- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Canım kemik kitlaması gibi bişey oldu bende göbeğim çok yamuldu dönmüş yaniNasıl bir sesti canım o![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kemik kitlaması gibi bişey oldu bende göbeğim çok yamuldu dönmüş yaniNasıl bir sesti canım o![]()
Canım ben yıkamayacağım sadece silerim ara ara göbek bağı düşene kadar yıkanmaz diyolar hep hastanedekiler de önermiyorlar o yüzden bir süre yıkamayacağım. Üstündeki o tabakayı yıkarsak eğer hastalıklara daha açık hale geliyolarmış öyle duydum ben biraz beklemeyi düşünüyorum yıkamak için. Yine de soracağım hastanedeki ebelere hemşirelere.Kızlar doğumdan çıkıp da bebişleri eve getirince hemen yıkıcak mısınız yoksa göbek bağının düşmesini mi bekliceksiniz. Her doktor her ebe farklı şey söylüyor.![]()
Ya ben de kasıklarımda hissediyorum hıçkırığını ama dönmemiş alla alla benimki değişik bi yerinden mi hıçkırıo kiCanım kemik kitlaması gibi bişey oldu bende göbeğim çok yamuldu dönmüş yanisonrasında da hıçkırık ritmini zaten kasıklarımda kalçama doğu hissetmeye başlamıştım çünkü hem benim yan pozisyondaydi
Sağol tatlım iyi gidiyor çok şükür. Senin kız napıyo canım iyi mi?Buralardayim cnm bi sorayim dedim nasil gidiyor hamilelik
Canım böyle küt gibi sanki böyle elini suya vurursun sert şekilde ya onun gibi değişik bir sesti karnım iki yana çok fena gerildi çok hareketliydi o an sonra ses geldi eşim de duydu sonra aradan iki dk geçti bir daha ses geldi ama canım çok yandı o ara sonra hareketlerine devam etti :) doktora anlattım bugün evet dönerken çok acıtıyorlar dedi o zaman dönmüştür dedi :)Nasıl bir sesti canım o![]()
Darısı başıma yaCanım böyle küt gibi sanki böyle elini suya vurursun sert şekilde ya onun gibi değişik bir sesti karnım iki yana çok fena gerildi çok hareketliydi o an sonra ses geldi eşim de duydu sonra aradan iki dk geçti bir daha ses geldi ama canım çok yandı o ara sonra hareketlerine devam etti :) doktora anlattım bugün evet dönerken çok acıtıyorlar dedi o zaman dönmüştür dedi :)
Aynen kuzum o zaman da korkutuyorlar. Kuzum onu da dedi bugün bana nst çeken kadın bak unutmuşum bu haftalarda başlayabilirsin önümüzdeki hafta da başlayabilirsin göğüs ucu kremine dedi ama sadece ucuna ve kenarlarına sür dedi ve öyle ovalayarak değil hemen sür geç dedi göğsün çok uyarılmaması için. Kesinlikle duşta kese, uzun uzadıya sabunlamak ovalamak göğüsleri uyarmak yok dedi. Hee bir de emzirirken bebeğin ağzı kahverengi bölgeye ne kadar çok yerleşirse o kadar iyi olur göğüs ucu yaraları olmaz dedi :)Aynen öyle fazla kilolu oluncada korkutuyolar yok şeker var yok bilmem ne çocuğu göstermiyor bu sefer o halde daha da stres olur insan . Bende geçeceğim su göğüs ucu kremi sormayı unuttum neyse ay sonuna gideceğim o zaman başlarım doğumu tetikliyomus ugrasinca
Kız Allah senii güldürdün :)) Vakti vardır kuzum bende dönmedi diye üzülüp duruyordum ama bugün aldım güzel haberi inşallah döner seninki de :) bir dahaki kontrol ne zaman canım seninYa ben de kasıklarımda hissediyorum hıçkırığını ama dönmemiş alla alla benimki değişik bi yerinden mi hıçkırıo ki![]()
Hemen yikamiyorum 1gun sonra göbek baginİda banyoda sonra iyice kuruluyorumKızlar doğumdan çıkıp da bebişleri eve getirince hemen yıkıcak mısınız yoksa göbek bağının düşmesini mi bekliceksiniz. Her doktor her ebe farklı şey söylüyor.![]()
Kuzum 1-1,5 hafta falan oluyo yani 34,5 haftalık falanken sanırım döndü şuan 36 haftadayım tam inşallah döner kuzucum ya :))Darısı başıma yane zmn döndü pekii
Farzet 10 günde düştüHayir canim yikamicam göbek kordonu düşünce yikayacagim ins
Ne yapsin cnm virusten dolayi evden cikamiyoruz evet kan verdim sonuc bekliyorum bakalim insallah hamileyimdir ne olur dua etSağol tatlım iyi gidiyor çok şükür. Senin kız napıyo canım iyi mi?
Sanırım bugün kan verecektin verdin mi? İnşAllah sonuç pozitiftir canım
Benim 3 numaraMDA hafifvkanama olmuştu hastaneye sorduğumda bişey vermemiştir sağlık ocağında ki ebe baticon surebikirsiniz demişti hani turuncu boya gibi bişey varya ondan onu düşünce hem yara iylesmisti hemde bag çabuk düşmüştüOkuduğum modern bebek bakımı kitaplarında böyle bilgiler mevcut ya geneli diyor ki eskiden göbek bağı düşmeden yıkamayın deniyordu artık yıkayabilirsiniz diyoruz7 15 gün arası düşüyormuş göbek bağı ve asıl düşünce açık yara haline geleceğinden o zaman yıkamayın silin süngerle diyorlar
napcaz ki ya öf
Kız Allah senii güldürdün :)) Vakti vardır kuzum bende dönmedi diye üzülüp duruyordum ama bugün aldım güzel haberi inşallah döner seninki de :) bir dahaki kontrol ne zaman canım senin
İyi benim de daha var demek o zamanKuzum 1-1,5 hafta falan oluyo yani 34,5 haftalık falanken sanırım döndü şuan 36 haftadayım tam inşallah döner kuzucum ya :))
Benim de öyleydi tam göbek deliğimin ordaydı kafası doktor da demişti orda diye :) Sonra kafasını orda hissetmemeye başladım :) 33 de dönmemişti bak 36 dayım dönmüş dedi. Aynen daha vakti olabilir kuzum senin bugün tam kaç hafta kaç gün. :*İyi benim de daha var demek o zamanyarın kontrolüm canım ama dönmedi benimki eminim, öyle mıh gibi kafası midemde duruyor
![]()
7 15 gün arasında düşecek bir bağı beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum ben de, hadi 2 3 gün beklenir de.. kasım annelerinde doğum yapmış annelere de sordum biri anne ısrarıyla yıkamış bebeğin kulağına su kaçmış işitme testinden geçememiş. İyice kafam karıştıBenim 3 numaraMDA hafifvkanama olmuştu hastaneye sorduğumda bişey vermemiştir sağlık ocağında ki ebe baticon surebikirsiniz demişti hani turuncu boya gibi bişey varya ondan onu düşünce hem yara iylesmisti hemde bag çabuk düşmüştü
Yarın 32+0 ız kuzum. Zaten çalışamaz raporu almaya gidicem yarın.Benim de öyleydi tam göbek deliğimin ordaydı kafası doktor da demişti orda diye :) Sonra kafasını orda hissetmemeye başladım :) 33 de dönmemişti bak 36 dayım dönmüş dedi. Aynen daha vakti olabilir kuzum senin bugün tam kaç hafta kaç gün. :*
Anladım kuzucum o zaman daha vakti var dönmesinin hayırlısıyla döner inşallah canım benimm :)Yarın 32+0 ız kuzum. Zaten çalışamaz raporu almaya gidicem yarın.![]()