Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bugun gittim kuzum 2300 dedi aynı gidiyoriz hala aylar öncede oyleydi cati muayene olmadim ama suan normal gözüküyor dedi doktorum bakicaz artik 10 gun sonra cagirdi o zaman bakacak galiba catiya
Benimki sıkıntı olursa haftaya gel yoksa 15 gün sonra gel dedi
Hareketlerde sorun olmayınca sık sık gitmek istemiyorum
Bnm ki sezeryan olacak o yüzden kendi gelmezse 9 aralık dedi
Ben döndüğünü hissettim çok garip oluyodu karnım değişik ses geldi o zaman oldu sanirim ama sancılarım arttı oda normalmiş işte normal yapmayı düşünmüyorum ama
Benimki sıkıntı olursa haftaya gel yoksa 15 gün sonra gel dedi
Hareketlerde sorun olmayınca sık sık gitmek istemiyorum
Bnm ki sezeryan olacak o yüzden kendi gelmezse 9 aralık dedi
Ben döndüğünü hissettim çok garip oluyodu karnım değişik ses geldi o zaman oldu sanirim ama sancılarım arttı oda normalmiş işte normal yapmayı düşünmüyorum ama
Canım benim de geçenlerde karnımdan ses geldi arka arkaya değişik çok acıdı canım falan döndü mü o zaman? hayırlısıyla dönmüştür inşallah ya. Neden düşünmüyorsun canım?
Sağlıcakla gelsin inşallah ciğerleri gelişmiştir merak etme önlem amaçlı zaten igneni vururlar bebeğinde kilosu iyidir inşallah gerek kalmaz. Bizi haberdar etmeyi unutma Allah yardımcın olsun
Kasımın sonunu gorsek bizden iyisi yok bazen erken gelcek diye korkuyorum valla kendini kasıyor minnoşum
Bende seni gördüğüme sevindim , bebisin ismi bellimi
Canım benim de geçenlerde karnımdan ses geldi arka arkaya değişik çok acıdı canım falan döndü mü o zaman? hayırlısıyla dönmüştür inşallah ya. Neden düşünmüyorsun canım?
Bende o şekilde oldu artık ağrı yapiyo güçlendiği içinmiş. Ağrı esigimden dolayı birde çift taraflı kasik fıtık ameliyatliyim dikislerime bişey olur diye korkuyorum hem içten hemde dıştan dikişim var zorlamadan dolayı
Kıyamam kuzum ya bir git bakalım ne diyecekler. Artık yapacak bir şey yok eşin getircek sonradan sen sakin ol kuzum güzel haberler alalım inşallah. Stres yapma lütfen kasma kendini bebeğin ve senin için