2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın kızlar.. Sabaha kadar uyuyamadım ya. Bugün kontrolüm var döndüm durdum yatakta. Kafamdan bin tane soru geçti acaba kızım kg olarak haftasını yakaladı mı, nst de sancı çıkacak mı, kızım döndü doğum pozisyonunu aldı mı, doktor çatı muayenesi yapacak mı sabaha kadar uyuyamadım ve belim ağrıdı durdu pozisyon değiştirsem de geçmedi. Kızım da huzursuz olmuş olacak ki o da sabaha kadar durmadı.. Off bir gidip güzel haberler alıp gelseydim..

Insallah canim. Kalbini ferah tut. Insallah bebisin de yakalamıştır haftasını. Gör gel bebisini Ayy çatı muayenesi yapılırsa paylasir mısın? Ne zaman yapiliyor ve nasil bir islem ben de meraklardayim.

Insallah canim. Kalbini ferah tut. Insallah bebisin de yakalamıştır haftasını. Gör gel bebisini Ayy çatı muayenesi yapılırsa paylasir mısın? Ne zaman yapiliyor ve nasil bir islem ben de meraklardayim.
Ay inşallah canım ya yakalamıştır inşallah. Tabi ki paylaşırım kuzum bende bilmiyorum bu haftalarda yapıyormuş bazı doktorlar benim doktor yaparsa paylaşırım mutlaka kuzum. Saatler geçmek bilmiyor 10.30 nst 11 randevu iyice stres ve heyecan yaptım nedense. Minik kızımı bir görsem rahatlarım da

Görürsün görür aslında önceden haber etmeleri lazim çatı muayenesi yapacaklarsa. Hem hazırlıklı gideriz o sekilde. Fiziksel ve mental olarak

Görürsün görür aslında önceden haber etmeleri lazim çatı muayenesi yapacaklarsa. Hem hazırlıklı gideriz o sekilde. Fiziksel ve mental olarak
Aynen canım ya bence de her seferinde zaten doktora iyice fiziksel olarak kendimi hazırlayarak gittim bu zamana kadar ya bir şey olursa alttan bakarsa diye. Ama psikolojik olarak hiç hazır değilim inan ki. Daha önce bir kere kadın doğumcuya gidip muayene oldum ve bayıldım stresten düşün rezilliğimi en çok ondan korkuyorum

Ayyy hadi yaaaa. Korkma korkma kasim anneleri anlatıyordu zor bisey değilmiş. Ben rutin vajinal muayeneden korkuyorum. O alet var ya ondan. Ama bunda aletsiz hallediliyormus sanirsamm

Aynen işte o alet mahvetti beni muayeneyi yaptı doktor ama o esnada artık nasıl kendimi sıktıysam doktor çıktı ben bayılmışım. Gözümü açtığımda yardımcı kadın beni giydirmişti doktor da bacaklarımı havaya kaldırmış ayılmamı bekliyodu sen düşün gerisini İnşallah öyle bayılmam muayene sonu stresten :)) İnsan illa bir korkuyor canım ya bilmiyorsun ya nasıl olduğunu görcez bakalım :) Kızım için her şeye katlanmam gerek :))

Anaa sen baya korkuyorsun bende o kadar degil. Sadece bacaklarim titriyor Allah yardımcımız olsun kadın olmak zor is

Anaa sen baya korkuyorsun bende o kadar degil. Sadece bacaklarim titriyor Allah yardımcımız olsun kadın olmak zor is
Evet baya baya korkuyorum galiba Amin canım inşallah yardımcımız olsun valla da zor iş imtihanlarımız hiç bitmiyor kadınlar olarak :)

günaydın herkese dün doktordaydik son iki haftam kaldı sezaryan olacagım için bütün tahlilleri istedi dr onlarla ugrastim hemogram cikmadigi icin bugüne kaldı insallahda bugün artik ameliyat tarihim belli olurbebisim 36 haftalık 2800 gr boyunada 42 dedi 43 mu dedi hatırlamiyorum kısa geldi sanki morelim bozuldu biraz dünden beri takıyorum belkide yanlış ölćmüsde olabilir

Alışmalısın. Kadınız mecbur sürekli kontrol altında olmalıyız. ben her sene bile isteye kültür veririm vajinadan, semar veririm, önlem olsun diye.ondan alıştım herhalde. Hatta korkarak giderim ınsallah bir şey yoktur diye. Onun korkusu sanirim o alt muayene stresini bastırıyor. Iyi haberlerle gel insallah tam olarak kaçıncı haftada olmalısın sata göre

Bence senin magnetin yeterli canım. Keseye gerek kalmaz çok güzel çünkü.
Bende sizin geçen sefer tavsiyenizde ordan yaptırdım, memnun kaldım, lezzetli, birde çok çabuk geldi. Teşekkür ederim.
Memnun kalmana sevindim canım. Afiyetle yiyin

ALışmaya çalışcam canım mecbur alışcaz haklısın :) 36+0 bugün. kg bir hafta geriydi bakalım ne oldu. Amin inşallah gidyorum şimdi yoldayım :)

Maşallah kilosu çok iyi. Bence de boyunu yanlış ölçmüştür. Zaten milimetrelik ölçümler olduğu için bebeğin bacak pozisyonu bile değiştirebiliyor ölçümü. Hadi az kalmış vaktin belli olunca günleri saymaya başlarsın artık

Canım rapor bitince sen işine git, odana girdirmediginde SGK yi ara, mobbing var ik müdürü odama girdirmiyor, ne yapayım diye bir sor, sesli sesli, hepsi duysun. İk müdürü filan varsa çok küçük bir şirket de değildir, ayıp yaptıkları.

kız saçmalama benim kocam 46 cm doğmuş 2400 gram hem de 40. haftada doğmuş el kadarmış
şu an 188cm adam

Maşallah iyi canım, kafana takma bence. Günlerimiz aynı, ben de yarın gideceğim, sezeryan tahlilleri yapılacak. İdrar tahlili istediler mi?

Büyük kızım 36+3 de 2780 kg 44 cm doğmuştu ama son bi ay ben iyi beslenememistim oyüzden diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…