Güzel düşünmüşsün canim. 50 ml.lik şişelerden temin ettin mi peki? Trendyol.da falan gördüm ama plastiği kaliteli midir bilemedim.bende tek fincanlik kahvelerden aldim ustune cikolata yapistircam bide o 50 ml siselere kolonya veya oda kokusu koycam
Ceylanli kokulu taşlar görmüştüm çokta hoşuma gitti ama fiyatlari baya pahalı geldi. Ben de o şekilde bolusturup gonderirim iki taraftaki yakınlara da diye düşündüm canim.Canım instagramda çok yaptıran var dediğin gibi haklısın uzaktalarsa olabilir ki erime bozulma yapmaz zaten kış olacak ben kokulu taş sipariş ettim ayrıca çikolata yada bu tarz bişey isteyeceğim çok değil zaten 50 adetli gelen giden olmaz zaten 25 er kendi tarafına eşimin tarafina yakınlar gelirse diye bolusturcem
Hastaneye kimsenin geleceğini sanmıyorum zaten canım. Arkadaşın da dediği gibi hastanede verirsem bi doktor ve hemsireler için olabilir. Ev için de iki tarafta farkli sehirlerde bizim. Gelirse kayinvalidemler ve annemler gelir muhtemelen. Onlarla gönderirim yakinlara diye düşündüm. Misafir kabul etmemek en güzeli şu dönemde biliyorum lakin gelen olursa da Hayır diyebilir miyiz bilemiyorumKorona varken neden bebek şekeri yaptırıyorsunuz ki hastaneye kimse kabul edilmiyor zaten , eve mi misafir kabul edeceksiniz
İnşaallah cnmGüzel düşünmüşsün canim. 50 ml.lik şişelerden temin ettin mi peki? Trendyol.da falan gördüm ama plastiği kaliteli midir bilemedim.
Ceylanli kokulu taşlar görmüştüm çokta hoşuma gitti ama fiyatlari baya pahalı geldi. Ben de o şekilde bolusturup gonderirim iki taraftaki yakınlara da diye düşündüm canim.
Hastaneye kimsenin geleceğini sanmıyorum zaten canım. Arkadaşın da dediği gibi hastanede verirsem bi doktor ve hemsireler için olabilir. Ev için de iki tarafta farkli sehirlerde bizim. Gelirse kayinvalidemler ve annemler gelir muhtemelen. Onlarla gönderirim yakinlara diye düşündüm. Misafir kabul etmemek en güzeli şu dönemde biliyorum lakin gelen olursa da Hayır diyebilir miyiz bilemiyorumEv en azindan dubleks. Bebek falan üst katta olur o şekilde önlem almaya çalışırız artık. İnşallah insanlar da duyarlı olur da zor durumda bırakmaz kimseyi.
cam siselerden alicam canim n11de uygun bulmustum attim sepete ama oda kokusu sisesi mi kolonya sisesi mi alacagima karar veremedigim icin almadim hemde su indirimi bekleyim belki daha uyguna gelir diye dusundumGüzel düşünmüşsün canim. 50 ml.lik şişelerden temin ettin mi peki? Trendyol.da falan gördüm ama plastiği kaliteli midir bilemedim.
Ceylanli kokulu taşlar görmüştüm çokta hoşuma gitti ama fiyatlari baya pahalı geldi. Ben de o şekilde bolusturup gonderirim iki taraftaki yakınlara da diye düşündüm canim.
Hastaneye kimsenin geleceğini sanmıyorum zaten canım. Arkadaşın da dediği gibi hastanede verirsem bi doktor ve hemsireler için olabilir. Ev için de iki tarafta farkli sehirlerde bizim. Gelirse kayinvalidemler ve annemler gelir muhtemelen. Onlarla gönderirim yakinlara diye düşündüm. Misafir kabul etmemek en güzeli şu dönemde biliyorum lakin gelen olursa da Hayır diyebilir miyiz bilemiyorumEv en azindan dubleks. Bebek falan üst katta olur o şekilde önlem almaya çalışırız artık. İnşallah insanlar da duyarlı olur da zor durumda bırakmaz kimseyi.
Sagol canim bakayim bende cok tesekkur ederim sigdi mi icine senin pijamandaBen koroplastin cift kilitli buzdolabi posetlerine koydum kiyafetleriniz ustunede yazdim dogumdan sonra giydirilecekler cikista giydirilecekler vs diye migrostan almistim buyuk boy olandan
Ben deSagol canim bakayim bende cok tesekkur ederim sigdi mi icine senin pijamanda
Kullanma kılavuzunda ilk kullanımdan önce kaynar suyla yıkayın Yazıyor sadece.Gogus kalkanini nasil temizleyip kullanicaksiniz hastane cantasi hazirlamadan temizliklerini yapmam lazim
Ben çikolata yaptırdım. Hacı şeriften. Çikolatası çok lezzetli. Tavsiye ederimSen nereden sipariş verdin canım? Çikolata da olabilir kararsız kaldim. Metal kutularda 50li 100lü istedigin tasarimda çikolata yapan yerlerde var. Bakalim fikrim değişir mi bilmiyorum.
Ben de tam karar verdim denilemez canim. Hani cikolatadansa buni saklamasi daha iyi olur gibi geldi. Bizim iki tarafta farkli şehirlerde. Gelse gelse 1. Dereceden yakinlarimiz gelir. Göndermek istediklerime onlarla gönderirim erimez, kirilmaz yollarda falan diye düşündüm ama gerek var mi bilmiyorum tabi.
Şekerim sınırda cıktı ama gün icinde ölçtüğümde hep az cıkıyor 109 flanBaya öndeymiş ama şeker yoksa sorun yoktur herhalde cnm doktor bi şey dedi mi
Ben de migrostan aldim canim. 12 tane vardi en buyuk boy olanSagol canim evet oydu sanirim nerden almistin
Ben hastaneye götüreceğim hemşire doktor vs ikram etmek için. Bir de kutusu hatıra kalsın diye. Yoksa misafir ziyaretçi kabul etmicem canım.Korona varken neden bebek şekeri yaptırıyorsunuz ki hastaneye kimse kabul edilmiyor zaten , eve mi misafir kabul edeceksiniz
yok benim pijamamim sigacagi kadar buyuk degil malesef. Sadece bebegin kiyafetlerini koydumSagol canim bakayim bende cok tesekkur ederim sigdi mi icine senin pijamanda
Bende aldım daha kullanmadım ama güzeldi tam bebeğin eşyaları sığar üstünede yazısını yazcam ne olduğunu yaparsam atarım görselKoroplast olanlari mi diyorsun canim. Ben kullanmadim ama aldim. Guzel duruyor.limpido kullandi yorum yapsın sana
Biobellinda 3x Beyazlatıcı kullanıyorum. Hem renkli hem beyazlar için cnmHangisini kullanıyorsun canım
35+5 Canım
Amin canım
Aynen canım az kaldı
35+5 haftalığım canım
Kullanabilir. DestekliymişGörseldeki puseti yenidoğan kullanabilir mi sizce
Anladım cnm iyi fikirBen hastaneye götüreceğim hemşire doktor vs ikram etmek için. Bir de kutusu hatıra kalsın diye. Yoksa misafir ziyaretçi kabul etmicem canım.
O zaman. Sorun yokturŞekerim sınırda cıktı ama gün icinde ölçtüğümde hep az cıkıyor 109 flan
Kullanır canımGörseldeki puseti yenidoğan kullanabilir mi sizce
Canım naptın gittin mi hastaneye ?Çok teşekkür ederimhepinize bn çantamın rksiklerini tamamlayıp yola koyulayım
Ben de indirimi bekliyorum canim eksikleri tamamlarim artık o zaman diye.cam siselerden alicam canim n11de uygun bulmustum attim sepete ama oda kokusu sisesi mi kolonya sisesi mi alacagima karar veremedigim icin almadim hemde su indirimi bekleyim belki daha uyguna gelir diye dusundum
Çok güzel gözüküyor. Teşekkürler canim tavsiyen için.Ben çikolata yaptırdım. Hacı şeriften. Çikolatası çok lezzetli. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2715517
Sezeryanla doğurdu o da ama kaçıncı haftada olduğunu sormadım oğlu 2 yaşına girecek nerdeyse. Sezeryanda genelde 37 veya 38 de alıyorlar. Gelişim de durursa bekletmezler diye düşünüyorum.Eşim 35+6 benimde yaşlanmış acaba 40.haftayı bekletiyorlar mı
Ulke nasilsin canim hersey yolundamiCanim nasilsin hatirladinmi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?