- 30 Ekim 2016
- 33
- 16
- 88
- 38
Doktorla görüşüp karar vericem canım sanırım psikolojik duruma vücut yapısına kiloya vs. göre avantajları dezavantajları var şu an kararsızım bi yanım kalbim dayanmaz dokunmayı bile hissetmeyeyim panik olurum her sn normal gidiyor mu aksilik var mı falan diye uyuyayım uyanayım kucağıma alayım diyorum Allah nasip edersebi yanım o ana şahit olayım ilk ben göreyim uyuyup kalmayayım diyor ama işte kesin kararı doktorla görüşüp veririm.
Banada garip gelmistiTeşekkür ederim bilgi verdiğin icin. Bana garip geldi ama deneyeyim bi bakalim. Bildiğin kati sabun demiu
Inshallah ise yarar cok basa bela bisi gercekten .Sagol canim cevabin icin @Kumsal17 arkadasimizda da ise yarar umarim
Sabun Ne için canım.Banada garip gelmistihic inanmazdim o tür seylere belkide piskoljikdir gercekten
evet kalip sabun bende haci sakir vardi onu koydum .
denemekten zarari olmaz
Arkadaşlar doktorumu aradım yarın sbh bekliyor sızıntı olabilir dediCanım naptın gittin mi hastaneye ?
Husurz bacak sendromu icinSabun Ne için canım.
yaaa çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün. ama bir şey dikkatimi çekti. suyun gelmişti açılman vardı neden acilen sezeryana aldılar? meraktan soruyorum.kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum darısı hepinize olsun inşallah minicik kedi gibi miyavlayan bi kızım var artık rabbime binkez şükürler olsun 5 ay önce ben işten kovacaklarken yerime alınan bi kızla tanısmıstım(tabi kız, bana haksızlık yapıldığını anlayınca işi, kabul etmemişti) şirkette çok sevmiştik birbirimizi eee erkekte almıyolar doğum katına bi tek o kız gelmişti aklıma o kızı aradım saolsun ikiletmedi hemen geldi çok iyi bakıyo bana allah razı olsun ağrılarım var biraz da dayanılmicak gibi değil 1 haftaya daha iyi olurum heralde sürekli emziriyorum saat, başıkokusunu rabbim o kadar güzel yaratmıs ki inşallah sizde tadarsınız vakti zamanı gelince
ilk bebiş sezeryandı bunu normal yapcaktım da açılma 2 cm i geçmedi sabah oldu sancılar çoktu doktor acil sezeryana aldı dayanamıyodum artıkyaaa çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün. ama bir şey dikkatimi çekti. suyun gelmişti açılman vardı neden acilen sezeryana aldılar? meraktan soruyorum.
anladımmm ben ilk bebek sandım. ve açılmanın durduğunu bilmiyordum yanlış anlamayın.ilk bebiş sezeryandı bunu normal yapcaktım da açılma 2 cm i geçmedi sabah oldu sancılar çoktu doktor acil sezeryana aldı dayanamıyodum artık
anesteziden uyandıgımda sürekli nefes alıyomu küveze mi girdi diyodum verilen cevaplar tatmin etmiyodu beni galibaanladımmm ben ilk bebek sandım. ve açılmanın durduğunu bilmiyordum yanlış anlamayın.
en mantıklı kararı vermişler tabi. annenin yorgun da olmaması gerek.
ay valla ben de hayalini kuruyorum hep hastane odasında kokladığımın, ellerini tutmanın. herhalde sabaha kadar seyrederdim...
sonu güzel olmuş boşver canımızın acısı geçer gider. bebişlerin kokusu daimanesteziden uyandıgımda sürekli nefes alıyomu küveze mi girdi diyodum verilen cevaplar tatmin etmiyodu beni galibasancılar çok yormuştu evet sezeryan geçmişim var beni niye bekleitiyosunuz diye kızıyodum hemşirelere eee can bu tatlı tabi
Çok heyecanlandım. Gözümde canlandırdım adetakızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum darısı hepinize olsun inşallah minicik kedi gibi miyavlayan bi kızım var artık rabbime binkez şükürler olsun 5 ay önce ben işten kovacaklarken yerime alınan bi kızla tanısmıstım(tabi kız, bana haksızlık yapıldığını anlayınca işi, kabul etmemişti) şirkette çok sevmiştik birbirimizi eee erkekte almıyolar doğum katına bi tek o kız gelmişti aklıma o kızı aradım saolsun ikiletmedi hemen geldi çok iyi bakıyo bana allah razı olsun ağrılarım var biraz da dayanılmicak gibi değil 1 haftaya daha iyi olurum heralde sürekli emziriyorum saat, başıkokusunu rabbim o kadar güzel yaratmıs ki inşallah sizde tadarsınız vakti zamanı gelince
Yaa ne iyi insanlar var Allah razı olsunkızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum darısı hepinize olsun inşallah minicik kedi gibi miyavlayan bi kızım var artık rabbime binkez şükürler olsun 5 ay önce ben işten kovacaklarken yerime alınan bi kızla tanısmıstım(tabi kız, bana haksızlık yapıldığını anlayınca işi, kabul etmemişti) şirkette çok sevmiştik birbirimizi eee erkekte almıyolar doğum katına bi tek o kız gelmişti aklıma o kızı aradım saolsun ikiletmedi hemen geldi çok iyi bakıyo bana allah razı olsun ağrılarım var biraz da dayanılmicak gibi değil 1 haftaya daha iyi olurum heralde sürekli emziriyorum saat, başıkokusunu rabbim o kadar güzel yaratmıs ki inşallah sizde tadarsınız vakti zamanı gelince
evet canım ya daha yıkanmadı, ama tarif edilemez öpmeye bile kıyamıyorumYaa ne iyi insanlar var Allah razı olsun
İyi olmanıza çok sevindim sen onun gıdısını kokla bizim için, miss gibi süt kokuyordur şimdi
Yaa ne iyi insanlar var Allah razı olsun o kızdan ne güzel bakıyormuş sanakızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum darısı hepinize olsun inşallah minicik kedi gibi miyavlayan bi kızım var artık rabbime binkez şükürler olsun 5 ay önce ben işten kovacaklarken yerime alınan bi kızla tanısmıstım(tabi kız, bana haksızlık yapıldığını anlayınca işi, kabul etmemişti) şirkette çok sevmiştik birbirimizi eee erkekte almıyolar doğum katına bi tek o kız gelmişti aklıma o kızı aradım saolsun ikiletmedi hemen geldi çok iyi bakıyo bana allah razı olsun ağrılarım var biraz da dayanılmicak gibi değil 1 haftaya daha iyi olurum heralde sürekli emziriyorum saat, başıkokusunu rabbim o kadar güzel yaratmıs ki inşallah sizde tadarsınız vakti zamanı gelince
Canım inşallah iyisindir aklım sende haberlerini bekliyorum doktordan sonra inşallah güzel haberlerini alırızArkadaşlar doktorumu aradım yarın sbh bekliyor sızıntı olabilir dedi
İnşallah değildir canım haber ver bize de.Arkadaşlar doktorumu aradım yarın sbh bekliyor sızıntı olabilir dedi
Yaaa kızını öyle anlatınca bizim de canımız çekiyor amakızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum darısı hepinize olsun inşallah minicik kedi gibi miyavlayan bi kızım var artık rabbime binkez şükürler olsun 5 ay önce ben işten kovacaklarken yerime alınan bi kızla tanısmıstım(tabi kız, bana haksızlık yapıldığını anlayınca işi, kabul etmemişti) şirkette çok sevmiştik birbirimizi eee erkekte almıyolar doğum katına bi tek o kız gelmişti aklıma o kızı aradım saolsun ikiletmedi hemen geldi çok iyi bakıyo bana allah razı olsun ağrılarım var biraz da dayanılmicak gibi değil 1 haftaya daha iyi olurum heralde sürekli emziriyorum saat, başıkokusunu rabbim o kadar güzel yaratmıs ki inşallah sizde tadarsınız vakti zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?