2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Aynen canım bende bayağ araştırdım net bir bilgi yok zararlı olacağına dair. Şimdiye kadar bekledim ama bebeğimle ilk resinlerimizde beyazlarım görünsün istemiyorum ☺

Kızlar bgn biraz gaz sorunum vardı, sıkıştırdı resmen ben de ayaklarımı üşütmüşümdür diye ayak altıma sıcak su torbası koydum şimdi de ayaklarımdaki ödem arttı biraz. Sıcak su torbasıyla ilgisi vardır di mi sonuçta sıcak ödemi tetikler hemen tansiyonuma baktım normal, çok tuzlu da yemedim, çok sarkık da durmadılar

kuzum bana doktorum kullanmasan daha iyi demişti sıcak su torbasını. ayağını fön makinesiyle ısıt bence ben öyle yapıyorum veya polar battaniyeye sarıyorum

kuzum bana doktorum kullanmasan daha iyi demişti sıcak su torbasını. ayağını fön makinesiyle ısıt bence ben öyle yapıyorum veya polar battaniyeye sarıyorum
Ay bundan sonra ben de kullanmam. Hamilelikte ayağa konabilir diye okudum araştırdım ama bu sefer de ödem yaptı. Evet bi daha koymayayım ben

Aynen canım muhtemelen sıcak su torbasından kaynaklanmıştır. Sıcak çok etkiliyo ödemi. Korkma kullanma torbayı bence geçer.

Aynen canım muhtemelen sıcak su torbasından kaynaklanmıştır. Sıcak çok etkiliyo ödemi. Korkma kullanma torbayı bence geçer.
Tamam kuzum kullanmam daha en iyisi çorap giymek artık evde de. Nefret ediyorum evde çorap giymekten ama artık şart, hem lohusa dönemine de hazırlık olur

Tamam kuzum kullanmam daha en iyisi çorap giymek artık evde de. Nefret ediyorum evde çorap giymekten ama artık şart, hem lohusa dönemine de hazırlık olur
Evet kuzumm pek sevip tercih etmesek de mecbur giyiyoruz üşütmemek için bende giyip duruyorum mecburen üşütürüm diye. Lohusa döneminde de giyip durcaz zaten soğuk almayalım diye napalım artık katlancaz

ben valla çok üşürüm normalde de hep çoraplıyımdır hatta sıcak su torbam geçen kış bebeğim gibiydi.
şimdi kendimi alıştırdım polar terlik de giyiyorum mutlaka veya panduff ısınıyor.

Benim doktorum önerdi hep kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Gaz sorunu ben de çok yaşıyorum nerdeyse hergün sıcak su torbası koyarım

Evet kuzumm pek sevip tercih etmesek de mecbur giyiyoruz üşütmemek için bende giyip duruyorum mecburen üşütürüm diye. Lohusa döneminde de giyip durcaz zaten soğuk almayalım diye napalım artık katlancaz
Ay siz çorap deyince aklıma geldi. Ben çantama çorap koymadım ya

Canim heralde yarin belli olur devamli bakiyorum ama henuz cikmamis bu saaten sonra cikmaz heralde
Canım heyecanla bekliyorum ya. Bildirimini de gördüğümde açılana kadar dua ettim nolur negatif bi şey olmasın diye. Neyseki henüz çıkmamış. İnşAllah pozitifi görürsün tatlım dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…