merak ettim yapilan uygulamalariDoğal sürece uyan ve uygulayan doktor ve ebe faktörü çok çok önemli. İstanbul’da en bilindik ve instagramda en çok takip edilen doktorların olduğu özel bir kliniğe gittim doğumuma özel ebe girdi. Bu klinikteki doktorlar doğal doğum yanlısı bu içimi çok rahatlatıyordu. Ancak doğumdan sonra benim kafam yerine geldikçe, sürece hiç saygı duyulmadığını anlamaya başladım. Burada anlatmayacağım tabi. dışardan müdahalelerin bir kısmını engelleme gücüm vardı, engelledim de ama bir kısmını ben anlamadan uyguladıkları için kendimi sonrasında çok aciz hissettim. Güvenim zedelendi ve bunu çok özen göstererek yaptığım doktor seçimimde yaşadıysam bundan sonra birilerine güvenmem çok çok zor olur diye düşünüyorum. Kendime de. Bunu şu yüzden aktarmak istedim, bazı doktorlar o gösterdiği özeni ilgiyi şevkati bazen popülarizm için yapıyorlar, bu böyle yapılır dedikleri uygulamayı maalesef en baştan kendileri yapmıyolar, sırf doğum süresi kısalsın diye. umarım tüm anne adayları işinin ehli ve ahlaklı kişilere rast gelirsiniz.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şimdiden hayırlı olsun.
Herkes kirilgan naif olmus ben anlamadim bu virus laneti bi tek bize mi var. Bazen alttan alttan giriyorum mevzuya sasiriyolar soylediklerime, asil onlarin sasirmasina ben daha cok sasiriyorum. Sen 2 dk cocugu gorceksin diye belki ben cocugumdan olcam bu nasil bi bencilliktir gormesen ne olacak. Sen yine iradeli cikmissin ya da yakinlarin cok baskici degilmis ne mutlu insallah bebek dogduktan sonra da bu sekilde devam edersin bize bu yuzden kirilacak insan da kirilsin zaten ne diyelimDoğum yaptığımda pandemi sebebiyle misafir kabul etmeyeceğimi uygun bir dille sosyal medyadan yazmayı planlıyorum. Herkes birbirinden duyar dedikodusunu yapar zaten haberleri olur.
Benim babam pandeminin ilk zamanlarında kapıya yazı asmıştı salgın nedeniyle misafir kabul edilmemektedir diye. Onun da resmini çekip facebookta paylaştı. Kimse de gelmedi öyle. Köyde yaşıyorlar çünkü çatkapı gelen giden çok oluyodu. Babamın arkasından da yüzüne de çok laf ettiler ama koah hastası olduğu için bunu yapmasa riske atacaktı kendini.
Kimse kırılacak üzülecek diye hiiiç dert etmeye gerek yok. Açık açık arayıp gelmek isteyenlere de kabul etmediğini söylemek gerekiyo.
Ben 7 aydır tek bir kimsenin evine misafirliğe gitmedim kimseyi de kabul etmedim bayramlar da dahil. Davet eden arkadaşlarımı nazikçe reddettim. Çatkapı gelen yakında oturan akrabalara da kapıyı bilerek açmadım geri döndüler. Kimsenin keyfi için değmez o hastalığı yaşamaya.
Gözün aydın canım masallah kuzuya . Kac+kactinKızlar kontrolden çıktım 2.100 gram olmuşuz çok şükür
Olumsuz bir hikaye yazıyorum hanımlar, ilk kez doğuracakların özellikle okumamasını tavsiye ederim.Doğal sürece uyan ve uygulayan doktor ve ebe faktörü çok çok önemli. İstanbul’da en bilindik ve instagramda en çok takip edilen doktorların olduğu özel bir kliniğe gittim doğumuma özel ebe girdi. Bu klinikteki doktorlar doğal doğum yanlısı bu içimi çok rahatlatıyordu. Ancak doğumdan sonra benim kafam yerine geldikçe, sürece hiç saygı duyulmadığını anlamaya başladım. Burada anlatmayacağım tabi. dışardan müdahalelerin bir kısmını engelleme gücüm vardı, engelledim de ama bir kısmını ben anlamadan uyguladıkları için kendimi sonrasında çok aciz hissettim. Güvenim zedelendi ve bunu çok özen göstererek yaptığım doktor seçimimde yaşadıysam bundan sonra birilerine güvenmem çok çok zor olur diye düşünüyorum. Kendime de. Bunu şu yüzden aktarmak istedim, bazı doktorlar o gösterdiği özeni ilgiyi şevkati bazen popülarizm için yapıyorlar, bu böyle yapılır dedikleri uygulamayı maalesef en baştan kendileri yapmıyolar, sırf doğum süresi kısalsın diye. umarım tüm anne adayları işinin ehli ve ahlaklı kişilere rast gelirsiniz.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şimdiden hayırlı olsun.
600 gram almış harikaKızlar kontrolden çıktım 2.100 gram olmuşuz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?