2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar günaydın kontrole geldim şuan nst deyim dr umun doğumları varmış 10:30 da başlayacakmış muayenelere beklemedeyim dün gece yine adet ağrım bacaklarıma vurduğu için uyuyamadım eşim bile sesime uyandı aglicak oluyorum ağrılara bacaklarımin

Canım bazı bünyelerin genişleri böyle okuyor napalim ama bunun için üzme kendini şuan için iyi kilosu ayrıca daha doğuma kadar alır ben daha önce de yazmıştım benim kızım 2630 doğdu

Canım konu dikkatmi çektide doktorun doğru söylemiş bak benim eltim 41 kilo boyu 1.50 vardır sanırım bebeğinin kilosu 2.300 doğdu eşide zayıf zaten gerçekten minyon insanların böyle oluyor sanırım
Gerçekten de öyle sanırım benim annem de çok zayıf bir insandı 50 kg bile göremezdi boyu iyiydi ama zayıftı çok ben 2700-2800 o civarda doğmuşum. Yani seninki de o civarda doğar muhtemelen ama toplar merak etme dedi annem dün o da bana moral verdi sağolsun :)

Gelen suyum yarın sbah tekrar doktora gideceğim suni sancıyla doğum olacak
Hadi hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini canım benim güzel haberlerini bekliyoruz :) ayy ben çok heyecan yaptım yine burda sırayla doğumlar başladıkça ben heyecandan ölüyorum burda :)

İnşallah güzel haberlerini alırız ağrılar bende de vardı ama nst de bir şey çıkmadı bakalım sende ne çıkacak hayırlı haberlerle gel inşallah. Ahh o ağrlar çok fena oluyor anlıyorum seni :/
Canım bazı bünyelerin genişleri böyle okuyor napalim ama bunun için üzme kendini şuan için iyi kilosu ayrıca daha doğuma kadar alır ben daha önce de yazmıştım benim kızım 2630 doğdu
:)) O zaman hiç dert etmeme gerek yok sağolun siz de rahatlattınız beni :) aynen doğuma kadar da alır şuan görünen 4 hafta var daha erken gelmezse kızım yine de 3 e yaklaşır herhalde :)

Yaklaşır canım.sen içini ferah tut bana herkes bu bünyeden bunumu çıkardın diye dalga geçmişlerdi ama napam anca yediklerim bana yaramış derdim bende ama emin ol zayıf doğanlar daha hızlı büyüyor

Yaklaşır canım.sen içini ferah tut bana herkes bu bünyeden bunumu çıkardın diye dalga geçmişlerdi ama napam anca yediklerim bana yaramış derdim bende ama emin ol zayıf doğanlar daha hızlı büyüyor
Ayy millete bakacak olursak zaten hep bir kusur ararlar :) Benim boyum 1,57 evlenirken 48-49 kg falandım sonrasında kg aldım 54,5 kg hamile kaldım 4 kg verdim sonra aldım şuan 59 um :) boy yok kg yoktu doktorum söyleye söyleye aldırdı desem yeridir o da benden fazla kilolu bebek beklemiyor zaten :)) Dün o da öyle söyledi zayıf bebekler topluyorlar snradan merak etme dedi. Belki kemiklerin dar belki senin için hayırlısı budur dert etme dedi sağolsun moralimi düzeltti gönderdi :) haftaya çatı muayenesi var off onu da bi atlataydım nedense çok korkuyorum ondan :)

Canım ablamda senin gibiydi kendi çalışıyordu ortak ing kursu sahibiydi maddi sıkıntısı yoktu ne iatersr kendi alıyordu çocukkarı özelde okuttu vs bu sene pandemi olunca kurs sıkıntıya girdi ortakları ile sorun yaşadı çocuklarda evde olunca bıraktı işi gücü ama kocası kredi kartlarını ödemedi geçenlerde bir miktar paraya sıkıştı vermedi annemle biz hallettik ona da bozuldu hatta bayağı sorun yaşadılar ama inan bana değişmiyorlar 15 yıllık evliler ilk günden bugüne hiçbir şey değişmedi kendini üzme boşuna hayırlısı olsun de çocuğunu doğur sakin kalmaya çalış her şeyin vakti zamanı geliyor şimdi hormonlar fazla çalışıyor biraz sabret

Malasef canim 1.20 cikti bukadar belirtiyi hic yasamadim bu zamana kadar halada devam ediyor belirtiler yogun bir sekilde teste cjkan sonraki cizgi beni dahada umutlandirmisti demek bu ayda nasip degilmis hayirlisi Allahtan ne diyelim
Allah'tan hayırlısı olsun hayırlı vakitte gelsin inş

Mamanın adı nedir
Benim kızım doğunca enfeksiyondan yoğum bakıma aldılar orda aptamil vermişler eve gelince sma verdim almadı şeker oranı az diye ne aldıysam çöpe gitti mecbur aptamil almak zorunda kalmıştım inş sizinkiler alır buna gerek kalmazda almayız inş ilk biberonla başladı çok çok emmeye sütüm yetmedi o yüzden yarı yarıya verdim bende

Az kaldı bitecek geçecek her şey hatırlamayacağız bile hayırlı haberler verirsin inş canım

Normal.dogum için değil mi çatı muayenesi

Bu da sanırım deneme yanılma yoluyla ama inşallah sutum yeter de gerek kalmaz çok önerildi diye bundan almak istedim olmazsa başka denerim
Aynen aptamil ve bebelac i seviyorlar çünkü bol şekerli o mamalar ama sma evolvia tatsız ben bile hiç haz etmedim

Ya benim dr un doğum ücreti artmış ağlamak istiyorum 3500 olmuş ya 35 hafta öncesi 3000 tl y di şansa bak bende ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…