Kızlar karnım bu akşam sık kasılıyor, yarın kontrolüm var. Doktor 26 Kasım demişti doğum için bana ama bebek daha önce gelmek isteyebilir. Ağrılarım çok arttı.
Kızlar karnım bu akşam sık kasılıyor, yarın kontrolüm var. Doktor 26 Kasım demişti doğum için bana ama bebek daha önce gelmek isteyebilir. Ağrılarım çok arttı.
Kızlar saçını boyatan oldu mu hamileyken? Benim çok beyazım var genetik olarak çocuğa zararlı olur diye boyatmadim ama doğuma yakın boyatmak istiyorum resimlerde beyaz çıkmasını istemiyorum bayağ da ilerledik sizce bi sorun olur mu?
Benim de dün akşam kasılmalarım çoktu belimden falan da ağrı çektim sabaha kadar hatta korktum uyuyamadım acaba nstde falan ne çıkacak diye hiçbir şey çıkmadı temiz çıktı. Yalancı kasılmalar çok oluyo yani. Bakalım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah
Ben en başta 4,5 kg verdim 54den 50 ye düştüm bugün kontrolüm vardı 59 olmuşum. Bebeğimin kg 2 hafta geride ama doktor bir öneminin olmadığını söyledi.
Ben en başta 4,5 kg verdim 54den 50 ye düştüm bugün kontrolüm vardı 59 olmuşum. Bebeğimin kg 2 hafta geride ama doktor bir öneminin olmadığını söyledi.