Hakkınızda hayırlısı olsun canım zaten haftan da ilerlemiş sıkıntı olmaz bu saatten sonraKontrol yarın sabah canım, evet ilki sezeryan, bakalım yarın ne diyecek doktor
Bende bez soracaktım şimdi netten bakıyordum indirimler başladı yaKizlar e bebekte prima indirimi var ikinci pakette ihtiyaci olan baksin
Bende aynen takipteyim otri bebe 18 idi göğüs ped 30 lü 9 tl sepete attım eşimi bekliyim dedim derken bi girdim uçmuşBende bez soracaktım şimdi netten bakıyordum indirimler başladı ya
Ay sana da birşey kalmadı kuzum sağlıcakla insallahBenim Şafak 4 e döndü daha erken gelmezse tsbiy
Amin canım.insallah senin tam kaç haftalık şimdiKontrolü güzel geçenler bebislerime maşallah
Hep hayırlı haberler verelim inşallah bende yarın gidicem nasipse
Ben toplamda 12 kilo aldım uzunca bir süre yattım aslında yine iyi bence şükür henüz ödemin falan olmadı alyansim parmağımda
Bebişim de 10 gün önce 2500 kilo idi
Hazırlık ve temizlik derken kızımda bende nezle olduk yav
Inşallah kısa sürede atlatırızcoronadan uzak hayırlı sağlıklı vakitli doğumlar nasip olsun inşallah
Canım az sakin ol bişey yok ortada kendini üzme düzelir bi kaç güne aranız. İnanki herkesin bi sorunu vardır herkes dört dörtlük değil. Kendini bu halinle üzmeye değmez çünkü eminim onun şu an umrunda bile değildir. Biz kadınlar hep takıyoruz kafaya kendimizi yiyoruz. Bana böyle iyilik yapacaksan Araba falan istemiyorum de kendi maaşın var zaten çok zorlarsa sende onu tehdit et nebilimEşimle kavga ettik. Baya ağladım. Şimdi karnım taş gibi oldu. Sancı giriyor sürekli. Varlık içinde yokluk çekeyim istiyor resmen. Çok sıkıldım artıkeskiden de böyleydi. Değişir değişir diye diye 2. Çocuğu da yaptım ama canıma da yetti artık. Ben de çalışıyorum. Öğretmenim. Neden çocuğu özel kreşe veriyormuşuz neden özel hastanede doğum yapıyormuşum neden temizlik robotu almışım. Bu arada kendi altında jip var. Evimiz kendi evimiz. Beyefendi 2. Ev alacakmış o yüzden bana hamile kalırsan araba alırım diye söz vermişti şimdi hiç bi şekilde harcama yapmamı bile istemiyor. Ev hanımından farkım olmasın istiyor hatta ev hanımlarının daha fazla hakkı vardır eminim. Çocuğu gitmiş kreşten almış ben de kavga çıkardım daha dandik bi kreşe gitmesin diye. Hamile halimle korona zamanı ben işe gidiyorum sırf kreşten almakla tehdit etti diye. Ben ne yapayım bu adamı ya katil olacağım. Nolur dua edin de az aklı başına gelsin vallahi bi delilik yapacağım. Kızımı da alıp doğum iznine ayrılıp evi terk edip memleketime gideceğim ondan sonra dönüşü olmayacak bu iş boşanmaya varır. Dua edin de az düzelsin ya bıktım
sanvım vardı önemsemedim nişanım geldi yine önemsemedim en son artık suyum gelince haaa dedim evet doğuruyomusum benBetül doğurdu ben hazırlığı hızlandırdım
Canım sakin ol.bebegini ve kızını düşün haklisin hemde sonuna kadar ama şuan ki dönem için sabret hele.bir doğsun bebeğin ondan sonra konuşursun eşinle aslında maddi olarakta bir sıkıntınız yokmuş ama işte bazen erkekler nerde ne yapmaları gerektiğini bilmiyorlar herşeyi kendileri biliyormuş gibi egoları tavan oluyor ama bizim gibi beyinlerinin çift tarafını bile kullanmayı beceremiyorlarEşimle kavga ettik. Baya ağladım. Şimdi karnım taş gibi oldu. Sancı giriyor sürekli. Varlık içinde yokluk çekeyim istiyor resmen. Çok sıkıldım artıkeskiden de böyleydi. Değişir değişir diye diye 2. Çocuğu da yaptım ama canıma da yetti artık. Ben de çalışıyorum. Öğretmenim. Neden çocuğu özel kreşe veriyormuşuz neden özel hastanede doğum yapıyormuşum neden temizlik robotu almışım. Bu arada kendi altında jip var. Evimiz kendi evimiz. Beyefendi 2. Ev alacakmış o yüzden bana hamile kalırsan araba alırım diye söz vermişti şimdi hiç bi şekilde harcama yapmamı bile istemiyor. Ev hanımından farkım olmasın istiyor hatta ev hanımlarının daha fazla hakkı vardır eminim. Çocuğu gitmiş kreşten almış ben de kavga çıkardım daha dandik bi kreşe gitmesin diye. Hamile halimle korona zamanı ben işe gidiyorum sırf kreşten almakla tehdit etti diye. Ben ne yapayım bu adamı ya katil olacağım. Nolur dua edin de az aklı başına gelsin vallahi bi delilik yapacağım. Kızımı da alıp doğum iznine ayrılıp evi terk edip memleketime gideceğim ondan sonra dönüşü olmayacak bu iş boşanmaya varır. Dua edin de az düzelsin ya bıktım
Canım.eve geçtiniz misanvım vardı önemsemedim nişanım geldi yine önemsemedim en son artık suyum gelince haaa dedim evet doğuruyomusum bençantanın Ç si hazır degil, hiç bi kıyafetimiz yok apar topar evden cüzdanımı aldım çıktım ne de güzel oldu ama
Kızlar toplam kaç kilo aldınız, ben 5 kilo aldım, 34+2 deyim şuan bebeğim 2410 kg sizler????
yok, canım ya, bu gecede hastanedeyim yarını iple çekiyorumCanım.eve geçtiniz mi
Eşimle kavga ettik. Baya ağladım. Şimdi karnım taş gibi oldu. Sancı giriyor sürekli. Varlık içinde yokluk çekeyim istiyor resmen. Çok sıkıldım artıkeskiden de böyleydi. Değişir değişir diye diye 2. Çocuğu da yaptım ama canıma da yetti artık. Ben de çalışıyorum. Öğretmenim. Neden çocuğu özel kreşe veriyormuşuz neden özel hastanede doğum yapıyormuşum neden temizlik robotu almışım. Bu arada kendi altında jip var. Evimiz kendi evimiz. Beyefendi 2. Ev alacakmış o yüzden bana hamile kalırsan araba alırım diye söz vermişti şimdi hiç bi şekilde harcama yapmamı bile istemiyor. Ev hanımından farkım olmasın istiyor hatta ev hanımlarının daha fazla hakkı vardır eminim. Çocuğu gitmiş kreşten almış ben de kavga çıkardım daha dandik bi kreşe gitmesin diye. Hamile halimle korona zamanı ben işe gidiyorum sırf kreşten almakla tehdit etti diye. Ben ne yapayım bu adamı ya katil olacağım. Nolur dua edin de az aklı başına gelsin vallahi bi delilik yapacağım. Kızımı da alıp doğum iznine ayrılıp evi terk edip memleketime gideceğim ondan sonra dönüşü olmayacak bu iş boşanmaya varır. Dua edin de az düzelsin ya bıktım
o çocuklar onunda parçası derdi neymiş böyle sakin ol, bakalım canım bebişide strese sokuyosun bakEşimle kavga ettik. Baya ağladım. Şimdi karnım taş gibi oldu. Sancı giriyor sürekli. Varlık içinde yokluk çekeyim istiyor resmen. Çok sıkıldım artıkeskiden de böyleydi. Değişir değişir diye diye 2. Çocuğu da yaptım ama canıma da yetti artık. Ben de çalışıyorum. Öğretmenim. Neden çocuğu özel kreşe veriyormuşuz neden özel hastanede doğum yapıyormuşum neden temizlik robotu almışım. Bu arada kendi altında jip var. Evimiz kendi evimiz. Beyefendi 2. Ev alacakmış o yüzden bana hamile kalırsan araba alırım diye söz vermişti şimdi hiç bi şekilde harcama yapmamı bile istemiyor. Ev hanımından farkım olmasın istiyor hatta ev hanımlarının daha fazla hakkı vardır eminim. Çocuğu gitmiş kreşten almış ben de kavga çıkardım daha dandik bi kreşe gitmesin diye. Hamile halimle korona zamanı ben işe gidiyorum sırf kreşten almakla tehdit etti diye. Ben ne yapayım bu adamı ya katil olacağım. Nolur dua edin de az aklı başına gelsin vallahi bi delilik yapacağım. Kızımı da alıp doğum iznine ayrılıp evi terk edip memleketime gideceğim ondan sonra dönüşü olmayacak bu iş boşanmaya varır. Dua edin de az düzelsin ya bıktım
Ay hadi bakalım.eve geçince daha rahat edersinizyok, canım ya, bu gecede hastanedeyim yarını iple çekiyorum
Ah canım ne kadar da tanıdık geldi şu anlattıkların bana da. Huylu huyundan vazgeçmiyor benim eşim de varlık içinde yokluk yaşayalım istiyor. Kızımın çoğu şeyini ben aldım sırf laf etmesin gönlümce istediğim her şeyi alayım diye. 24. haftada idari izne çıkıp da ek dersim kesilince biraz zorlanmaya başladım çünkü araba kredisi de ödüyorum. Müdür yrd oldğm için de yerime görevlendirme aldılar hemen. Şimdi dönemiyorum da. Neyseki aldık btn her şeyini ama son dönemlerde resmen kavga ede ede aldırdım.Eşimle kavga ettik. Baya ağladım. Şimdi karnım taş gibi oldu. Sancı giriyor sürekli. Varlık içinde yokluk çekeyim istiyor resmen. Çok sıkıldım artıkeskiden de böyleydi. Değişir değişir diye diye 2. Çocuğu da yaptım ama canıma da yetti artık. Ben de çalışıyorum. Öğretmenim. Neden çocuğu özel kreşe veriyormuşuz neden özel hastanede doğum yapıyormuşum neden temizlik robotu almışım. Bu arada kendi altında jip var. Evimiz kendi evimiz. Beyefendi 2. Ev alacakmış o yüzden bana hamile kalırsan araba alırım diye söz vermişti şimdi hiç bi şekilde harcama yapmamı bile istemiyor. Ev hanımından farkım olmasın istiyor hatta ev hanımlarının daha fazla hakkı vardır eminim. Çocuğu gitmiş kreşten almış ben de kavga çıkardım daha dandik bi kreşe gitmesin diye. Hamile halimle korona zamanı ben işe gidiyorum sırf kreşten almakla tehdit etti diye. Ben ne yapayım bu adamı ya katil olacağım. Nolur dua edin de az aklı başına gelsin vallahi bi delilik yapacağım. Kızımı da alıp doğum iznine ayrılıp evi terk edip memleketime gideceğim ondan sonra dönüşü olmayacak bu iş boşanmaya varır. Dua edin de az düzelsin ya bıktım
inşallah ya banyo yapmak istiyorum artık 3 gündür yıkanmadımAy hadi bakalım.eve geçince daha rahat edersiniz
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Çarşamba günleri ikindi vakti okuyabiliyorsan Rahman suresi oku, okuyamazsan evin içinde sesli olarak dinle, yemeklerinizi yaparken ettehıyatuyu oku inşaAllah düzelirEşimle kavga ettik. Baya ağladım. Şimdi karnım taş gibi oldu. Sancı giriyor sürekli. Varlık içinde yokluk çekeyim istiyor resmen. Çok sıkıldım artıkeskiden de böyleydi. Değişir değişir diye diye 2. Çocuğu da yaptım ama canıma da yetti artık. Ben de çalışıyorum. Öğretmenim. Neden çocuğu özel kreşe veriyormuşuz neden özel hastanede doğum yapıyormuşum neden temizlik robotu almışım. Bu arada kendi altında jip var. Evimiz kendi evimiz. Beyefendi 2. Ev alacakmış o yüzden bana hamile kalırsan araba alırım diye söz vermişti şimdi hiç bi şekilde harcama yapmamı bile istemiyor. Ev hanımından farkım olmasın istiyor hatta ev hanımlarının daha fazla hakkı vardır eminim. Çocuğu gitmiş kreşten almış ben de kavga çıkardım daha dandik bi kreşe gitmesin diye. Hamile halimle korona zamanı ben işe gidiyorum sırf kreşten almakla tehdit etti diye. Ben ne yapayım bu adamı ya katil olacağım. Nolur dua edin de az aklı başına gelsin vallahi bi delilik yapacağım. Kızımı da alıp doğum iznine ayrılıp evi terk edip memleketime gideceğim ondan sonra dönüşü olmayacak bu iş boşanmaya varır. Dua edin de az düzelsin ya bıktım
Ağrın sizin nasıl sen kendini nasıl hissediyorsuninşallah ya banyo yapmak istiyorum artık 3 gündür yıkanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?