2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar karnım bu akşam sık kasılıyor, yarın kontrolüm var. Doktor 26 Kasım demişti doğum için bana ama bebek daha önce gelmek isteyebilir. Ağrılarım çok arttı.

Ben yanlis hatirlamiyosam 25. Hftda doktoruma sormustum sac boyama konusunu o da artik boyayabilirsin demisti boyadim da sorun olcagini sanmiyorum

Kızlar karnım bu akşam sık kasılıyor, yarın kontrolüm var. Doktor 26 Kasım demişti doğum için bana ama bebek daha önce gelmek isteyebilir. Ağrılarım çok arttı.
Benim de dün akşam kasılmalarım çoktu belimden falan da ağrı çektim sabaha kadar hatta korktum uyuyamadım acaba nstde falan ne çıkacak diye hiçbir şey çıkmadı temiz çıktı. Yalancı kasılmalar çok oluyo yani. Bakalım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar toplam kaç kilo aldınız, ben 5 kilo aldım, 34+2 deyim şuan bebeğim 2410 kg sizler????
Ben en başta 4,5 kg verdim 54den 50 ye düştüm bugün kontrolüm vardı 59 olmuşum. Bebeğimin kg 2 hafta geride ama doktor bir öneminin olmadığını söyledi.

Aa ciddi misin canım ? Bugün kontrolün mü vardı sanki öyle hatırladım. Sancın mı var acaba ? İlk doğum sezaryen miydi

Bende yarın gideceğim kontrole adet ağrılarım arttı şikâyetlerim çoğaldı ama daha erken yarın 35+1 olacağım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…