- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.307
- 108
- 33
Insallah canim. Kalbini ferah tut. Insallah bebisin de yakalamıştır haftasını. Gör gel bebisiniGünaydın kızlar.. Sabaha kadar uyuyamadım ya. Bugün kontrolüm var döndüm durdum yatakta. Kafamdan bin tane soru geçti acaba kızım kg olarak haftasını yakaladı mı, nst de sancı çıkacak mı, kızım döndü doğum pozisyonunu aldı mı, doktor çatı muayenesi yapacak mısabaha kadar uyuyamadım ve belim ağrıdı durdu pozisyon değiştirsem de geçmedi. Kızım da huzursuz olmuş olacak ki o da sabaha kadar durmadı.. Off bir gidip güzel haberler alıp gelseydim..
Ay inşallah canım ya yakalamıştır inşallah. Tabi ki paylaşırım kuzum bende bilmiyorum bu haftalarda yapıyormuş bazı doktorlar benim doktor yaparsa paylaşırım mutlaka kuzum. Saatler geçmek bilmiyor 10.30 nst 11 randevu iyice stres ve heyecan yaptım nedense. Minik kızımı bir görsem rahatlarım daInsallah canim. Kalbini ferah tut. Insallah bebisin de yakalamıştır haftasını. Gör gel bebisiniAyy çatı muayenesi yapılırsa paylasir mısın? Ne zaman yapiliyor ve nasil bir islem ben de meraklardayim.
Görürsün görürAy inşallah canım ya yakalamıştır inşallah. Tabi ki paylaşırım kuzum bende bilmiyorum bu haftalarda yapıyormuş bazı doktorlar benim doktor yaparsa paylaşırım mutlaka kuzum. Saatler geçmek bilmiyor 10.30 nst 11 randevu iyice stres ve heyecan yaptım nedense. Minik kızımı bir görsem rahatlarım da
Aynen canım ya bence deGörürsün görüraslında önceden haber etmeleri lazim çatı muayenesi yapacaklarsa. Hem hazırlıklı gideriz o sekilde. Fiziksel ve mental olarak
Ayyy hadi yaaaa. Korkma korkma kasim anneleri anlatıyordu zor bisey değilmiş. Ben rutin vajinal muayeneden korkuyorum. O alet var ya ondan. Ama bunda aletsiz hallediliyormus sanirsammAynen canım ya bence deher seferinde zaten doktora iyice fiziksel olarak kendimi hazırlayarak gittim bu zamana kadar ya bir şey olursa alttan bakarsa diye. Ama psikolojik olarak hiç hazır değilim inan ki. Daha önce bir kere kadın doğumcuya gidip muayene oldum ve bayıldım stresten düşün rezilliğimi en çok ondan korkuyorum
Anaa sen baya korkuyorsun bende o kadar degil. Sadece bacaklarim titriyorAynen işte o alet mahvetti beni muayeneyi yaptı doktor ama o esnada artık nasıl kendimi sıktıysam doktor çıktı ben bayılmışım. Gözümü açtığımda yardımcı kadın beni giydirmişti doktor da bacaklarımı havaya kaldırmış ayılmamı bekliyodu sen düşün gerisiniİnşallah öyle bayılmam muayene sonu stresten :)) İnsan illa bir korkuyor canım ya bilmiyorsun ya nasıl olduğunu görcez bakalım :) Kızım için her şeye katlanmam gerek :))
Evet baya baya korkuyorum galibaAnaa sen baya korkuyorsun bende o kadar degil. Sadece bacaklarim titriyorAllah yardımcımız olsun kadın olmak zor is
Alışmalısın. Kadınız mecbur sürekli kontrol altında olmalıyız.Aynen işte o alet mahvetti beni muayeneyi yaptı doktor ama o esnada artık nasıl kendimi sıktıysam doktor çıktı ben bayılmışım. Gözümü açtığımda yardımcı kadın beni giydirmişti doktor da bacaklarımı havaya kaldırmış ayılmamı bekliyodu sen düşün gerisiniİnşallah öyle bayılmam muayene sonu stresten :)) İnsan illa bir korkuyor canım ya bilmiyorsun ya nasıl olduğunu görcez bakalım :) Kızım için her şeye katlanmam gerek :))
Bence senin magnetin yeterli canım. Keseye gerek kalmaz çok güzel çünkü.Yoo şekerler çok hoş olmuş bence. Yanina dezenfektan yeterli .Ben kapı süsü, 30 magnet,ve isimli 70 adet cilolata ( bu metal kutuda, sonra kutuyu kullanirim dedim) sipatisi verdim. Ama magnet yanina lavanta kesesi falan versem mi magnet az oldu diye düşünüyorum. Aslında siparişini vermiştim keselerin sonra kokusu gider doguma kadar belki diye iptal ettim . Ama kolonya olayı ı iyi düşünmüşsün
Memnun kalmana sevindim canım. Afiyetle yiyinBende sizin geçen sefer tavsiyenizde ordan yaptırdım, memnun kaldım, lezzetli, birde çok çabuk geldi. Teşekkür ederim.
ALışmaya çalışcam canım mecbur alışcaz haklısın :) 36+0 bugün. kg bir hafta geriydi bakalım ne oldu. Amin inşallah gidyorum şimdi yoldayım :)Alışmalısın. Kadınız mecbur sürekli kontrol altında olmalıyız.ben her sene bile isteye kültür veririm vajinadan, semar veririm, önlem olsun diye.ondan alıştım herhalde. Hatta korkarak giderim ınsallah bir şey yoktur diye. Onun korkusu sanirim o alt muayene stresini bastırıyor. Iyi haberlerle gel insallah tam olarak kaçıncı haftada olmalısın sata göre
Maşallah kilosu çok iyi. Bence de boyunu yanlış ölçmüştür. Zaten milimetrelik ölçümler olduğu için bebeğin bacak pozisyonu bile değiştirebiliyor ölçümü. Hadi az kalmış vaktin belli olunca günleri saymaya başlarsın artıkgünaydın herkese dün doktordaydik son iki haftam kaldı sezaryan olacagım için bütün tahlilleri istedi dr onlarla ugrastim hemogram cikmadigi icin bugüne kaldı insallahda bugün artik ameliyat tarihim belli olurbebisim 36 haftalık 2800 gr boyunada 42 dedi 43 mu dedi hatırlamiyorum kısa geldi sanki morelim bozuldu biraz dünden beri takıyorum belkide yanlış ölćmüsde olabilir
Canım rapor bitince sen işine git, odana girdirmediginde SGK yi ara, mobbing var ik müdürü odama girdirmiyor, ne yapayım diye bir sor, sesli sesli, hepsi duysun. İk müdürü filan varsa çok küçük bir şirket de değildir, ayıp yaptıkları.Mobbing maalesef ki kanıtlaması çok zor bir eylem. Hoş dava açsam fazla çalışma,maaşların elden verilmesi gibi bir sürü haklı sebeplerimde var.Her türlü kazanırsın ama 3 yıl ama 5 yıl sonra diyorlar.
Doğum iznime kadar görüşmek istemiyorum.6 ayım burnumdan geldi don 3 ayımı huzurla geçirmek sadece bebeğime odaklanmak istiyorum ama işte yıllık 40 günlük rapor hakkım var 32. Haftama yetişmiyor. Heyet alamıyorum. 2.kez görüşmeye gitmek istemiyorum bu sefer daha da sertleşecekler çünkü. Napacağımı kara kara düşünüyorum.
Allah'a havale ediyorum onları
Danıştım canım. Dava açarız sen işine git diyor. Ama ik müdürü odama gitmeme bile izin vermiyoriş mahkemeleri yıllarca sürüyor adam bana pişkin pişkin istersen dava aç,bana değil şirkete açıyorsun sen sürünürsün diyor.
Adanadayım.
kız saçmalama benim kocam 46 cm doğmuş 2400 gram hem de 40. haftada doğmuş el kadarmışgünaydın herkese dün doktordaydik son iki haftam kaldı sezaryan olacagım için bütün tahlilleri istedi dr onlarla ugrastim hemogram cikmadigi icin bugüne kaldı insallahda bugün artik ameliyat tarihim belli olurbebisim 36 haftalık 2800 gr boyunada 42 dedi 43 mu dedi hatırlamiyorum kısa geldi sanki morelim bozuldu biraz dünden beri takıyorum belkide yanlış ölćmüsde olabilir
Maşallah iyi canım, kafana takma bence. Günlerimiz aynı, ben de yarın gideceğim, sezeryan tahlilleri yapılacak. İdrar tahlili istediler mi?günaydın herkese dün doktordaydik son iki haftam kaldı sezaryan olacagım için bütün tahlilleri istedi dr onlarla ugrastim hemogram cikmadigi icin bugüne kaldı insallahda bugün artik ameliyat tarihim belli olurbebisim 36 haftalık 2800 gr boyunada 42 dedi 43 mu dedi hatırlamiyorum kısa geldi sanki morelim bozuldu biraz dünden beri takıyorum belkide yanlış ölćmüsde olabilir
Büyük kızım 36+3 de 2780 kg 44 cm doğmuştu ama son bi ay ben iyi beslenememistim oyüzden diyorumgünaydın herkese dün doktordaydik son iki haftam kaldı sezaryan olacagım için bütün tahlilleri istedi dr onlarla ugrastim hemogram cikmadigi icin bugüne kaldı insallahda bugün artik ameliyat tarihim belli olurbebisim 36 haftalık 2800 gr boyunada 42 dedi 43 mu dedi hatırlamiyorum kısa geldi sanki morelim bozuldu biraz dünden beri takıyorum belkide yanlış ölćmüsde olabilir
Çok güzel canım kaça yaptılar? Ben kendim alıp yapmayı düşünüyorum ama daha mı pahalıya gelir bilemedimKızlar ben hediyelik kolonya tercih ettim nasıl sizceWatch this story by Nişan Nikah Kına on Instagram before it disappears.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?